嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   3 u8 c: E) G, a% _, i

0 _2 G6 A- E+ |7 ~5 U) F) Q1 ^, O0 |% S6 m
你叫到一定冇問題啦!
4 S5 J/ m5 K# j! j9 j幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   , u. v$ \8 K% C1 c- U

, D6 [% s  `; T, N/ F
# M1 k/ Y  G; b2 n" J 你叫到一定冇問題啦!
' ~* l/ {  k3 L7 R1 ]+ u2 P) V  C
' k2 e% V5 n1 g: n0 V
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   1 `; d! [) A" N6 z2 y4 ?) l- q* E

; M$ T7 D& ^; @! S! d
9 _) M. @2 Q2 X2 o( K# E+ ~我都好想去呀,可唔可以同我一齊
! z7 t  @, C. n; n& m4 U8 t$ q0 W, W5 j: H: [. K" Q* `" i
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
! |% \: ]" F# m9 a5 L5 o睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
. N% p  o+ i7 x- Y. S
/ U6 W1 Z  @% M3 W0 y/ a' n 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   , q5 f8 n; [9 ]7 B3 U. e
7 }: |) {8 x& C

# G/ h* w* K# L+ S+ j' K 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
5 Q$ T5 I( m2 j9 C1 [8 j3 u8 E
: K, y9 `3 U" X9 C& B: L
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
5 I& X5 N4 X6 y& D' j# M1 D' _2 k0 R- g) G0 g* w( C7 E# V
6 I( `  q: i# r  v2 N+ S; g
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
* j5 J) L/ n# p. {6 Q6 F: b$ g+ \& p  _
. W( [% N. P$ T& p* m
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   ! J% V( g+ X1 K1 h' t0 M
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
2 E* B2 s8 ~( i% B5 c
4 ?7 V6 \2 t' v" x/ D3 k) K$ o 咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊 4 M: p- U$ S3 H
thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?
2 A% s, g, H* |/ j# e/ ^姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
5 A: d0 y" n7 e4 D$ L( K) ?有無一件頭泳衣架?
0 J& d# ]$ X' v姐係好似番學果d款咁
9 _& ~% I: j5 J
$ ^- W$ w6 e! w- b9 q3 n! Y好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
$ `' r4 _) f' r& c: ]琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
6 D9 p  f# _& M! i* w# |) ~+ y
% f/ S4 e0 [2 y; F5 r4 z6 i
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?