嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-6-25 01:43 發表   
7 l4 u5 T: Z* }6 k" y, r/ m: n上面32A?) F$ m! S4 f/ s4 w! I
应该系厚杯。
, N4 K2 V( M9 i# n+ e: s' I& k8 l! S* ^+ j9 e9 u+ O
高手,中~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果多d人回應就會出part 2
( r: B- j& `$ a" S3 S5 v剛剛影左新相

咁你細妹都應係幾細粒
2 Z" G' N3 K$ B4 S% E: j同埋我真係想知呢d咁純嘅白色bra同底係邊到有得買2 q: z- J$ u# m5 W! t* b$ w7 J! r0 P' ~

# |6 ]1 Y& f) }, x  E1 C[ 本帖最後由 left4devil 於 2011-6-25 10:06 編輯 ]

很棒呢 是我的最愛呢 希望能在多點圖 非常感謝分享

姊妹細妹套under好白

呢SET野唔錯; 勁少女FEEL

我呢個妹唔算大粒6 {; N, r, [6 A6 D" F
只係個奶比較細.....0 u9 i8 e$ p! q
我知佢呢兩件係響旺角中心買..
# [" f1 _9 E$ H  W3 p% [6 `) g2 Y& m0 j- {" ]
條under係好白,不過我知我細妹有個好白既bra係同呢條白底一set既& _& _$ Z* |  X3 W& r; C# ]4 |, o
反而今次post既bra係淨買,無一set既
8 e7 @  u8 ^, M% v$ U! S# o% h
6 n0 \2 ~5 Q7 K: r* U: V9 j好, 個post今晚去到#35就出part 2  

條白底底應該好舒服

我仲以為係B CUP添

引用:
原帖由 iamafraid 於 2011-6-25 14:15 發表   
" ~9 H' _: P" |- L1 T7 p+ [我仲以為係B CUP添
3 n1 T5 N3 n) j! U
; |6 y  X' [! K3 E4 L: c6 V
佢剛剛先開始發育,仲好細

thanks~   

我都想有女仔同我同住.....

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2011-6-26 01:28 發表   7 A( c9 E* I2 v: v7 U
我都想有女仔同我同住.....
1 B* _1 k$ d# V0 u. v- g; ^; q" S
) W- m+ r" S1 n+ r& ~. G# h
叫d女仔去你屋企訓
- f6 F2 p- g; r再唔係搵女仔一齊去camp....

好純潔的底底

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-6-26 03:13 發表   
$ z( W% b7 v, y" m" @: P' Y1 {好純潔的底底
0 V  P" Y) z: S9 ], |1 |; [

' V- o5 c/ ~0 h0 ?0 X係咪充滿幻想呢....

我也想有個妹/姐呢 1 `. j) |! ]3 G5 ~( L$ x
羡慕死我啦

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-6-26 03:48 發表   
$ u+ v  A0 {6 U0 }我也想有個妹/姐呢
% j2 V* t* }; Q+ [! B" \/ h4 B# P羡慕死我啦
* M! G, d# P* |  M# N2 z5 m1 Q
3 H3 M, P% M0 @" X- t唔使既
! Q1 q7 t' L" q我有好野一定同大家分享  Y, w( s, G: X
今次呢d係最細既妹既1 m( }& Y, x9 Z: ?& n% [8 C' `  m3 U
仲有大妹未影呀~

唔知大家睇哂成set bra+under有咩意見呢﹖

新加果個bra靚d
; u7 F5 G5 N$ C" c- @因為我鍾意平滑嘅罩杯
3 C9 Q5 U/ C) ^. ]6 ^但都係係旺中買?
5 n4 {! [( [* ?; z# A3 c5 b有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-26 09:57 發表     }* D+ C, l5 F$ c+ D0 B
新加果個bra靚d$ S" e. |; R; U7 s: L* w
因為我鍾意平滑嘅罩杯1 L) P9 V! D, t( N: ^/ k
但都係係旺中買?
* B* Y4 m* s% `有冇d地方冇咁多人又買到呢d bra?
3 G. `9 M* ?) d2 E# C, H
, P  e; f; A3 d. }+ v
其實摸上個bra面反而藍白間果個滑手d) w3 g9 S, S! U8 m, q) d
因為白色果個我細妹買左唔係好耐已經有毛粒( r/ O; F. u9 c9 E  f4 X- V1 b, ^
) l/ y! W  J' p7 S9 z, u
我知佢呢set白色bra+底底同埋藍色個bra係響旺中買
- m: n0 N8 p+ K  ~其他地方就唔知喇~~