嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   ; t" M6 ~- B6 B! X" ~
幾時先有得報名?
( K5 M9 L. W( A9 F6 ^5 m
等一切決定好了就會接受報名了# P+ M* @: J+ B% G- V: W
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   ) |7 C7 d1 ?; R$ C
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
4 a- o( q" I% x6 m8 a7 n- u

; X: t0 J6 u  }
9 e$ B9 I: y: w+ H9 Kheel姐咁比面 q,q , V4 w0 S; U2 H, I' ?! @+ l% @
" w5 O0 M& S8 X4 J0 Q+ M
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
: `7 t+ y- C1 J+ }! V- Y; f( ~* ]7 m! m因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
, W! H; V0 ]" j; V  G% y沒錯的確我是好想去~XDDDDD
4 l/ C7 q  B5 M! ?$ D9 O因為覺得很有趣~
  Q9 N. z, O) J1 Y- f9 _1 q' U* @" O
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
6 b# F. H2 p0 A+ D5 {1 _6 X& g6 C& L2 o9 |; n
化妝品有就好
: {! K  d1 C7 c- l帶備就可以了. `- o( U* e! n5 i
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借1 I; C7 l( O0 d1 h
4 I0 ^; e9 u9 n- t
小R有比較正常的校服嗎?% |+ b# H5 y+ e+ z; W* z
就許昌那件吧
) `, @' q' z7 r5 g8 B2 I/ G# q  _總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
+ s# |1 G# A& S+ g始終是CD聚會不是戀物及校服的party; F  }1 r$ t0 K5 x* d4 ^
3 o0 e0 S: [* ?# W
還是那一句,人 ...
$ T' L7 {' T% M& j0 w. Z$ w* O* W$ C$ |
. q" P7 y2 Y8 z6 m7 u3 l看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
9 L" r" r  r2 ~7 s# z: n
0 b  g" H$ r% C2 c4 p) j' N
8 @$ u) e$ @, F; G, W2 i* }看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
7 R8 r9 |- B( p6 K小R不瘦吧@@
9 @# x* z2 f0 P% n' S" W- F; D應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
* I* Z. B/ f# P  A1 |沒錯的確我是好想去~XDDDDD' h" C* Y. \$ Y7 `
因為覺得很有趣~
/ V4 K6 H0 O5 X! b找西門來報名吧
9 i! `; E2 u. w8 H% \4 `) w6 {西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   5 T9 Z7 E& w! i; ^) V5 A: d; A

0 c' V  S2 B1 D, |% `化妝品有就好, j8 w$ K1 `* O1 i$ ~' ^* i
帶備就可以了
, ]/ M. [: f6 a- A) X有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借1 |' H) ?) @" T5 D

+ Q9 y" N, t8 Q8 k/ g9 b8 ?小R有比較正常的校服嗎?
1 w" m8 o* z$ Q% X就許昌那件吧6 R/ B3 m* `, \$ ]
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
  q% l4 f( M+ X# n' z  b, }. r始終是CD聚會不是戀物及校服的party
; ?# a* {( X$ \/ r6 L* c; R! [0 X0 f/ _7 C- O0 C
還是那一句,人 ...
8 s  Q/ u$ G: g
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
: n0 g, k( Y% g$ d% T6 b& O1 G- n5 h" t. n
正常的校服??套套都正常架啦 @@
* G( g  ?0 |% Q8 w合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=1 r; y5 @: X7 C- K
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~" s3 n' c/ D/ v. b8 q

. d* R5 a6 |7 P
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   7 p% Y8 r9 Q9 Z2 Y1 J, j* F  Z
- ^7 R. S$ q" [7 |7 @9 u9 p
小R不瘦吧@@& U, V/ J6 k, y- E( W+ P( G
應該比我大隻
# x* P% E/ Y' h0 l1 N( Q小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
1 J1 `" s* J. L: G
0 P8 ~  B' c( j, E8 f' T0 O找西門來報名吧' B' P; c" p6 w2 C/ v
西門好像比較高分
0 \" K7 ~* O% Z- m1 P, L  O1 i" |
3 V6 q& Q* _2 z, L+ X6 r
哈哈哈~當然好啦~! o% F6 o, t. n' P
- Z7 L# }! L0 ^
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
" N: ?6 f* I3 u2 f$ r, l" ihttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
4 }" R0 k/ @" K8 H9 `" a- Z, L+ \8 c+ A, b  N1 d+ a+ J& V
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
0 b" d# _2 _' x- N' k: u" m咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....) ]* ?; c% ?" Q$ b7 U. t- k
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心

最近訪問的版塊