嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

天寒地凍最好保暖衣物棉襪褲

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-5 20:35 發表   
2 X/ M% x( A$ b0 O0 s/ |" M0 [+ }幫推一下& D+ }7 A+ W5 Y, T( o& x/ c

}6 r8 M9 i" b回港前後都看到女孩用棉襪褲襯衫, Apple也買下兩雙(黑色及深灰), 冬天穿真的保暖! p- q: e" w6 H: {5 r6 ~
兩雙都給我運回家中了...
- q' F" M" @& _
' V2 M6 }% d- t! Q3 b- p

0 O6 n( P/ Q$ g, A0 I5 ^以前係外國讀書個陣, 冬天熔雪個陣就一定好凍, 所以個幾日我一定係著先著絲襪然後再加棉襪褲;
9 I% A6 c& r/ F禁出到街對腳一D都唔凍; 熔雪個幾日除左沖涼唔禁著外; 其他時間都係禁著.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實呢隻好過大陸D質地,個人意見

我想請問邊到可以買到呀? 0 D9 Y% E6 Z( q. k. U; t! B- Z
我想買白色呀 thx

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2010-11-14 23:49 發表   % o, N9 J" D0 z# \
我想請問邊到可以買到呀? - A: H$ d- p8 R0 Z, |7 Z
我想買白色呀 thx
* d! I5 U$ \6 `# a7 S% ^" {. C
) C* q, {2 t: H: W$ p( g1 [
please check your message

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-16 10:36 發表   
: \0 r4 X' n( S3 k$ I) |1 b
. U+ v0 t5 u5 i! p9 z% j6 V4 O% ]$ Y
please check your message
- j4 a! g2 d. @0 ]0 M+ ^
ok, 我send 了email 了

引用:
原帖由 michael2011 於 2010-11-5 16:43 發表   ; E7 s  J6 ]5 h5 Z
棉襪褲真係好暖
' s, o- z) B: W  J5 {
可惜宜家天氣熱著好辛苦D...

各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹

可否提供一下一般百貨公司買到好穿不是太貴的牌子?

引用:
原帖由 CEO 於 2010-11-25 14:17 發表   3 ?( x; c3 Q( s  D3 f' H0 b
可否提供一下一般百貨公司買到好穿不是太貴的牌子?
& a7 U: b' h* T- N- [8 W, G9 i7 `5 s2 |( b! F
可以,可以

引用:
原帖由 CEO 於 2010-11-5 15:40 發表   
  k0 z; L4 g6 {# t& ~5 U棉襪褲真係好暖,以前我唔識著,今天買左條試穿竟愛上了,不過太緊的我不太喜歡,包到jj好緊唔健康,今年可以有個暖暖的冬天了....
; @6 A9 D: W8 f  d) u! y0 Y
壓力襪又如何...真係好正

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-12-26 22:30 發表   2 Q) h" u3 q9 \- h. d! U

7 D7 q8 |% k. _2 c- ^壓力襪又如何...真係好正
4 Z5 Z& Z3 t  Q
$ b# M3 T. Z! E( H( |  J本來都諗過買, 但係見到價錢比襪褲貴後, 自己就打消左呢個念頭; 因為一對壓力襪的價錢; ]; d$ I+ _% `
等於兩至三對的襪褲.....

呢排天氣凍,我日日都著住翻工