嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃 * [) @- ]0 r$ g5 y
42吋全高清直播!
  F2 F. Y; ~& e5 i+ [7.1環回音效!
* A; \+ X8 W; |' \. F無線咪專業卡拉OK!" t2 C. A1 B3 e& k
23吋高清寬頻上網!5 L  G+ Z9 J. j
CD化妝間!* t- D% ~( C0 A0 J* S
星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!) A- `/ u( u; q1 w! w3 e0 p* M3 }
自備飲料、食物!; y0 f4 C0 ]8 }  k) U) I& H) z2 Z* b
費用全免! 歡迎參加!
; N' ?1 ?0 p! U- A* ?

) @% v9 I5 X1 O! {: g2 Q: [' w# c% n2 b# l9 P: B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! ); F/ ?5 z4 Y5 f: g  }$ Y* B7 z. \$ |3 w
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!+ p1 Q# I3 a2 e7 z! Z

6 ]7 }& ~3 {: c0 g: [9 {[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   $ m- l0 f/ m; T8 _  Q% q0 N2 ?
姐姐住邊度呀?
4 S7 Q& l* K! S( F  A  m
- ~) @5 b! @7 s+ v: x
上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@4 h8 v$ S" s( v! \' d7 h! d
不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   & |( L" ^7 _$ N7 U) [
嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )( Z6 G  J! h% E
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
  o6 `- J( \7 Q9 r0 l0 b
4 {$ n' e( z- z3 c2 v7 H2 k: X5 \) j  y+ l
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! ) A  o* }$ k( Y, X' `3 X- Y
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
, {" S, W0 d  g  Z一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   $ S0 z5 c7 a9 O* G1 k! e/ }
好好ge提議@@
4 _; G* `6 i' `: l: G- x1 N不過我對踢波冇興趣/3\
) @& B8 o4 v* E6 ^; q- L0 r, v2 }/ q# G" P
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   
0 P' U* e, q+ G7 U0 }, d+ n5 ^% C-                                                                                            人在澳門來不了>
+ o  [, q3 r. ?* Y* U& ?3 u澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   
9 Y( x! |; Q2 {1 @# U, I% J# M有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
: w2 u3 W# C: ?3 m但係WORLD CUP係踢3 A+ v9 b+ ?$ ]1 g2 V; l
1930$ N3 I  W$ k7 K2 r0 G1 n
0 f/ m: m. n: `, {' t  Z0230
# _" e' U% L: b& g4 l2 C* b, s2 `.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   & L( j( y6 j* P4 a4 V9 l, @
; Q: D$ ~( C! e, e2 f
澳門既同志???
5 w" W8 h5 B8 F# n$ O# R/ T; V6 ?-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   
1 b' i  M+ b4 O  `% g7 }; ^: L
% [, x6 R/ c, S- o8 w
# f; n/ }; P# i# c$ H/ G" \! l7 x* i2 N5 A4 P) A
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
) r8 U1 ~# {7 F& ]; O  X用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! : ]) {; t& J2 p4 ?. e1 ~% J
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
% a+ [, d$ v9 `5 G0 x8 g5 `* w1 t* n/ v" n; R
原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   0 l: Y: `# m( B! q# x
好提議, 不過要放假先可以
! i5 P1 x/ u. T- g1 u. ~
' ^5 Q8 a/ b  \6 J$ G2 M9 w
婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   % m8 Q* G$ T1 @4 w6 o' ]5 ?  {
係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
- `, U9 E) V) m$ C( j% y
0 n1 c+ z4 F) L! N! E
男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
" L1 v8 L8 ^  L7 }$ N' C5 F場場都爆冷
% l% g# [8 ~0 J' s2 j連spain都輸7 H$ H* d# ~' r3 b, U) {( E
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   - \3 \2 \, o/ n( i7 j, O- U" j5 ]
諗起世界盃就火都來埋, C0 c2 F6 q: f
場場都爆冷
" @  l) `3 k) a% q連spain都輸/ g+ r+ b4 g5 M# V% i% v) P
唔會再賭世界盃 輸錢
: E2 G8 X6 v- c) N8 }7 G. \* L) Q4 z4 }
婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的!   ^. Z) |0 {* ^$ |# o! p$ g9 A
黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]