嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...1 M# B2 ?8 ~7 `4 N, G
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到5 s. v; z8 w$ B" @/ _
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj) e( t6 f- b; \4 I# L6 s
收起後, 外面睇就唔係太現5 t. w$ ]! h, }" ^  L" \( l! @- r

, z. z- l8 w' ^7 v唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
* h8 `4 h' @. n2 e0 R. Q9 I" u" ~# R, U0 y* ]" i3 }
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
6 `% Z! e1 o2 N: l- B; W加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...
4 ]' u; b7 W# Y0 t好彩最後都冇人覺得有異樣....9 P7 r5 T. r4 y& p- l

8 ~. y4 Q( `/ W+ Q依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
) |2 |/ L0 j+ \' d* t! C: O戴o左爸爸返工...( B+ C* M8 K/ x5 W9 G
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到  z! N( Z- h/ P) H4 u4 k
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
' Q3 A2 \# M4 M) [: b# i收起後, 外面睇就唔係太現
+ R; `$ l, m3 |0 C( v3 N1 R* W  Z3 j1 M* [& h& J/ a; y
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知7 j! i- M% _7 n8 E1 t) A+ ]  O
2 R+ \: Y, A; |: }
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
; X$ S+ n- S' v, m( U" q4 t' S/ X5 s- w  a1 v
CD返工 ? ; R9 Y& ?8 f. @# S1 C9 c- V$ [3 x+ k

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆.." r: o* x0 q& e$ |0 g! k
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   ( I4 M! O2 W* o0 m4 R* d
戴o左爸爸返工...
) X$ u/ z$ q* x" k- l3 _: t不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
7 y; O; S4 S6 X2 U4 L+ c原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
' I/ e6 h1 _! W7 J) x9 }9 k% n收起後, 外面睇就唔係太現
9 c# o/ G2 w( o2 [! o; R' ^' t
: x! k" ^. d7 a0 c3 |唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知2 W8 ~; C3 Z/ W

* ^3 q, A3 v1 A& C0 U6 M原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
  G' ]  [6 x' F

) n4 ]( x9 b0 e, B9 {7 G6 K/ f. }我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!7 G9 ?. [7 r1 |% e4 F$ |
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   ( p% m. @9 `- z1 c
今日的確係熱到爆... q4 X7 ~# p7 s; y  g+ a4 ]* m9 O5 f
咁既天氣cd有難度
8 r8 B  `" b8 `/ @

) l) R! G; o' D, Y唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
' N9 k9 }) P' s5 [; M$ z
( u; p6 [, q' i3 A' j
: f0 W& {6 [. U3 J+ K1 {我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
) c+ l3 x& U; Q9 G! R/ ]
4 `, |. m1 i  ]5 P& p5 C6 |
泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
  b6 r2 m: `  \( v" g9 N
0 T# b* t) W9 g3 f5 F3 m9 W, b8 ~% W泳裝照
2 I  p; W" X" O7 n2 M/ E0 D8 Z
$ e* f/ o; {( v( \- G9 d9 C唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... 3 U  u7 J! E$ I- P, ?" Z
4 d! B# d3 K/ L, o5 C% E
P.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   
3 N0 b; ~4 F, J' {- p% G, F" O0 y/ S; p6 P$ U
6 ~/ m) q9 s" d0 t
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
6 u2 x2 h( H# X# o8 xBINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
; w; m1 U, O  p/ V
: h) N) w! A' d, ^  H* X泳裝照
; L7 ~, X2 O, b8 Z4 W2 ]

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   5 f0 V) j- z0 `; ^+ {% ?
我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
& B* j$ h, n/ A
# A/ z7 n( a& [2 Z0 aP.S. 最近買左SET平平 Bra
) u4 {  E2 K9 p8 |貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,: _9 _3 N6 x2 k2 b
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),. Y+ v9 ~! t( \
現在加件外套就可以出門了,4 p) ]. {- F& e2 S; t- n+ i
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   * _7 ^, P1 Y1 Y/ @( p) G0 c
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
$ L6 c0 N2 P1 |; r4 v+ y原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),% v0 h, I) c/ `
現在加件外套就可以出門了,
; L+ X+ M- A; e0 t% [# X昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
7 r) c  {" E% b; Uameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊