嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

你買的是什麼size,在那裡買的?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
pm me please

Send左pm了

我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 11:49 發表   
+ h3 }" \$ U/ `, _: w) V0 \我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.
# {- P5 t) R- S( q2 _( O, L
4 L% y2 i2 G6 r, y4 j* Y' M$ M5 F, |
我响屋企時都用用假乳,都沒被發現。其實好睇你用咩size,用咩bra同埋你點著衫。$ P$ i, N; v, a7 a+ j+ s
9 f+ E( b; G% L/ s3 y/ N2 E) {
我用既係size B假乳,你用返啲冇硬cup,同埋著黑色上衣通常都ok。我著出街都冇人發覺,幾好架!

我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 15:18 發表   0 K) p7 L9 p# x9 [! Q
我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.
0 j3 m% B6 N) ]' a, X8 t& u$ m
可惜~ 我冇理屋企人點睇,我只係學識著衫點收埋啲,所以SO FAR都未發現。

pm me please as well

引用:
原帖由 newleaf1 於 2012-7-16 14:04 發表   
8 _" S" V' B" v4 x# o. ]pm me please as well
* b6 s" Y+ C+ m# v* O+ L1 f, S+ K; ^& b5 ]- f
Send左pm了

but seems the nipple the color is  very dark.

引用:
原帖由 misslady 於 2012-7-18 17:06 發表   " P3 \# j7 z; A' b
but seems the nipple the color is  very dark.
$ h2 m& _, N' v0 @* X
( ?) f. F$ V* G% ?8 B
咁都叫dark??!  

介唔介意pm比我呢?thanks~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2012-7-23 14:03 發表   
0 I) M6 h. E  ]! A' J! {介唔介意pm比我呢?thanks~
$ O2 e! d3 e9 W: f$ P- f# l

( O* @, ~1 B, P3 b. X, ^) u# [Hi!! PM了

Thx  !!~~
; ^- w1 {! P) S& T; a5 [8 S9 y

多謝支持!
6 A4 j& a, t' Q& v7 \! a" e
2 R9 j3 w& z2 C) b& w小店及產品係本人開的。歡迎再次光顧!

好真WOR! GOOD!

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   1 t# L; `. I" U  }( Q
好真WOR! GOOD!
: j9 F6 l; u3 I有興趣歡迎來我商店 , O  T3 y& |6 i' e
; o' j! J! E) v4 u. Z( F
我post了在這裡:3 ?) b# D* Y2 T
Be 'urself - 假乳房 - 女性,CD,Cosplay岩用 - CD買賣中心

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   
1 t- k& D4 _) k6 e/ [好真WOR! GOOD!
. N5 n4 I2 f/ {2 ]* b
) F+ b; L) c) B2 ^, t
連感覺都真過人!戴左上身就好似對乳房係你自己天生既咁。

看來效果不錯 !!!!!

引用:
原帖由 梁山伯 於 2012-8-8 10:53 發表   1 d1 ^5 q0 b7 A) L" U- s0 {
看來效果不錯 !!!!!
6 p4 g0 m9 b. A) n+ Z& P9 V( X  c/ b% p& \- A) v+ u
幾正架!!
, y+ S0 S2 Q4 P諗緊買多幾個size,方便唔同衣著。而加我對大左少少,有時返工戴住時都要遮遮掩掩咁。買對細啲就唔洗咁怕。