嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

到過呢個方向嘅邊緣,都系極其嘔心……
, `2 B8 N/ m% F9 j- T; d如果樓主真系有興趣,咪自己開發下后門咯,可能真系會好有意思

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我試過.第一次比左個又細玩到大嘅朋友.比人吉系有高朝.自己會射左

我比較想同cd發生性關係...都未試過同cd咩咩咩過...唔知點解..我一唸起可以同cd咩咩咩....我就有衝動.....點算.........快d話我賤格吧.......

其實我見到心儀真的好有咩咩咩...但係........唉......你地快d炮轟我吧....

引用:
原帖由 跳豆 於 2010-11-22 01:08 發表   
3 B; M6 K9 w: C' L' }: F! T' @( k我比較想同cd發生性關係...都未試過同cd咩咩咩過...唔知點解..我一唸起可以同cd咩咩咩....我就有衝動.....點算.........快d話我賤格吧.......
" H7 p8 Q1 ~7 @
2 U  A' `. i; k7 y9 c. _# j" P
哈,各有所需點會炮轟你呢,夠坦白

有諗過! 自己一直都係同女仔拍拖絕對唔係同性戀(都唔反對), 但係都會好奇cd做女性時被寵幸的感覺是怎樣的, 好像這樣才算更像個被愛護的女孩啊.
! g- c- w9 W. q3 u% A4 T) ?- R
  W& o+ W' ^) g: ]1 @7 ^' [不過一來始終有顧忌, 二來要找好此道者也太難, (三來自己幾大件, 要人嘔住來搞就費事啦), 所以一早打消左念頭.
  i7 f/ ~  O" v; L4 _# E6 b. e( p0 |
1 m. j$ m' N7 g! a5 T, |樓上有自己由細玩大的朋友搞掂, 實在太幸福了~

其實還好耶 我看很多男生都很希望跟CD發生一次關係看看的~1 p  @; V  z" L+ N
在我身邊就有很多 = =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   ' P; k4 Z5 w2 r
8 I+ {$ n! ^+ U/ e7 U
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
5 v5 _2 E6 S# D嘔心的感覺
# K' r2 o& w5 T8 a# M% M* ]恩   深有同感   要的話還是會找女的

我試過。不過她搞我時好2軟。我和她也不是玩一両次那種。
3 u: O- s+ L  J4 s+ X$ [7 s9 i- C; r3 b+ z% K0 l9 f

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   1 H$ Q# E, M1 F: L* z

2 q- Y* X$ t2 B& u男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的1 i' s" W0 }' ~/ o' B/ V2 @1 Y
嘔心的感覺
* A& g8 `% d1 c. H8 V4 d7 i妳唔中意(她他)當然會嘔心。我以前都是中意女性。8 ]+ F; u6 _' r6 W! E. }5 _
我識(她他)後、愛上(她他)後、全無嘔心的感覺 。3 {! |9 w( q6 u5 ^) G
因為我好愛(她他)。

我想試果種感覺係怎樣

我試過同男仔拍拖...完全代入係女仔既時候就自然有sex

我鐘意CD、我鐘意女仔、我唔係Gay。  `. a* ]" c; `: l5 v4 J$ q
2 x/ u$ i& N: w$ a5 ]
但係有時都想同個CD拍拖、同個CD一齊CD、摸CD的絲襪、同CD互咀、同CD一齊玩打XX、同CD做乜都得........% H9 Q8 c6 `$ C' w) h8 r/ m

9 M2 r" y9 z6 w+ x" t4 Y3 j就係唔想同CD性交。
8 {: H, X. e2 E7 Z
( u, @. R' o# `. R可能係同有種偷食既感覺,又唔想/無本事做D做唔住女朋友既事,自己本身唔係Gay,加加埋埋,就有D咁既希望。
我最鐘意著裙著絲襪

回復 1# lcm7312paya 的帖子

接受唔到男?比人吉(會作嘔),只可Cd時可以,用假JJ就有,係好舒服,會有高潮!時常有幻想同衝動試下真jj,不過太愛我女朋友,不會真去試!

when i am in CD, i will consider myself as a real woman and my jj will not get hard.  in fact, i tried once to have sex with a man and the feeling is... good!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-16 16:52 發表   
+ {' j6 d1 I7 K8 T' o在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....
: o+ c. a3 ^+ ~- }- L* ?, f唔好唔開心! B5 i0 _4 \+ B2 A
可能佢講得你靚靚至搵你呢~

引用:
原帖由 x7657 於 2011-1-29 00:23 發表   8 h# c4 k0 |( C# U& t( \
2 w$ }2 v( z. O! M+ ~$ B5 n7 O7 `
唔好唔開心
# ^6 O7 ~, D! `# _- k: h5 ]/ P7 N可能佢講得你靚靚至搵你呢~
: G# B3 {% L% w7 w; U嘻...謝謝你的安慰

我試過同 cd 玩jj, 都ok 啦, 因為佢係女裝.
$ b' v7 }$ R8 O+ p0 P
, L; x7 l/ L5 f但係唔cd 玩既話就接受唔到啦.

我都好想市下比人吉..

對我黎講呢樣真係接受唔到
% o$ u- p* w% K6 J0 H4 E7 J4 \因為自己只係鐘意女裝衫1 c  l2 ^0 x! v7 t% f
但性方面始終係鐘意女仔
7 }& b' o5 T# v見到男同男真係會想嘔既