嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!!
  L) L: u$ s6 Y7 Z! U( o# F$ x+ H
簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
; d5 b6 w7 s9 u! A  K9 t0 C3 K: P2 Z3 @
唔知大家有冇興趣?   n) I6 n- R0 a" {- W
5 G( \' |. @, A. _9 d" ]
對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)% E, x3 z" q6 J

* \4 D% _* K0 s+ L, ?$ I. W[ 本帖最後由 kr_12 於 2015-7-28 11:35 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
# n8 e0 k) S& a多大尺码的啊?
% k) l$ S; p; G5 q$ b6 M9 b! W3 I% s: C# T. Y
我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   ) M7 o" O/ ~9 ]- k
貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
* D$ |  d5 X; X  ^& X5 j6 J

4 f2 I, x3 t9 v# C; O幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。 ' p' I$ R/ j( k6 g% N9 D! \
& i& ~( l, y, M1 g0 [
或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   7 i2 [( k, u0 I' t
! H% ]$ o  A6 k8 z
7 d& a$ O/ E' @! \6 e8 F9 v6 Z5 U
當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   + V6 b3 F, k( b! G1 ~
- S! x$ c# E+ y( @6 @, {% o- q; p7 s- h- J
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表   
' c% A% Z0 r/ Q; l: V, D我覺得好似大左啲
  @1 o, m3 ?' n- [
- j) S, y" q- z4 S: G, D4 e4 \咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup 0 o: t- j$ T+ X9 D% h' @. @
而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表   
5 C: ]% l0 z+ p0 Z我最近買左對假乳,感覺十分迫真!!
9 x* w$ U4 G. V4 ?6 e1 C, t+ K$ n! M; u
簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
  F* _$ G) r" j1 e$ F3 X6 A8 J9 o
7 v! |5 B3 b/ [2 N. `唔知大家有冇興趣?
$ A$ p* h( K! ~- S( j0 p) x
咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   
4 E, d. U. y# \. e1 W
) [$ F. z8 v4 Z5 F3 W. k咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
- ]8 E# J6 h, ]2 ?- Z1 ^1 {; _- \0 s, ?2 Y1 f$ _3 |& P! L6 d
係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   
3 ]7 M( D, u1 n; T3 H/ C- u是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
& H; a( H! N. c, E2 i! f
, q" S4 r7 O, z6 y' O+ l6 L3 Z4 K
7 D+ I% [7 b& _/ P  j' r* P
你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!) b$ F$ \2 R% t+ l. P6 |0 X
已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!