嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦+ X) d( h( Z5 g
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話( J8 d, L3 c" l. K: C3 V8 P
那就完美了~
( X5 N  b4 y) Y3 w: {8 p; K可以出街了 $ ?  J1 ]5 K4 }" y! z2 v
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢0 I2 e& m6 `( n6 A5 }
唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....
; x3 s3 A$ a  x) g4 [我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   1 I% ?0 u. Z2 e' y6 u3 b+ u$ g
走在路上根本沒人管妳背肉....
& U/ I) i2 P3 b4 W我覺得重點在女樣和肢體動作
/ P8 r8 t' g1 s8 A+ ]3 V
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. 1 X0 S9 e9 s6 t, D

9 @* n6 p) b' I4 ]而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係
% f& m9 ~/ I! T* K/ X6 i8 G" u而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢* T$ ^- I1 }/ Y
推脂 推脂 堆晒去胸部
8 v. n1 H5 k% x) q! y. A  F0 J; z! h! [8 K: ]6 L

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   ) b& L+ ~! ]- R
好多人都叫我出街啦出街啦6 {: x; y! l6 U' }9 W' {' r2 |
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話1 S$ V& N4 O4 S
那就完美了~
3 {* |& [5 e8 h可以出街了 . ~& K; D2 Y# m
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
1 F- l) O1 R! V8 @唔通方法唔岩QQ
# D/ Q+ [& Q& L  [" o/ `唔寒背就冇咁覺 XDD
: q# P- n2 D' ?/ J1 T大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩
) l  i+ T- q# n% G* U點遮都遮唔到6 r: H2 M! S; Q' i( S
面形唔得即係樣子唔得
2 t- X- \' h# O- p% A這是最大的障礙  k+ A5 D# p1 E1 `+ V! Q2 l" i

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   & V$ c# ]- V* y* v8 e
好多人都叫我出街啦出街啦
& k" M# i: g4 S  d8 E如果我D討厭既背脊肉可以消失的話4 Q& J' Y2 B: O! l5 O4 _
那就完美了~9 ~& M" l6 T8 y
可以出街了 ; |6 n. ]: |" f9 D# d% Z0 B
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢) Z1 t8 i" W$ b) T" l8 M
唔通方法唔岩QQ
2 F' N) L; k1 K7 {/ P
* j4 Y  g9 t6 n1 B有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   6 U, C/ b! g% M4 s/ Y/ k) ]0 L
面形最麻煩
: f: i  p( e, `; U$ R點遮都遮唔到
2 m0 \/ x2 \- @& A! f1 @面形唔得即係樣子唔得
' l) J% t0 D! K1 T$ C$ m3 R* \這是最大的障礙( g+ e" o! r" j& @7 z
4 X8 l, k! t0 [/ c( U6 ^2 X: W4 ^( C, X& Y+ x& N3 F) r9 l& E; c
系啊2 q$ j0 s$ o, @9 i9 G: U9 y; Y
成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =
$ T8 n  q* _% P, F6 a# _0 C所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   
( K/ ]: o; _' e( @. h, u% g9 g2 f$ U. e  Q, u

+ M7 e5 ]! P2 z! y有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
( U5 C6 L9 ]; m" ?

5 q" U. B) @1 [5 F7 k) ^, N3 g係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?
  Q8 L  b# G6 |  G