嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦, k& b- h, K/ t" h2 J
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話+ x1 }* u- V5 u* M( `6 a
那就完美了~7 G# P+ j! _$ E
可以出街了   }; j4 {& R: q6 t. F
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
6 r+ _( O# ~- ]* p唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....0 o' n+ x8 S4 \9 i8 B4 F/ o7 h5 J
我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   
: K7 \1 W$ x1 Q7 f9 f0 P走在路上根本沒人管妳背肉....# n$ ~# s- |/ ~6 G& a
我覺得重點在女樣和肢體動作
3 S0 D2 f7 \# C我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
' N- b# \  h$ l1 U7 f2 @+ |/ h' w3 F- f' B# h3 u( V3 p4 u" d! R
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係
4 o0 E% w( `6 `2 m- b6 B而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢" d3 K1 z) v0 n! i) v5 m
推脂 推脂 堆晒去胸部
. Q4 ~4 A& a0 E7 x' a, u
9 E& ]; n; x( E8 n0 E1 S$ d/ ], ][ 本帖最後由 mercury1 於 2010-12-23 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   9 C* d& j" g, x; W
好多人都叫我出街啦出街啦5 z% p7 Q: D( H3 g
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
; s6 k4 V, K% w2 g那就完美了~  q- u9 i, s, a) U* W- t2 i
可以出街了 4 w/ B5 @" u; |' k' @( I" X9 Q
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
- b& J/ y: n; L: c+ @- f) e唔通方法唔岩QQ
" U3 }. u1 s: k
唔寒背就冇咁覺 XDD4 x' R9 o2 X/ |) f' k; m
大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩: B- `: Q- [- M- K3 h% c) ]
點遮都遮唔到
, B0 ~9 X- r; k4 l面形唔得即係樣子唔得
3 f4 n4 F0 p- F! S7 ], l3 t這是最大的障礙
; x; D$ N% d% @  `# p

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   6 v' n- h% R7 {% ^
好多人都叫我出街啦出街啦4 ], r! a) f8 f0 y" K* m
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
2 {9 W5 y) y0 @; h1 z3 R7 V+ b9 T那就完美了~
1 [5 T3 I6 J% G8 e8 @/ ?可以出街了 1 A) s$ c$ L3 Z9 w8 P
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢* C0 H: f+ l9 a1 j; J" b
唔通方法唔岩QQ
' e! D# K' r! b+ f
$ `& Q: s# ?# g2 f
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
4 _) p  N' g& \: a7 @面形最麻煩
5 W. m, }0 ^4 p( [點遮都遮唔到
+ H) j/ K+ w& d9 k' M) u面形唔得即係樣子唔得
! s# u5 r6 q  T3 l9 p( \  P7 j這是最大的障礙
9 y: E7 x# V0 ]2 n4 @! B
; I4 O- J  V+ s7 J7 t& e7 ~- R5 @5 A& _" ]9 l
系啊2 o& Q, K8 c- }  d: w; y2 \  t
成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =3 T9 X+ N) V- d" ~
所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   
& k  b/ O! V, [# Q. F  G0 S/ n/ n' g4 A; v
  ?+ j* S7 B5 e8 Y
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
( \- U) k: U; I, R" g5 q8 T$ T
2 ?( A9 G5 n7 ~0 O9 t係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?
+ a! i" P) P, r' U