嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del..........

del..........% Q0 g0 |. e* c! o3 L
3 w8 Z, P7 B" d0 Z+ h
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有甘既機會就勇敢點la~~

做了有什麼後果,沒有人知道,但我相信,這次不做你一定會後悔

支持妳,努力KEEP FIT

你家人的想法,還可以後一步去想。若你朋友真想你以女裝示人,不如先請新娘子問問雙方家長有無意見。始終個場係佢地的。

好啦0 }9 Q1 `# ~5 ?7 P
難得有甘既機會比你show off

做啦,咁好栚會可以扮靚,加油啦

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-2-10 15:47 發表   : p5 w# j9 A8 B+ u2 v% l
你家人的想法,還可以後一步去想。若你朋友真想你以女裝示人,不如先請新娘子問問雙方家長有無意見。始終個場係佢地的。
: o; w% L2 c! ]9 Z% E, `

3 U; i" W1 T+ q絕對同意.....我有一個女性化妝師朋友幾年前結婚, 佢既男性化妝師父既同性business partner兩個都是gay, 那位business partner問我朋友婚宴當晚可唔可以以女裝出席, 我朋友雖然唔介意, 但怕男方家長唔接受及其他賓客投以奇異目光, 最後那人只能穿男裝出席, 以免出現尷尬場面
  m! ~2 c( n) ?8 y1 Z6 m7 r3 j$ {* a, W$ v& g# q- U

回復 1# 思韻 的帖子

extremely good la .... 一,公開比人知CD人地(仲要係女仔) 唔介意,二,做得姊妹證明你CD 後見得人,樣起碼好好 !!
原惠女俠 哎呀 劍劍婉雅又無情 刺破男人心

回復 2# 傅千紅(KIRA) 的帖子

千紅 ^^ 你的圖片超靚!! 你畫的嗎 ?  你的文字也好看,愛情是笑著飲毒酒!! 有意境 : )  你也有讀文學的嗎?
原惠女俠 哎呀 劍劍婉雅又無情 刺破男人心

% T& m  V3 H; `) h5 ~% L  x, _% J: c
8 g' j( `$ k) o) h, ?[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:15 編輯 ]

但係你屋企人同你d朋友都未見過你女裝,我覺得佢地會好驚訝o羅

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2012-2-10 16:42 發表   : \# j. `; X) ]; K  _* q- Y$ Z6 G
千紅 ^^ 你的圖片超靚!! 你畫的嗎 ?  你的文字也好看,愛情是笑著飲毒酒!! 有意境 : )  你也有讀文學的嗎?
9 G# `# l# f4 W6 C4 f
% ?0 h9 |- s  w' A
多謝你~ =] 6 |+ d. [) p- C5 p, U; _
(樓主,佔用少少地方....不好意思..)& c# y( v1 p0 d1 c+ G! f+ H, r0 o

4 n5 |1 N% U" |) J0 o% O' b1 t- Y畫是我的作品,不過那文字不是  ,是出自一個故事的 :  9 ^/ O  Y3 e9 p% z

) ?) N% u) o+ A3 D, {7 {( g/ D/ e/ l; g& o
3 f# g0 M. I( V3 L2 L; J
情鵝
$ X( ^, D# d5 j8 C# s4 U0 v0 C5 V; m+ U8 D( u2 m
法国的鵝肝是天下美味,其制作過程郤很不人道,農夫先选一批一級肥鵝,然后每天灌之以酒.鵝中了酒精毒,肝一天天不健康地長大,變成原來体积的數倍,農夫殺鵝取肝,鵝肝的价值遠遠地超過本身." J: L; z% k" t' c

3 T* Q) q" ]4 T$ R: [8 H6 G朋友認為制法殘忍,堅決不吃鵝肝.子非鵝,焉知鵝之樂?也許肥鵝喜歡吃喝美酒,难得被选中做喝酒的鵝,簡直是做鵝的樂事,天天有人喝酒,飘飘欲仙,醉眼昏花,短暫欢愉,是真正吃喝玩樂.鵝引頸以待,也不過是這些好日子吧?反正要死一次,死后身價百倍,也就不枉此生了,.
% r1 G: d& S# O( o9 ~$ H
& P/ X& j# P3 s" t朋友說:子非鵝,焉知鵝之不樂?也許鵝根本不喜歡喝酒呢!那便是一個很動人的愛情故事.) H6 p! [! p) V0 z, W5 w- d, i

: E  e  y, {/ i8 p9 }  D天天負責給喝酒的是農夫的小女兒,她有一把夕陽金黃的頭髮,湖水綠色的眼睛,臉如月白,鵝對她一見傾心,虽知道喝第一口酒之后,肝會一天天變大,他會一天比一天承受更多的痛苦,然而,為了愛,他還是含喝下毒酒.
% _' C, M+ G9 @+ R  A8 Q% D6 E2 P# c3 M
他每天盼望情人的出現,在她怀中,喝下她所賜的酒,他的肝一天天變大,痛苦也一天比一天历害,然而,當她出現,他仍是最勇敢去喝酒的鵝.
8 \- g. h/ Y7 E3 L; c, z# Q7 v
' `" y; h* b; _& x5 |8 F他的肝開始硬化,体积巳經達到要求.當情人捧著酒壺出現,鵝知道這是最后一次喝情人亲自灌下的酒;明天他們便要把他的肝拿出來.6 g* k3 X; }& L

6 o) ^5 C# C5 J: j; }( ?. r8 y鵝含笑喝下最后一壺酒,拍起翅膀,在湖上為情人跳出最后一舞,湖水也為他悲傷,情人舍不得他,掩面而去.- g; i5 S6 y# x  x9 w$ p, H) F

6 G- ]; p. R4 b' e1 @翌日,鵝被殺,新鮮的鵝肝被送到一流的餐廳里,吃下鵝肝的人,突然明白了愛情.& ^# T1 H3 `  ?* e# u
, q- n0 M3 E" ~5 L7 I
) S% ~) c, G2 R/ L- s! Z1 ?
我自己另外都有點作品  只是我自己喜歡中國文學~ 本身沒有讀過~ ) j- A) d6 I/ E9 W6 D
好像我簽名的第一首詞~
  {6 j  S' Y& ~  P8 l: F8 m) F
, B( ~' j5 R' S; i[ 本帖最後由 傅千紅(KIRA) 於 2012-2-10 17:54 編輯 ]

回復 1# 思韻 的帖子

千萬不要,因為現實社會主流意見包括閣下家人都不能接受這些行為。

引用:
原帖由 FS6573 於 2012-2-10 17:54 發表   
, t* x1 h* i) J- ^千萬不要,因為現實社會主流意見包括閣下家人都不能接受這些行為。
$ i' v4 Q5 H) A, w% z/ n十分正確!& G3 t/ i% H% k, t& U$ a
特別係香港!比大陸更落後,可能香港人保守啦
( X* p( G3 Z5 N) E0 a( o之前睇過一條片"大喜哥",係大陸都有人同情佢% O- d1 n7 }; z" M% y
換轉係香港....... 一定比人笑足10世!

引用:
原帖由 思韻 於 2012-2-10 17:36 發表   
8 K7 \; c# P! e* }& e& _* Y, Y其實女方家長以經見過我嘅女裝樣架喇,亦都話我好靚女(唔知真定假),亦都係新娘叫我著裙。因為之前有次出去玩要扮嘢出席,我扮左馬麗連夢路,成班都見過曬,新娘叫我果陣新郎都係度,佢都無問題,而家只 ...
8 J% b, g9 ^7 l" F7 S) r4 y- o# J0 G. ]! z" ^
既然係咁, 你照去馬咯.....為了避免俾你家人朋友知你CD既喜好, 可以叫新娘專登安排遊戲, 成班姊妹懞住半面, 叫新郎或賓客玩估"變身男女chok chok chok", 萬一你家人發現你CD出席朋友婚禮懷疑你, 你就話是為了營造氣氛助慶, 咁就過關啦

del..........7 Z: I& [" D1 s
' p7 y4 Y. x" d6 y+ z% o) ?( p' ]/ o

我都有朋友講過佢地結婚果陣要玩反串, 我即刻答"好啊~" 本身朋友知我玩得, 一定無諗過我心入面不知幾開心~ 4 B0 O5 h4 L. t+ }3 e3 c+ [
呢D機會真係百年一遇~ 如果主人家都無問題既話... 我一定應承~
* g& @3 ?) g/ L# z. F
/ K9 ~/ J. j9 E' ^0 P/ grac講得好啊~ "做了有什麼後果,沒有人知道,但我相信,這次不做你一定會後悔"
7 s2 M6 `" A5 m. h" M
" P  z' q! z3 |6 y1 g呢排睇緊Hitman Reborn動畫~ "要抱住必死既決心去CD~"

叫你朋友UP完相, l: V( n/ o# `
只係SET做朋友睇8 F- p& i# }( U/ m
咁你呀媽作為朋友既朋友8 i2 H& o- T0 B/ c9 l
咁咪睇唔到:P

難得有甘既機會, 去馬啦!