嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唉, 好難買鞋

唉, 好難買鞋

因為腳大,本身買男鞋都已經好難 (試過係專門店都搵唔到), 而家仲要想買女高跟鞋6 x. F  f0 a- F' E; q1 J
尋日專門去深圳買, 但佢地最大都只有40~41, 我講左自己既SIZE俾佢地
- u/ ]4 A5 n! a+ _: d0 z
/ C2 ]3 P# j# ~! K- o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上淘寶買啦~有D舖42,43都有得訂

馬莎啦

佢地有42-43,換季有時三四百蚊。

上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.
6 q$ |$ L0 J4 Nhttp://www.endless.com

ageless咪有囉: {  a$ |! E& Q: l& L4 s5 {- \
歐洲碼44碼=大陸44.5/45碼  P: P; M( L- H) O6 z# [& i, x
再唔係訂做都得

去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到." [8 u& g3 @6 K6 t! l. G2 `/ r  N3 v

4 A$ K/ d$ \3 o  G% I" Z; V* X要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.
2 E( Y- C- {/ ?. M- U其次去馬莎,不過款式少

回復 4# samou 的帖子

wah. this site is good.

我宜家著梗us12碼。。。

引用:
原帖由 iamonheel 於 2012-4-1 14:27 發表   
$ c* C: b4 ^5 w7 N5 K" X去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.
3 G9 n5 y) I2 @  W% ?! B# I
1 I+ W' p$ `6 l要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
" `% L3 f* L& C. u! f
- ?- i; K: z* ?/ H. e- V東門啦,問完俾人笑

引用:
原帖由 ae111 於 2012-4-1 16:07 發表   
  m5 `" G# s, e# V上網買,我就在日本Yahoo Bid 的." F$ T; b; a; G" n7 K: r
其次去馬莎,不過款式少
$ F7 X/ S# U0 ~. G

6 v/ x( o# C* r. _1 H7 Z貴唔貴架?點買到日本野?

引用:
原帖由 connye 於 2012-3-31 22:47 發表   
, f- ^$ A6 g9 D! w  o. b( `佢地有42-43,換季有時三四百蚊。
0 N) X3 m$ R1 S8 |7 l$ m. Y7 Y) J
# n& m) a$ k' \/ o, Z唔夠大啵

引用:
原帖由 samou 於 2012-3-31 23:04 發表   
  i3 x+ H6 |: I/ ?6 g% j上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.
9 L2 l( ?7 c0 K: F- Dhttp://www.endless.com
/ Z/ V1 I8 O/ i% t$ j3 C

) E/ B# e. I: z& l& S我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-1 18:42 發表   + [3 F5 Q1 k+ [  G! z
8 @# F5 W, }0 [
" O/ v' m* ]' P  p
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。
2 ]- D, P. |$ f$ |/ k$ t) u
http://www.endless.com
6 S' \! B0 p5 d$ h% ]( s
' c$ ^9 K  V9 M( A5 M, L! p5 ?. t我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!* u! z" Z" A9 s3 b) e, s

! ]0 t: h7 f# R0 m% ]; Q$ D* Y* f9 i- m* z

TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少

引用:
原帖由 samou 於 2012-4-2 12:29 發表   
. P: v' f2 V- Z" G
) e: {$ s7 ^3 y  Khttp://www.endless.com4 Z3 l( W- u; C: C9 L% D5 P
" I$ J; j" N6 f6 d! o8 R& m
我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!
/ F8 L2 E/ A* D" A1 M) f" }
8 f" r5 B2 B  G. a: Z+ U: a
" x/ N+ I6 O) H# K  r因為made in China掛?( o& V+ R  y  D) @9 l3 @; `
不過9碼半唔算大碼啦

引用:
原帖由 difference 於 2012-4-2 13:21 發表     I, v& I3 k; G, G$ q( o
TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少
4 y& L* `' Q& v2 q# L2 U2 R
2 j5 X0 s$ f) Y  D. l& c' @6 u
咩叫TB呀?

女裝鞋大隻好樣衰
: I7 V$ C1 |9 |/ t0 Q1 F走曬樣同男裝差唔多
" ?4 ?4 H! I& t. I5 B好彩我仲係着36姐

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-2 23:01 發表   
: T" y# x+ O# }# Y/ v
4 R8 i. P6 W, q6 Q. B0 N/ q
, a# L5 u$ s  n因為made in China掛?
8 N6 d4 `/ _% P5 p: {0 x! r不過9碼半唔算大碼啦
5 z7 O' k$ H) a
; S- B& P7 V9 v" B$ N. F' s4 H
因為係高跟鞋, 9碼唔算好大, 佢最大有12碼!$ D( [- N7 h+ C- l
當然係made in China啦!

着得齊先有CD嘅感覺