嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 jvmiki 於 2011-4-18 20:05 發表   7 j0 d1 `; x3 G; H
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??% W* |/ B# X+ l" ~% I% {6 Q% k
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
+ V3 N0 g4 s, t: |  X我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!' M  {  q4 f. R/ |& U
sales是男還是女?0 |9 w2 i$ C. x+ ~) \: \
新手第一次9 Q& U5 I3 F, _( x

9 s2 d, V# l6 z+ l2 C萬分感謝...
+ `4 s% w9 F" I/ g
& ^. x& D% |& j$ y9 D, NJvmiki, Sorry我遲了回覆妳的問題! 個地址係香港中環利源東街17號地下, 間舖頭名叫"莉莉有限公司!Sales是全女班! 如果你搵唔到間舖, 我搵日可以帶你去0既, 不過要夾時間! 2 X3 G$ `! S( ]- h$ ]

* N' u  w9 k/ t! X真的有得試!!!
8 f7 J& L3 G( C# y" |
7 @8 b0 m  a2 `+ l; Z8 u[ 本帖最後由 CECI 於 2011-6-26 00:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
揾日去睇睇先,好想買番幾套

今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
abc

現在出發去中環買bra.........希望成功喇

有冇朋友黎緊會上去呀?一齊上去大膽d

可以搵日去買 d 簿絲襪褲+ lace 絲質 under 番屋企打 JJ
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

不錯吧,可否影啲相來睇睇?
引用:
原帖由 kaiserin 於 2011-7-2 23:15 發表   
- d3 G& f1 z; W0 P4 ?8 I" I- i: N今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

我们的天堂

我個日有空上去呢間TST 加蓮威ALENA內衣城,眼前一亮,好多東西都適合我,SALES好NICE!還見到個同好客人添!我一陣間就找到我要的東西了,滿心而歸!事頭公也好,沒有特別眼光看待,可能習以為常,所以放心買哩!
SIMON

街景圖

Alena
% f7 c% Z% A0 M- S. k( y1 q$ Thttp://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.299981,114.173956&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,161.52,,0,-3.43&cbll=22.29995,114.173833&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=aT-pvUFUUMHc9xmOh1gp1g
8 n7 i, T8 c7 G3 w3 B- \0 R- L- D
/ E, `/ C- I0 v1 d# h9 {Top's& r( Z5 y5 p9 e* V8 K
http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.300056,114.174246&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,218.36,,0,-0.44&cbll=22.300092,114.17434&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=L30lKKnssgCIcFNsadvFuw
暫停寫入

我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁><

昨晚22:30特別任務,上去掃貨
4 \2 X# B6 C; e' }4 s話要制服肉絲黑絲……溝通問題比魚網我3 P% `- b: h) J& v1 k/ J
我再補充係番工制服用,淨色無紋& q2 ]7 W  Z4 v: i- B8 R
比咗平野我,我再追問6呎高岩唔岩: w$ a0 w* t( ^8 ^
換加大碼比我
7 v9 V0 @  a/ a/ l- X顧客人流=0
暫停寫入

22:30係買得最舒服的時候, 有時真係得1-2個人!

回復 93# CECI 的帖子

不過2230會否太晚, 附近有地方試衫嗎

22:00-22:30最少人流! 怕尷尬的姊妹那時段比較好! 不過那裡的Sales真的好好人, 放心啦! 上樓舖有試身室! 可以慢慢試冇人催妳ga!

回復 95# CECI 的帖子

係唔係咩衫都試得先, 見到佢似有D制服喎

回復 95# CECI 的帖子

唔該我問,係地講緊22:30有得試內衣同衫的地方係中環"莉莉有限公司"定係TST "ALENA內衣城"呢?

went to ALENA yesterday, super busy.
. j; w" J. Y8 J& P' {2 f. i% i) H" |) d; [
自由行 = 3 /4  x$ R' @1 J3 T
職員 = 5; ]+ q4 o" z! T4 W4 ^/ U
本地男女 = 46 o4 w; J4 y# o
8 L& @: G3 M& P; B- M, F! c
你自己唔在乎
: k; r1 M5 {5 f/ X冇人會介意: [$ R. w, ?4 @4 Q* J: X. }4 v

7 M3 j3 V8 l  `  h8 q% j6 qspent $225
% F! u. H" b1 n) l; L! j- M0 O% i9 j% n
2 pair 120d black stockings
9 o) j$ R9 H: l8 r2 pair mini panties6 d0 e) F5 K. C. P
2 tube tops" }  f# X0 y0 K2 ~5 o
1 pair girly shorts

Wow   can you post pictures?

very good....finally got a place to buy la

引用:
原帖由 tightstights 於 2011-7-24 13:14 發表   
! A2 Z6 U" A/ R: W) i我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁>
5 T7 L  O: e- q' }# R
3 e/ ~5 K) p1 T9 x7 j
但呢間成日都好多人去
9 B0 o  j. e: h& J# I+ a; c* h9 c+ `我成日都唔夠膽呢.............