嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

天寒地凍最好保暖衣物棉襪褲

1 c# K3 {1 \( K' b" b- P* N  m( ^) ]+ Q
+ k3 `( T1 ~1 i% Q9 T( ^各位又到了天寒地凍日子,各姊妹是否穿了絲襪還是很凍,這就要穿棉襪褲啦,有邊位姊妹喜歡?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持棉袜裤为冬天的必备用品

會唔會好焗ar?

我舊年都買左
2 |/ F( F4 p' j! a: _仲要三隻色齊晒
$ t/ Y$ Z# E6 C5 k黑,白,灰

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-5 13:14 發表   9 k' m( q0 [; _1 f) C9 x2 t
我舊年都買左# G' }1 g3 G* T0 a$ `
仲要三隻色齊晒+ t% E' y8 Y* ?* D  a8 i: J
黑,白,灰
3 H0 D: Y- ]9 W5 h) m

5 B' x/ q  }) k1 J% x舊年多少元一對?

我分開幾間買7 V" F: L: p/ p- R
幾間都係$39一對

棉襪褲真係好暖,以前我唔識著,今天買左條試穿竟愛上了,不過太緊的我不太喜歡,包到jj好緊唔健康,今年可以有個暖暖的冬天了....

姊妹們, phman32推介得0既必屬佳品! 有興趣可以直接PM佢啦! 總之有關絲襪0既0野佢絕對有計ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 1# phman32 的帖子

我中意 好想要

有冇著住對絲襪既相,thx

都是絲的感覺好D

棉襪褲真係好暖

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2010-11-5 16:12 發表   . u" U* i1 z! {% D+ d/ q  W. n; u2 v% ]4 D
我中意 好想要
5 O- a, x3 ^" `
; j6 |* O1 r) n& @  L8 B4 w請check短訊

引用:
原帖由 絲襪褲 於 2010-11-5 16:14 發表   ) \* Z' G2 v' e. g- h0 W7 o, S
有冇著住對絲襪既相,thx
% @# n: s" q% U) |+ \3 C

/ f' T+ l& W1 x. ?6 E你想要襪褲?

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-5 16:16 發表   
' C1 |/ V4 g" z. M+ T& T都是絲的感覺好D
! h: C" E% V" U  H7 P8 r+ X
. A, c9 P9 F6 n1 A1 q各有各好

引用:
原帖由 michael2011 於 2010-11-5 16:43 發表   
+ }0 x; I$ P; L5 y棉襪褲真係好暖
& Y" I. x" p# N: A

' X7 A) z2 Z% @5 ^% l' D, i2 F; g9 B好同意你的說法,真係好暖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-5 15:59 發表   
0 q& g* [0 {) n" t4 U8 D8 H姊妹們, phman32推介得0既必屬佳品! 有興趣可以直接PM佢啦! 總之有關絲襪0既0野佢絕對有計ga!
4 A* |5 p$ Q" L# o9 k7 w$ C3 M8 `0 q) ~/ w3 {1 x' O) R! o, e3 W
多謝你推介我

自己著過棉質; 真係好暖; 就算出面凍一凍, 對腳真係完全feel到凍......! N( P9 I2 c! H+ ^0 `9 o
個人鐘意白色棉質多d~

幫推一下- [# s3 X2 V: y8 ^7 S, q; @' A

! M9 Y& T7 p: Q回港前後都看到女孩用棉襪褲襯衫, Apple也買下兩雙(黑色及深灰), 冬天穿真的保暖6 F( K6 p/ C% a1 Y! j
兩雙都給我運回家中了...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

唔知大家各得呢個牌子好穿嗎?請各給意見