嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del..........

引用:
原帖由 思韻 於 2012-2-10 20:18 發表   
/ P( ?; g5 K" ]
/ l$ x1 L$ E% V4 \& w8 K1 v! |$ P+ f* r
我就係細個果時著晒佢啲衫果陣俾佢啱啱翻屋企見到過,當時只係話玩下,不過自始之後每次我在個人係屋企佢就同我講,唔好做咁多無謂嘢,我好快會翻黎!' i5 ^& t; L* T
所以我好怕我呀媽知道後又諗翻起 ...
$ b: y7 T2 m* C, U- @/ e
! P6 F  W# n# ?7 J我同你差不多,我既事我細妹知,我身邊既人知,我暫時唔想爸爸媽媽知道7 l( D$ K: }  R  V% {0 R
試問有幾多個阿爸阿媽會贊成呢?
5 B7 C3 l$ \% }7 I9 v# k6 m  A不過紙係包唔住火,唯有希望屋企人可以慢慢接受

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 思韻 於 10/2/2012 13:16 發表   
; J* r- t: C" s: p我有一個一直以姊弟相稱嘅女仔朋友下年1月要結婚,竟然係一個朋友活動當日搵埋我做姐妹,其他應承左會做姐妹嘅朋友聽到都異常高興,又話要我著埋一set姐妹裙,又要我留長頭髮同減肥,仲要我化埋妝著埋高 ...
4 C+ `3 n4 c& n6 g3 V! \3 D1 `2 r3 ?0 O
姊妹,你應該開心有咁既機會
- Y4 Z* ]2 a! Q: z但始終都係一個十分正式的場合0 D1 Y" F: j5 S9 x! _
你個朋友接受到,其他姊妹都未必接受到
' Y* ]+ w& M1 k) e. {但呢個朋友佢最少可以完全接受你CD...% {1 ?! l3 k# w/ O
最少你應該比平常人都少d來自CD的壓力9 o8 Z: D% f+ |$ ?) W
好好交呢個朋友吧~
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

去吧!可能經此役後,你會搵到更加了解你的知心好友,加上這一次是一個難得機會,好多CD的朋友們恨都恨唔到呢!

吾駛問啦, 咁好機會....如果係我就開心死 >.<

叫佢地唔好TAG 你/放相上fb

del.........." r1 \6 X- H9 O: I/ i$ [
, q( u7 S1 p5 Y7 }( Y

del..........9 _/ `, Z/ \$ ^
: w5 b8 ?* g2 `$ Q5 i* ?7 [

, Y. O& X6 `8 g/ o7 @4 _9 w$ X0 ^+ P
% J6 m5 v, L: I' g/ Y[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:15 編輯 ]

引用:
原帖由 思韻 於 11-2-2012 13:00 發表   
7 e% U" x. [$ F' A; A/ G/ }6 L$ e5 @* w0 N/ @! |# m5 K, M% J
其實新娘同其他姊妹我都識左10年以上,佢地一直都無當我係一個男仔咁看待。有次我地一班人去左澳門玩,夜晚男嘅出左去酒吧溝女,我就同班女仔係酒店房入面玩,其間著裙嘅照洞起隻腳坐,拉起件衫見bra  ...
1 s" U# v% k6 c$ T1 q  w9 B你有無動邪念
* E) W5 S; A2 G不過如果你嘅friend都接受就好,好應該去馬,呢啲機會其他人真係恨都恨唔到

' q0 [  u2 z. [( y8 q5 p
+ J8 Z8 X! Q7 v0 O[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:16 編輯 ]

引用:
原帖由 思韻 於 11/2/2012 13:04 發表   
/ d# |3 \0 q+ b4 p/ ~/ I' [9 N' h/ p/ F: ], f
其實呢度係一班朋友黎,成班都好玩得,女仔果班會話我個女裝樣好靚,男果班會成日提住我女裝時嘅男性動作,都係善意嘅玩笑黎
# H7 w8 U8 T, c2 b5 b
% S: U' a5 f7 ]( p但唔知其他賓客接唔接受得到??要注意啊
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

你就好...真羨慕...什至可以說到妒嫉的地步了...
4 u: L5 |- F9 y狐之前也有個被狐當家姐的女性朋友...也很接受狐去她家CD玩...
- {2 X5 g0 f3 a; K' Z0 x不過好現在不在外國了, 回去了HK...狐又回到自己一個人...
7 b! F7 |3 S0 q% p但很開心的是萬聖節時CD跟她一起出去...真的很開心...可是...再也不可能再感受一次了...

引用:
原帖由 Natasha 於 2012-2-15 12:45 發表   
( e/ ^6 A7 R' x& y, A7 m" h7 U+ c( D; P3 w# q+ f: K
  O8 o. ?3 K) ]- G6 I+ j
但唔知其他賓客接唔接受得到??要注意啊
* J3 o) O% ~. Q1 f9 h! b
; i, B' t; G& M3 h2 x; }0 x
其他賓客<<< 可以唔駛理~ 不嬲去宴會既時候, 都有好多唔同既人, 同埋一齊坐可能大問題D, 但你做姊妹, 唔會同其他人坐架啦~2 |5 J- M7 q$ M7 K
. i# Y6 a/ O6 ?' i$ r6 E
其他人, 可能當你福祿壽做show咁睇姐~ 諗諗下... 真係要多謝佢地~

del..........8 Y* L' |$ d: V6 ?  V! K

: x4 y. P) [% W! e8 q& ~[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:16 編輯 ]

support support

當係為左你這個朋友就過到自己一關了~

係喎~ 咁呢單野結果點呀? 你個fd結左婚未? 有無做到?

回復 37# karen0129lai 的帖子

+ v4 q/ b" j$ M& V! X" c* ^2 @9 Y& }+ {5 @

回復 38# 思韻 的帖子

等簡裙咁開心~
# q5 v, Y# t/ O, y' a+ t2 m) h8 h/ g( C$ U+ G2 k. V' l; l
由165磅減到138磅...
# F0 w+ _; h  Z點減架? 分享下D心得好喎~ 我由170減到而家160停左半年有多...

唔洗怕~唔試下唔知結果~比人發現又點,,始終都係自己既決定同喜好,,,我5覺得人地可以歧視你拉
- Q/ V" X  v  m. Z+ G9 a再者,,,咁大機會~咪試下lor,,
" P( D; ?( a1 \' c( W, H但係你真係5想既就唔好勉強拉...