嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   % W  l. `  H7 u7 H0 v( d
D胸圍可唔可以試戴?
; Z" T, [! o# h! k

* w* ]+ |8 z  V: ^& h呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
) g& m7 W0 m2 t' i- U# d2 s
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   " G3 z& u3 {! a3 n
, m- X- z$ L/ g9 }( R' {

$ [$ y' Y, P8 u  ~# f) [- v呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?
4 O8 x7 \) k* H7 b2 T6 M
& i& |7 ~& _' ?$ a8 Z9 s  R: j. v

+ v2 Z3 n; |  j* Z5 E1 M. S你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
6 f1 F) x' S$ v" e$ {  f  F6 E! d- D  \9 z1 {7 a& ^& E4 ~; \
但始終都係有少少驚呢家野
% z' z: L$ I. @% K. ~我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
5 a; s7 u5 c/ ?: x! e聽落幾正
6 |* F+ H* p2 B% e2 \4 j( x: h. U' A* T% W6 `1 L
但始終都係有少少驚呢家野
7 _; m% ?5 }- [# C我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
: G' t5 e/ C1 y. \" Y8 L( Z

) Q6 P: n$ ?" w) U+ m! G7 N* B又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??
5 J0 X/ c# c6 v2 P! R# M我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   8 u3 _8 d5 [5 ~6 q1 ]
我比較肥既,佢會唔會打個突架??$ v1 Q* V4 T. f: ?) G
我自用架
% f: d+ f+ m1 u# a" A9 ]; D/ q- E& E. z
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
: ?( f% d: n$ X

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   / ~, a: `  Q# S- ]- j+ q% j7 e

9 S# g, L# G2 s. H% \% R
7 l- L$ i( K7 d4 J 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!  n/ i" x9 q+ H; R! A  J( X
( `' d$ M0 F% B  m個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
; P' J' a: n% u0 v9 s仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   
' o3 @( C. Q/ F' B! i6 V/ l1 N+ W9 C. p! g& k
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?6 Y- Z) ~. V. M0 W& D3 X
仲有,有問佢營業時間?thx
% G0 h$ h- _0 [+ C5 t
朝11晚11! 我去過三次! 1 F/ J3 v5 s8 \- o2 @: R
第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!9 n- y% _& P/ f* C9 V. R1 j' Y
第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!
" [* N  y7 }' P' C, E第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!4 K/ A/ [8 V. i9 D. C; O* V
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
, n4 C8 G; E9 Y9 {; O

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   
) Z/ _' T4 X6 {' I$ Q見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
: i8 [3 v9 v, {/ E4 l; I
, t3 S4 O& i& a/ M8 ?
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   ' D+ {" y" `  K
5 r  m% F+ j2 D8 x5 Z
6 r0 V! Z# S: b2 v$ O7 `' \
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?2 y& q; u$ q; _+ P- N
* |. b  r2 p% K8 n& ?

+ B0 d" ?- Q+ I( K% ?你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
* ]+ u7 g1 h  f5 G/ T3 ?我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
  I$ P0 W8 a1 `, L我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
8 o6 l, {, q  P. J8 [2 L- N* `' D' s9 K5 {$ ~$ l

+ {5 }* w/ Q# ^" \4 v+ l4 F4 N/ |  T9 V: F$ {
5 k6 q! }; V& I
萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
: R- Y- `: g9 [2 ~, d* }) ^
4 `% N, ]" x; u6 G5 ~. F% e' l% j: Z. H* |( V" B5 a7 q) E  e' D
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??. s( F: L! f$ B7 q; b+ V
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。9 ^+ L( E8 l# @9 y
我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
  b$ {! a7 q. R: T% c# X" n1 W8 [5 j
2 G0 F! o" g+ Z# H
4 Y9 O! B4 A: a8 X$ }  e  D
" Y1 B; V; @/ Q+ q. l5 {
萬分感謝...
  j: P" _9 p) ]( E% |' ~8 }
3 m# t7 B# i. {
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
6 s. C, h4 ]  \& G咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
5 \2 _$ i/ H/ y1 ^" X; I' V5 P3 w) q9 a3 a3 J/ i9 k  H
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   
4 ~! Q. Z2 a$ z5 \已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
% l" U/ w" V" U. o6 i! h9 A7 j: ]2 F- J. ^2 E
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!' U; T4 x3 d. B* k$ z  m' z

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
! z+ p5 J$ K  Z4 n6 Z# L- o小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
: X+ n) s. D1 }- z0 }) I/ J8 K( z; L

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表     `. |& q  k& q" |+ U
小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
+ I/ Z: Z9 z0 C: E6 I5 p" `小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
# a- S9 Y& |' L: g% W
4 M) S7 C" {8 X  D下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!% \9 Y* f) \  Q" S" P

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   4 u- `  O% x: T0 v( X: E
( |5 s5 S! s- x, \. ^, g% D

+ E+ p  h; b2 g2 [3 d- a下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
' m; B+ y1 P# c
3 l4 `$ w3 m8 s, l- B! p4 x. i; bceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便