嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (加左白色bra湊成一set)

灰,加埋圖都無人回

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很棒呢  都是我的最愛呢  希望還有粉色 或是 黑色 綠色  黃色 等等的內衣可以看呢

可唔可以再影多d?
" A1 V( o2 A7 x. J2 T  y1 I  P( G我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 00:20 發表   ( L* |6 x7 B+ b; v& c
可唔可以再影多d?' S- H- @. x; H* R" ^; g8 l
我幾有興趣你妹妹...........嘅內衣褲
! G2 x$ _' x% `0 y% P: J- V7 d! u( X! V

6 J' y, C6 f% g- E
9 }9 Y4 \/ r5 y- U想睇咩款既內衣褲?
5 g& R- W1 O( O1 l7 M  [5 n點解咁有興趣﹖
" F4 t% O; i6 J6 `( P0 @; X, e: O) R+ U4 k- s

青春少女阿

如果有佢的襪襪同校服就好啦!

回復 45# ltkhw1 的帖子

因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好
$ X6 F% g- B' g* {: q我自己冇白色嘅內衣褲3 Y6 `# n6 L! Z+ @
黑色我又覺得太姣: G8 U% u0 Q/ p( n, a# i
所以想睇下: @: N" \4 e% D! F6 k1 W+ g; p
真係一個學生妹平時著咩返學

引用:
原帖由 left4devil 於 2011-6-28 12:42 發表   
0 n$ x. i; n' ?# K& O因為成日CD校服果陣都唔知著咩內衣褲好# F) N/ y; p& w
我自己冇白色嘅內衣褲
8 ]0 l' L9 q( x! j5 H. n; D* ]( M9 i% V黑色我又覺得太姣
* ^# u3 g$ z& ?4 L所以想睇下
5 h! X" o" E# U真係一個學生妹平時著咩返學
5 j8 e0 H, G. e% B9 g

7 P! U4 U& X. H但我細妹淨係得呢set係白色乍.....

引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2011-6-28 23:23 發表   
& J- K9 W# V# B8 ~6 {6 }引死人, 好白, 好清純, 再影多D啦!!!
- ~! J3 A9 P2 t& L$ ^
; t/ P1 g$ `2 N8 T
無白色喇,佢成個底衫櫃得呢set白色.......

有part 2 喇~- {9 s5 W. p& y. |1 v
快d睇完俾d意見~~
) k9 K; D$ [# D/ o
  R% E! y; D, l5 _http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=22079&extra=page%3D1

白色好pure~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:55 發表   
, B( F2 C9 }' A' X白色好pure~
! g5 D! H) `% H8 I, u9 ]* p8 p( W( t( U( W" X$ o
可惜白色只係得呢set

我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......

引用:
原帖由 joan 於 2011-7-7 21:23 發表   5 D, z6 c8 X) N& k
我都有呢隻un,但比人笑係阿婆底......
' q( G" C2 _5 F3 H1 m
! y( R7 ?6 I* o- B點會呢~
+ N* [6 X/ k) e) c' S好有少女味~

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-6-24 12:11 發表   9 U' k+ r7 Q- f+ z- t! w5 n. O

\" }/ i, G  f5 R! J. s
+ m# ~9 M# J& o你講咩幾大先?
" M( e" T( J  s& I4 M, \
7 f- R/ J8 V8 E  a' q4 U
1 T+ J( R$ d3 \  w6 T我意思係幾多歲

個款好清純

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-8 15:09 發表   / h; d6 |: z* E4 C) ~7 a( Y
( r" P0 h2 I/ ^4 Q. q3 j
7 D5 }! M  v; ^3 F! O! k
4 r$ r. G, i; h. {% k4 x; X
我意思係幾多歲
* l# S8 y4 e! r: u1 @3 N8 ?" r9 i: j* x7 g  f" m! X
你估下?

我估你個妹15-17歲

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-14 11:10 發表   
1 X$ @7 K( _' `( {我估你個妹15-17歲
. s0 \0 L+ }0 @' L. i5 n4 O8 ~" ~) X( p5 a9 ^+ D2 p
bingo~~~16~~