嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-6-17 02:06 發表   " z# ?+ g- W- k+ h
我有興趣please add me [email protected]
2 e. F! A6 U5 g2 V: {
9 r' ?  {' \! }7 D2 EADD 了
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

設備唔錯!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-17 05:06 發表   
1 ~0 X6 ^0 R, E* [7 B1 I設備唔錯!
+ O& r0 L5 H0 w一同CD?一同睇波丫?
8 S1 J6 D- Y" E% M) P& k' l; ~7 N7 D5 b# w2 n1 ?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

很高級的設備

引用:
原帖由 powah 於 2010-6-17 23:01 發表   
% N' q' B' _; J; t4 X* f0 u很高級的設備
3 p1 N* c8 C! ?% Q  F) @1 t) t2 u# Q. e4 y" j- f
一同CD?一同睇波丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-18 23:22 發表   * ^8 k) p4 }% q! @, Z- d
不如夾錢買pizza仲好啦-.-' ]0 S& E' B9 i0 a1 Z+ ]9 u1 O
每人幾十
, M2 y; h4 Q9 x  q2 P+ g0 t8 H/ i% D$ y7 v3 e8 `
PIZZA 冇問題!一同CD?一同打Wii丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-19 18:39 發表   
/ J- O" C! [. j# N8 s7 Y3 W你邊區嫁?- -
+ |0 ~7 E! h/ o/ ?, V* J! P

) B* q3 _/ j# j; N% @5 e( s上水!

設備很high-class唷 @@"
, W, ^; r2 c# @( W$ w+ u不過你住太遠了...so sad/_\

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-20 02:23 發表   
) M0 g2 _5 T( o5 n5 _設備很high-class唷 @@"
5 O0 ~& V1 p2 L, C1 u9 n/ M5 J不過你住太遠了...so sad/_\
; Y2 _3 \. j9 l/ e& l
唔洗錢都冇人賞面!又話太遠!

我都有興趣呀哈哈!!!- o% v2 h9 F; b8 r9 U+ m
我星期六日好得閒架!

我都有d興趣, 不過無衫呢=[

再三致謝!

世界盃巳結束了!  / W: \! v' z) M' ?5 `$ {' P
% y9 b9 v0 j8 o  ^) Q5 O
多謝有出席的姊妹朋友!  
* w  w% B3 _6 b7 G5 R  t2 K* v1 c, O" n! p5 A3 Q- v
希望小妹下次再有機會辦活動!

& E) E  y7 Q4 J: p: Q
/ j9 T' K$ Z9 y% y- G& f. E
再三致謝!

" a. i) b/ a% G" q$ k# g# K* H& ^9 a. X7 E/ g2 J8 k3 N