嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   
( `7 F: `6 N* S好多人都叫我出街啦出街啦. Z7 a& j* b+ z* D1 s0 h- G
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
: K9 m4 F+ r+ ~2 j5 m/ o那就完美了~
9 L. u1 Y9 h+ f, n% D9 Y# V可以出街了 & A% A2 R: s! u8 q. y. {
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
- y7 b" ^+ P5 ?* [  r唔通方法唔岩QQ
6 q$ |4 L8 B9 [3 Q4 z6 y# M* [
你又話唔出
+ J; ?- m5 [# L. be+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢3 b( V7 N# z% e6 B
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   
! a0 M: }, N' b  n# p% e人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你. 6 I  Z& t" l! w: w
6 W; k: g* |* L+ L6 C9 g$ a3 A/ }
而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
6 {* J) a$ M, C% x8 ?" Q' U4 x
1 Z; t- q1 y/ g1 v# E/ ^. T係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作4 S# B! J/ y, {- B- N+ }% ?

6 e" c, ?) F5 Q# v2 E( h
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   
! X: b8 [; }: b
" G" o6 k4 {# t唔寒背就冇咁覺 XDD( r6 ?! o+ s9 T) Q5 t3 z
大家睇樣子嘛 =v=
5 Y5 i% Y& G5 r
9 ?3 L3 m' w% a( G
主要係既7 |# D) L  O' ?- [

6 g% f( P9 ?2 T; i9 n0 ]
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   3 G$ S- ~! r3 S* d( s0 h$ ]5 F" V- v
面形最麻煩/ b' L8 |4 o4 J. |) |, T. a) t
點遮都遮唔到9 K6 {! @' g* d. w! ~8 k( T
面形唔得即係樣子唔得9 I+ @3 h8 i8 w3 X7 Q
這是最大的障礙
# ^8 Y( H6 b3 ?
+ O# m2 R/ Z  x$ w0 O# ~% I9 X
8 |6 V7 f! p: f( I9 |; p9 s- u) A面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了4 @8 v% K) m. F. N# O8 @1 N9 e4 y
後面那舊肉還是一樣大- -''2 X" W0 P* P2 ^
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多  p* G4 o; ~& z* l: M$ P: k
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   
7 G; H& Q1 e- a5 [
$ ]8 z$ p+ t% f7 {/ @& E# Z你又話唔出
6 O" O4 z' @* s4 `2 s2 h& _, E7 L  ke+靚到有自信la~
+ h# A% k3 l: |* g我曾經諗過
# b, `& U+ o1 t7 z0 R唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來' J: x1 [) {: ^) G4 X3 ]. Z: {
但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
; b6 p8 Z. J5 f$ h咁又無妨
# M! h( Z1 C$ U# R) V1 J而家外表自己覺得都過到關了& T, m" [4 z, P* v
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗- ~- a4 i9 `2 V$ h0 Z( W

/ _/ s& T; D4 ^( }, U% t(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?0 d" x' W0 u% w) @9 M
其實心儀已經好完美
, f6 C% B/ |4 \2 X3 y世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
8 L4 U2 r; ?7 Y' S3 s( B手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔
  m! y% i1 \8 F5 o4 C9 H
; q8 z# J+ O; U2 g+ F+ \出街最緊要係有自信
# I- \) ?1 C' n4 ^1 v6 M見過zaki真人.,佢身材好好
# F; S2 }, K8 M* I( R* G1 j末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
' D; P* _, C! f# v3 R$ N  |3 y將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
- H2 y2 C9 N3 `; i" C, ^% a: U& v
# W6 p3 Q6 c8 k. t7 q$ h. X(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
8 v2 y/ E" ^! i# q
我身厚丫& _- b0 ]- G1 J" W
背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表   
$ W! U+ N& c2 q8 A完美??點先係完美呢?/ \+ `0 g) b/ n3 g
其實心儀已經好完美
$ Y% W! z' q( }- H世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,6 d" Q# m6 w7 i) S9 C- H
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔! F1 A8 _3 o" b6 R( z) G
! a8 [: i- H" {- \
出街最緊要係有自信
' L- H0 {  g7 y3 O6 _1 J見過zaki真人.,佢身材好好
+ r0 C( ^! g: O末見過你..所以唔知
7 `- J% p& D" e) s, }. D' o# {人地點醜點肥我唔理/ ^+ b0 p! p' E* z$ _9 `$ l
我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
/ F9 l9 V- o% z- m$ f) G將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
, d7 _5 I9 q& L4 k1 z3 U3 s- \2 k& U( U7 I: A" Q# }
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
- o: \8 O7 _7 H. M( L- Y
小R有講過咩?唔記得晒
) a1 M: ~  v' C' Z8 L' N: ]: f% R1 K9 n. Z0 g
完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   $ k3 d$ v; m( S/ r
而家到達目標110磅了) M( W9 H- f# t6 x* ~3 \& z0 P
後面那舊肉還是一樣大- -''
" ~. _$ G% a" f& `但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多
3 F( P* N8 v% {0 v3 z那是什麼原因呢
; L* i/ a+ ~( t, X* r& j

, H; ]3 s1 R" T/ W, z! a! _- M110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?
, v% W! H* R) F& S你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?
' F7 A+ U. ^1 m上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?6 l# a: B' W$ u: d- g8 [& [
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美
) M0 @3 k* ^# v2 @# L會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   
" D; Y& T( w- a: p8 \
2 Q' B, ^& y) R$ O我身厚丫
% d* Q7 Z" V' N' p' H5 A背脊唔夠平
8 `+ w' t0 j  `. o" h
心儀想穿露背裝上街嗎?" J; d- V) a* U6 h
否則...問題該不大呢. I+ S# D2 T+ t+ ]; Z" S
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...( a: J7 P$ V. c' o& O* }
而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   ( I7 n$ [  d; A& ~- U/ H
4 ]2 p* E& m1 e0 [9 _$ K
我曾經諗過1 R  g: B/ M1 V
唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
* b+ o2 f# |  s但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話  s; |) P2 |0 a) b7 e" ]8 ~' z
咁又無妨) d: i" ?- \- D* R  G
而家外表自己覺得都過到關了& k  y& d5 u& P4 s$ b
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
& Q5 R6 h9 x7 l
; s" g$ w: G4 W4 r/ P
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.. j9 O7 x3 r8 B5 B7 `
晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
- n7 I, q$ R2 d7 R: }7 [& U9 T4 F- c( V. a0 ?
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   
, Q. i2 a+ R) s/ \: B) Z7 [+ w8 F! o( y) u  Y

0 E' C- C) H; k# r9 j. N1 s& ~你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
3 T2 L; |- W$ n+ `9 l) O, O哈哈哈哈哈 ; O4 P0 q0 |5 O3 T* |, [

/ J9 u$ ?+ u) @% _0 [4 N$ e諗起小路寶首歌:
6 g8 p& [: l$ g& x8 m大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . ( `/ q% }% V! c# q
妳不經覺就將焦點跟重心向前
# J- O8 ^: J- N7 {5 l
0 E6 T% x. C) S1 M$ m! ~( I5 F這個..... 很難改的6 o/ @: t3 _& k1 U; O  V
妳的喜好很兩極