嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,
. q+ s9 ?/ t8 C# U3 B5 \1 c, g$ k; h% n2 t
大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010,
( {9 C6 L* u. O; z" o' c3 n' W) M0 J
並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.1 m, y+ z. ]( ?' v% C8 q) i' q
- q/ L- o( _% Y
iamonheel,
" s% c6 ]- o. H: n' ^  R' s+ b23 September 2010' o% ]( h' u5 O; l7 X# v* E5 O* r- c2 n
  w: C" C, `' O5 r" U
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解
/ \8 P, ^1 K7 W$ ]9 I' f不過佢係你粉絲嗎?
2 @1 |( t  _9 q: o* w. V. z6 w) C唔係點解會抄你既XD  P) ?# _  n! ]
連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
% |+ F$ ?' ]* E  g0 L了解
+ P( W7 ]3 ~, R7 u9 i* |, K" V不過佢係你粉絲嗎?1 q! Y0 k! A. ~, i) A
唔係點解會抄你既XD* A# t, A1 d( B
* o( \6 r: L7 \1 J
7 s) d3 F& a7 O
我無所謂, 不過叫大家留意啫
( C" e  w2 h3 R" V# T4 h
7 g: _( o# ]0 K3 ~" V1 O又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛
! ?1 w' N5 L1 r( P4 _5 C  i2 O, H. s  f& v6 O- K- h
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-
2 a. J3 F' ]  ?7 C0 l2 smon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了
$ o6 E6 V- Z/ X* ], O% |# D0 z唔知頭唔知路搞錯就大件事
: n1 n9 X% H" p; r9 C5 P
( ?& [" V+ `/ J& i$ s; V: k7 c(Apple又是時候下潛了)
' O" p1 ]+ @: Z
% [/ i7 Z! }8 Z' i1 ^; F# M[ 本帖最後由 applechoi 於 2010-9-23 17:52 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
6 h! R0 Y# j6 }& V  D, F$ r了解
* ^: |! w8 e8 P, u不過佢係你粉絲嗎?
% h- y+ p+ @7 K1 X! V2 w7 X唔係點解會抄你既XD! I4 U, F( O0 n' Q6 |2 z9 G+ N
( n; U8 r" f1 k. L; [係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀?
0 o, `( h9 R4 P9 u* w! Y, G2 o
4 ?5 {6 i& Y- k1 F; p0 _點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?
) M, \% u2 U5 |# \- k5 V2 }& `4 @. r
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  1 ?' T3 h' o- y: v: m
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題   3 Y% M, a0 }- h& @1 Z) E0 b
, U! @* v; B# i% z1 ^
總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   
# @1 }$ ]/ E1 H/ d! B. b係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  # M% X3 e. Y3 X. b
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
0 l2 ]9 G4 E- d, b
+ W/ t8 Z; _1 y4 O總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
8 s2 E7 q4 J! Y0 Z+ S& d# q

, O; e6 s- p$ W! U  t1 T; l5 \1 C4 N唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   . N$ U7 M; Z6 B' \3 t
- W) h, r) _" _$ X) N/ I, A
唔係3 D' C# V' I' E: l
heel姐都無話d圖係佢
4 ^7 S) h& J  \" V8 _1 D可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表   
& i4 S- @& G8 |' w1 D5 f, b. F( o% S7 R1 E! r* a9 e9 C. U
唔係" W3 _3 O% Q0 V/ ^/ C$ N
heel姐都無話d圖係佢( b. V$ b2 w# H
可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
' p: X* z9 K) ?4 T* e$ @3 f# L$ D+ h7 F! ^& K# F9 I
有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表   
; l& P4 f! X7 Y4 ]
6 T" r1 F1 m8 K
5 t# O6 {/ K: @/ l% C" ?' N! Q有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
2 F8 b7 ~& O0 L' U2 w6 n
呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   ; W  S( H: T) U2 B( E
! z6 [* b* G! P: I8 U9 |# b+ [/ U5 y" D) [
JG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!
+ X* V  Z( [8 i% ?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   . U! W7 @6 M. Z2 d! z
5 R% W! @8 h4 s' B
呢d圖原來係你的嗎@@?
" g  F! l+ {# u) W: r
7 T3 u& K8 O) j+ e
佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.4 @- y) Q( {' R4 N/ U+ Z6 M' ?/ Z

# K- h6 N2 _# m' w' g) o% E4 ]佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
2 n- u' d3 a$ `3 N* E4 c6 u* A; @8 b" S* d1 w& R  w) F; n: S% ?% [

D8 o' S, Q2 P& o2 j佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.$ h$ i# s/ z0 u

k$ I* [5 A. y2 u$ @  z1 o佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖
6 e1 v; x5 g5 _% A' c除非......
YV3S1E117XC050141