嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   8 J4 d' H5 J$ b2 |+ A0 X0 \7 E
好多人都叫我出街啦出街啦& i$ L4 ?3 }) C* d% q* z" G8 {% J
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
; N% x$ F6 [7 \& j1 _那就完美了~( e+ E: M1 ?* T* V  m
可以出街了
+ q- w0 R, |- _1 T0 L- G, o2 E不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
% B3 z" j8 C/ ~" C1 I唔通方法唔岩QQ
4 N* [& Q; M2 _9 l0 B% N你又話唔出 + @& m  `% }/ p5 X+ O9 b! c
e+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢3 m* D8 r2 L" r
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
# W; v% v9 K) p+ Z8 ^) O# L人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
6 I$ g% c9 N( ~* V, M3 j4 o
0 E0 l  m$ z5 m* J而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
4 ~& T" S1 q, o/ G: j& Y
1 X. F0 T6 s2 j係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
. X0 {, g. m9 a( i% k9 Q( O  E( c
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
& h- f# D6 O- {; ], Q6 s% W
! ?3 y) J' K* q% r; `唔寒背就冇咁覺 XDD
7 ~$ e% V- K$ P2 ^大家睇樣子嘛 =v=
$ s: T1 }& g0 W- D

! Q7 T5 q4 e; c- X主要係既0 ]5 a3 ?: [( m/ a& [) [+ x3 }

0 D0 f: ?( f  v
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   3 ?, x8 p) N  H4 q3 S
面形最麻煩
( d8 x; _7 x% |6 L1 |. Y點遮都遮唔到
  _8 \( z: N% `5 L) Q面形唔得即係樣子唔得% u5 c) h4 d9 U* C/ z& {
這是最大的障礙/ C- C9 B" L; {7 P& H/ g$ _  y
: T& N3 y$ s0 O' `4 }, c
: X; d9 }& q* u( q) g面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了1 ^7 g: f/ Z( ?
後面那舊肉還是一樣大- -''
; d# m7 d& A# d7 d- ?: [但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多# s' z, B  z; a& U) F* j% k% C
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
0 |: y0 K. I9 L4 w
' M/ @9 I  c9 _你又話唔出
- ^/ J: o2 Q  v" y" c+ m* z* c2 J( k" z0 ke+靚到有自信la~
0 J2 h/ i" r" [$ R我曾經諗過
8 S; k3 x; a, Y  j唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來- K9 M/ I; s4 ?7 y
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話3 D  b# E+ a6 g0 p8 e5 D
咁又無妨
* ~. N9 W4 r" u8 c8 m* b而家外表自己覺得都過到關了
  r; I( N- h; L+ ?: H. F6 y  ?但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
- J- V/ ?! t% F9 I( M5 J$ @4 ~; m4 s% x0 F1 ^$ o
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?2 H8 {5 V/ d" D* x3 D5 j9 I/ u
其實心儀已經好完美
8 i4 I! u& t; u" r. ~+ P- S世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
( m: ]$ G" r/ Q- `手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
* ]5 ~7 `! D' m' `3 u- F- V  m: S, V5 ^9 D) g
出街最緊要係有自信, [& Q# i, V+ C
見過zaki真人.,佢身材好好5 D" [. ?7 O$ Q1 b; W3 S
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
: K6 E% W! Q% @將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗; z# O4 w1 a) \, d
' n; M& T" ^) |# e( ~& T' K
9 ~/ M" D# K4 c我身厚丫
2 d7 t4 O" R, ^& I背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   4 X* z% X" B4 B/ [0 ]: N& g
完美??點先係完美呢?7 ?8 Q5 ~8 J2 K
其實心儀已經好完美4 `& N' ?( {3 {
世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,8 R  \1 g# p3 {7 W
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔8 @. s! E7 ~. F2 o; q5 E

7 A' H: O0 N' Q7 i出街最緊要係有自信
6 N& w1 W& Q+ q6 @# U) D2 ^) Q1 a* u見過zaki真人.,佢身材好好* H. e, u' [$ U6 h) f9 V2 d5 [7 M
末見過你..所以唔知
& _- G. H: P: z4 L- N  n  F人地點醜點肥我唔理
# ~' L. j( [- A  \6 m# |3 O我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
! h+ u" G9 z" ^: E5 N1 m+ V( Y將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗" D6 `8 M0 i5 r3 n0 H
# Y3 E, ?. V8 [2 t) o
) ~  G- s7 G/ F* J: t
小R有講過咩?唔記得晒
4 y; x* H' j* z$ U  \* O" g+ M% B+ B+ e. }( D
完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   , m( h8 K0 Y& X5 }2 `( ?6 ?
而家到達目標110磅了" O0 {7 _" y1 G, h6 K! J% r/ V# V0 H
後面那舊肉還是一樣大- -''& c& |5 q0 \" ]. E
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多/ m  l/ p" d( h# ?3 E
那是什麼原因呢
% @4 A' x8 W. E3 e9 Q* k
; O% J4 \% y' V
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
  o9 r' T1 J8 @& G0 X' g你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
5 P6 F0 O% j" P9 `4 ~( Q8 c上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?
- I9 d2 s8 w0 X2 c1 _睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美. q8 S! a. Q2 g9 ~. I9 Z, ^
會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
' F% [; E* X2 X
, w3 o9 ?/ f3 w& ]* V我身厚丫+ |9 U5 D) M) h( w/ l- K# V
背脊唔夠平
2 G+ U4 m5 }% x( J" a! H
心儀想穿露背裝上街嗎?
) E# n% C: r8 A8 ]9 p; I+ T6 [否則...問題該不大呢, N$ Q, B& B: Y
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
+ }- |& h8 W% S( V6 [1 ?而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
, C7 {* u7 B* u3 y, i% o- w6 V7 b3 n& K0 v7 j
我曾經諗過  o8 ~+ n/ u( R  O6 K9 A2 r
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
: t) i+ m6 |+ A但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
" t3 L, ?# o$ R7 i2 B# c$ z咁又無妨
+ X8 N! m' }7 x( ^$ {而家外表自己覺得都過到關了/ [. R! G2 {: i% h( Y
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
. J( S" ?' ~1 d; c8 G+ i/ d: J4 [1 f, ]9 M

! p$ G* Z" w2 h) z- Q* v9 a7 E你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
* U! |2 X, V1 `8 p* w晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮 - ?* {) U4 s6 u2 \' x

% E- ^! e& G9 u0 l; V. j當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
2 ~! i( T1 R. A5 q; Q) q. b* n, J& w4 e" l$ A3 K( X1 u

7 ]& U: {0 T9 k& I, V# a% `' Y# R你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
9 w, k! [0 [( T: h哈哈哈哈哈
/ h, z7 u' ]) k+ D' q5 h7 Q! Z$ E: |5 D$ y5 v/ m' p1 n% `
諗起小路寶首歌:- t: t( E3 ^1 Y  j- ]
大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. .
- C- G- P# e3 Z8 F' V* p! O: H妳不經覺就將焦點跟重心向前; o$ d7 C4 S7 @* {7 T: _

" u. [" |, A& {6 @$ F' V8 z$ b4 ]" G這個..... 很難改的
% E+ h4 {, c; n$ ^8 s; Z9 Y) K妳的喜好很兩極

最近訪問的版塊