嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   
& V' g4 Q& p. ?- A/ w搞網聚.,.由心儀搞比較放心$ u4 v: ]3 _/ N% U; K0 Y
6人為私人邀請,6人為公開申請
* i" U/ @- s! R. A6 E9 J頭6人係指心儀邀請的人去- t! x$ X: [# \# e4 N1 @
唧係仲有6個機會....0 s8 _% D6 R6 H4 v" ^1 U
我好想去............. A5 L7 K) ^- h
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
" r3 p2 E+ U/ O) u: @8 K(可惜不在香港)
9 |" N* w8 x& F: ^% G8 y  a6 ?
6人的名額很少9 {7 i, }# r. t4 p
我邀請的對象為
/ @! L8 f/ b5 t1 `& Dcdtv
7 C' w- u+ f% c* B1 X7 _- }3 o* ]露姬5 r# w3 E  k9 [, @, J+ n
suki
/ U1 I+ X8 I- w+ {iamonheel7 ?& |5 C! O/ }6 G. z5 k( _
butterfiles7 Z& @1 s5 W; f! m, R, ]/ O: n; d
剩一個名額可能找丫桂
4 J% P- g5 P& j! ]/ u6 {& E不過CDTV還沒回應我
9 I5 x  |# t' j" a% V6 w以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
) l! O% O& g% A/ [因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
+ }: _' v- T- d. T" R3 [我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
: Q- F" q4 E: Y" a% ^! y* wsuki去我又要去丫
0 F1 j) N# A" p6 x
7 C2 R( C- j1 }8 J, F, E不過如果多人參加要排積分
9 G- S, @# n$ T/ l5 I# ]6 t' I8 `( R( y2 D; @5 Q/ k- G
我加入冇耐..咁少積分 1 Q* I. w" U6 Y
咪凍過水冇得去lor
: {* _6 A" K5 K8 }4 E6 U$ i+ c/ L
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言% b. V/ c% M. z. S7 }
到時出來大家的話題是比較多的* B9 H/ G4 F0 F) E1 o
如果一堆CDROM申請5 }" E7 n3 M/ Q) [8 d1 t$ e7 ?4 b
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
) z- D3 w9 z; H8 w而且遇到怪人的機率也會上升9 _6 w- p5 r, R. @  p  p6 L

1 v6 k' O( M. }; u; D6 s$ L3 q4 v我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
: m2 @6 L: O& [7 D9 l4 ?好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
) `* w% m& Q$ B  o3 O. C& Z4 m我心水就 sherman, 涼宮, 小R
7 e# M' V" X4 }  |
春日姐姐說還沒準備好面對大家 8 i4 j/ F- I" _/ U* A# B
我最喜歡的兩位女神也不能來了 ' z1 a; v& G+ f+ Y* D0 ?
其實應該連埋我就差不多夠人了
4 d. M  Q9 Z8 X3 \# T5 ^5 \* K- k剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
# v, i9 v6 J6 }/ W7 E& ~2 G8 n如果地方小可能會減人數/ T2 w' S$ ?; ~# \* s9 z6 c
但12人應該就是極限了' u9 w& S1 F" D* E/ V% n1 |
12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了  O; ~. G- M: ?
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
/ f  p, t* b' x快d知道成唔成事就好了~!!!
% t' Q" E  U7 |* Z* H. u$ ?3 ^看來你真的很想去呢~

望下自己D積分7 {+ z; k  W7 o* s( X0 n0 C

, y7 N( x. N0 a* i" f3 H得果幾百分
6 g. J4 ~$ d, v1 z8 {
. E: S$ J. |  P5 ?抽簽.....沒運氣
4 E  }/ z  B9 f- J' d9 S5 I% Y. L$ s* |; m; p! |
總之是簽王運啦' N/ P6 \: v1 W# ~* j5 l- ?
4 W" s+ k, s4 f' h9 J
唉~~~( S5 V; q4 V  ?  L% t( p

/ d  \& e* H5 F1 K6 A( T& f 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
/ I* i% A# D1 X, L飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   1 B/ X5 c8 o5 U2 k( V
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!* w: o% d8 [) `( L
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
$ S& i' v2 @! z0 d' r7 g) m
# M7 s, N. ]) C! S! U; b好想返黎啊....可惜唔得 ! b8 w5 A% }$ W5 i4 \- X8 |* J+ B
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
- w, G% R0 i1 E/ ?7 R$ o) Czaki sorry 陪唔倒你啦
! @# u" J3 M2 L不如陪你食冰涼萬寳路啦
+ Q5 O( y* ~4 H' B6 F
- E; U/ L' ~  X' V[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
' F1 m+ l% p* t& G# l我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
' c. a: R" w  ]3 K9 r# G我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
1 j6 n+ ]0 Z, ]0 y飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
4 H; i9 K3 m2 _* t7 J5 v$ c6 [1 P
3 f7 K0 n1 e5 d+ i
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))( x2 b/ Q  v! {6 V9 D- v+ f% f

) b9 G' M( K- u. h) N. B( V" u唔知我算唔算CD得比較好呢?" B- F( [; k: e+ W* S3 x
但係又冇春日咁白白滑滑
$ \) X" n$ h9 ^5 z, e! G又冇婷婷個胸咁大
7 X6 y8 _" @: t又冇小R咁青春動人! z) H: I$ |9 f& J/ y
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   4 G+ N- ?2 Y2 W6 p& L8 ^, k
) u4 l: y# Z/ H& f/ y
小R能來就好了~
1 B% a) a' Y+ R8 s, b其實小R都想去 @@. h/ t! Z* U% p4 ^% j, ~9 h1 x. T
不過化妝品就只有零零碎碎
  R3 |4 F+ }, i6 L+ o7 Z! g) n$ q% ^  G% r% U$ D* @
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
! a  H, Z  }7 g+ w1 _
; c& m, B& p! l' M0 {# ^' Q6 U; c
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
% E% [+ f5 [# O5 N
4 O; n6 R8 t* h) G
5 e: B5 B$ Y/ B5 m* k0 Y. v* ?2 G8 I如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?' G4 k- ?# D+ z7 [; d9 U: B

1 _, `# p" F( p" G! J) Y6 X我有姊妹裙呀!!
0 J; A, D% L1 |, [. d  a3 m7 T0 |  B
會卦~~反正摺埋好細& J9 c  o$ e- a) V, T( w, E
' z0 t0 i) x+ m/ u3 v9 G4 d
不過就算帶都去到先換% w" T4 i; c( C7 h3 r
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   - p/ S# p: A2 o) r1 v+ x$ k/ E
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
4 r  p! M5 }% y! s6 W
- H% @" y+ e4 K/ Q1 A1 E唔知我算唔算CD得比較好呢?
" q  I) j% B6 b但係又冇春日咁白白滑滑, M4 J) O4 r6 s
又冇婷婷個胸咁大
# s. T1 Y: ~0 X又冇小R咁青春動人
" j3 K/ q( t3 F* ~0 s* _/ A2 u5 Y4 K又冇............自卑中
; a' X& h2 K8 ^1 Q& g9 ^

# m/ o. ^1 y/ R5 W' |) e1 G: R; f不要自卑啊!
) u$ a0 [6 N* V; e什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
: M; M4 ~5 }" Z. e" e& u- r0 b0 K! R變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。/ ^. ~1 {+ ?' L$ M: l5 o& k2 Q
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 ; B0 v* E2 z! I/ Y/ s$ P
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
7 J, r2 M; e" U  Y& ?( Z這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。8 ~, w7 Z" z  m7 O/ k

5 W9 m8 z, a2 Y[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   $ ]2 @* R: I9 S0 Z. v8 l( Z- F4 O
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
3 Q4 r& M, `; Q5 W8 _
乜要諗做咩架咩~ " j1 S2 _5 k6 Z: z& x
我地會有遊戲玩架
7 ]9 _; w+ i0 F; h7 k5 i估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   : K' C' f! d3 X* W% e( d, m. l
來支持心儀姐姐一下
( F2 y6 `, k( E" A我想帶我哈尼去~
+ z' h. ]; A+ `, @4 |妮妮看清楚一樓的細節8 P! |2 @* G0 I& E, \# J
要報名取錄左才可以來
' ?5 }8 z( \3 [不能話帶就帶呢0 k& K. U4 f+ [% f( R# W
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
9 |5 j8 M' U* A' }1 q  s((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
* g1 n5 V! y5 ~2 ~% F( U3 A0 D1 n: O( x! W4 l  b: V
唔知我算唔算CD得比較好呢?
* M- v! X, F: Q" t但係又冇春日咁白白滑滑
  D9 b! c9 k- v: L, ?又冇婷婷個胸咁大
! L* j* h4 _9 S3 _又冇小R咁青春動人
, C: k; x: b, A又冇............自卑中
! A& L, {1 ]9 H0 ?
始終人數有限
- M. q1 b) {$ V沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   : `/ L6 @5 Y1 a& v$ E$ V4 a: r
3 ?) ^/ v2 n/ B6 B8 O3 F0 D0 j3 x
其實小R都想去 @@
+ s  |% ?: O0 M9 j- g8 r不過化妝品就只有零零碎碎4 d3 y) s  b! R$ X! i' c' |9 x

( ~( o$ c1 V& a  u最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD( g& O! F7 B! s- p* ~6 n" R

7 L; `8 s0 G  f" I* @& T# C. [: S0 w5 q  N1 X9 l
會卦~~反正摺埋好細
- o  s" x) ?1 C& A: `1 ]# u5 _  P
6 W" Z; ?/ k! p5 ?不過就算帶都去到先換+ n9 h# z3 y& s: g
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
: {' y% \& T' W
化妝品有就好
' |( V$ [, U% C, u+ t) d帶備就可以了
$ L7 v1 ~( R" M4 T% _有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
0 l( M; B% U$ ?- C% M- C" R, A6 [" A4 Z2 t: p8 l+ m& c$ R/ L& T
小R有比較正常的校服嗎?% }, X8 i% u# R$ G6 [9 g: X$ v/ \
就許昌那件吧; m* v( D7 F; ]3 @. w
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了+ P' Z- P$ P% e* ^6 T' x$ a$ z& O
始終是CD聚會不是戀物及校服的party" Y0 @1 X7 w2 n( [' E: `4 L
9 y6 c4 s6 I, _8 a3 u$ C2 S
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ