嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   
/ t7 P( x/ E5 f: h9 r$ E, A各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
2 |/ J3 `" K8 Y  X6 j3 \7 g# v
搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住
) n: A) O9 N! e一D興趣都冇( P& V6 R9 B8 `! @2 C
CD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   
) I1 |# @( f- j3 h% A對唔住
, ?5 y: O* L+ l一D興趣都冇
" S$ H) X  x, ~9 l* \* j) Y5 QCD時被女性用假J就可以想想
  w  b1 e5 v4 L: s/ a6 _$ w1 y* D男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
& r) u# f  @: v嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
1 t" J7 D& B( o' G0 \# ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   
: P8 x. I6 t" V" [, X" G+ S; f我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!. t2 Q0 o! E3 @( \" L7 i) r3 v& r: b3 r
$ \8 R, Q! f; d" ?2 D! s7 G
沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   
, @9 z, ]' m& G! L, z. L* T我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
- d9 j1 W! m9 P% R
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?7 i1 V8 y( j) X& u3 o) J* }
那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   
" P3 X$ ?+ I+ C  w  m
' k9 L7 h2 v' b& K9 g$ D4 g男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的4 D7 |; J3 Y* v; t- y( A
嘔心的感覺
4 k; C4 O  f9 ?! h: _6 e
絕對認同
. ]/ V" w( t& l( B( P' x十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣5 n/ ^2 j+ f. r
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   6 w0 N* C  L2 P5 K
你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣: x  g. Z* i: i. G1 _
作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
* g. m2 F; J/ q6 I
- M+ t' O" C) m  N2 u' HMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉? / \* c: l; A& x; l8 N, C+ p% b
講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   ; e( E% ?7 U* _7 l- n! i. I
我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
! A" k: C- B4 ~+ P  Y! Z) A  r  V) X! a% ]/ @
點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   
; [; A$ b6 z: |3 e& N7 n$ Q; v  Q$ Q3 g
( K! e5 A* L5 Q9 G) [, n- R
# ]$ o  X+ Y' j$ X點感覺倒啊?完全唔同
" A. T/ e* r, B; N( O' w- L  o2 H
, e- d# l" Q6 V# M/ ~我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   ) J' P6 H1 T9 F) f4 C$ S7 d

: C. u; A6 k' b9 I7 h7 _# Q0 E5 J. e* q1 F7 W1 Z6 m
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
8 F9 a5 Z9 v- |; e2 w
* v& D' j: t: @" T對! 對! 按理是這樣了!/ d! C; \) h5 E' x6 h2 u. P) D
齊插不如自己攪!/ s" Y2 \$ O) L% X. S, D8 X/ E

+ I) \' j" s2 i[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-17 19:05 編輯 ]

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
# D6 R2 B% e+ \
. u/ Z( t4 ~) t# f$ _$ \自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.
1 @* |# _3 D- O% ~7 q& p4 u5 V' j$ s- g( j5 G/ L$ i& s$ c: m
樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...