即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表     r) `. \  Y9 f1 Z3 n: m, _- k
$ |3 r* _2 L2 G3 ]4 G! W
, d0 X( n- m6 K4 k% }3 ?
我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   5 {- `8 Y! J# }# R

. s0 F4 H5 b# L& T8 P6 ]$ C
6 _$ z* @6 z2 j- d( e8 _$ {死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
2 R( y* ~4 K" ^% N, X2 v) S- |6 `7 X1 I" P* m4 b6 `
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, , [4 R. s0 k3 X5 S, R# R
咁點算呀?! 心情沉重添~~
1 ?* w" o$ n" U2 r' h, |
& d' ]4 s% T% D. P1 s; s1 Y! q
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   " [& o4 [5 H# H; Z  A+ m

7 Z9 G( e: c2 z, X恭喜成為真正既CD
  @# Z+ J# b4 G, f
) U: Z4 Q$ y; n+ c4 ?: ]* A) _6 ?4 q
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   5 N; R7 V! u+ q

6 b( I8 K  p9 {5 u* d; }4 t# }, M' t
, n3 e; S. m, W好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
; e/ n* i$ @" A- i6 F) y1 Q: w% N; J+ g' V3 c: [
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   " n' y: s, ?. i% n7 D
4 O/ Y( ^  b: z" ^8 D: W
4 L/ p6 _! ], [& a1 d9 r
真係唔知恭喜定點
5 [* D: a$ w6 ?1 s) @其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   
0 o! z! o1 K# Y! ^6 P1 ~6 b( q, r6 d8 ?x2
! J2 w5 K& v3 l, S/ G3 R+ R" N! d( @1 C1 X  T( ^
哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
+ i! i9 K3 ]3 Q+ M. M6 H
/ p5 e  @5 T% O! q; f
  j: d. l$ `/ rwindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
( L  \! A7 U9 |# j& g, p; N7 S& M在乎觀點與角度4 B& k  q# v) ?! z9 j0 ?- r+ E  }

" S& {' B4 B3 d5 w( J正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
8 G9 h% Z$ L! A% q. e有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   ! e1 J3 W- |3 a9 f5 h8 D

- j. |) R1 g% S其實你自己都唔想咁?
3 j5 i. w7 j3 i% _! Q3 g( D1 G9 U; k
, }, ^* a" N6 ?半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
* |2 Y9 W( t: L" D7 j
- e5 h- K# ?1 A4 u. g/ b  I! ^' a9 T2 t( n: p
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
0 v1 L; u1 K; O( \# x
: G0 Y9 s1 j$ y/ Y9 b, }* Y+ T- H3 ?我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
! n1 c0 r1 r/ b  o, O7 ^  @5 D5 m. |0 [

% F1 D, z2 N3 t0 T我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
# Z0 e; P& i9 k
3 q: ~) Q; m: m6 l% B
are you many pantyhose in your home?