嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

如題~~~
& {4 o5 z% I  A) L6 ]! E宜家點算好呀?9 W' [) `& Y8 q! [; G* s: b2 N
有冇人可以教小妹應該點做?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這個時候要泠淨,慢慢一點點除" a) D" G5 Q4 K$ w
: k% m, Y5 h3 |! e( k
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D; d: |) i  ]( Z# g6 W6 u

7 z& T) T) t' q* ^# ^[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-4-16 23:51 編輯 ]

很有興趣想知是怎樣的裙.

交又腳得唔得 ??

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-16 11:52 PM 發表   * x1 j9 H+ i9 V; t5 F; A
很有興趣想知是怎樣的裙.
* E% ?' n. `' G5 G8 k) \
: W7 r& @- F( A9 P: Y/ ~' p要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-16 23:47 發表   3 g) A% U3 G0 B# T
這個時候要泠淨,慢慢一點點除: \) w( W; v! I2 S' A9 \
  N3 m3 z3 d) R. e" }, W2 G( q
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D
4 p  L2 H! L0 E* j' e
$ J/ u! g2 Q; A5 e! x% v: y唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)
* B, F8 }3 H- V  h& _係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢

有冇人幫到我呀~~$ N. p; A4 D5 m
唔想就咁犧牲條裙

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 00:00 發表   
& D( p  y! q8 Q8 }- v4 w+ f- H+ E! ~3 v6 |
$ `# |. v9 n1 i0 P5 ~4 p
要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了
) X0 g; Q: l2 o4 o
好羨慕 可以講下你點減嗎?

有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫./ ^( n( F7 U1 {& W4 y

4 h4 [( V! H8 j3 W9 @/ i& [0 k(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-17 00:55 發表   
" k+ k7 @) m! e! L3 b! V有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.
3 }- K2 q6 S+ J9 U
) ]2 {# R3 m( s(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)
  U7 X/ j9 Z0 {

6 f1 L; ?2 B% ], X" N. M; D 唔好講笑啦& A  K/ R' p+ [
係咪真係冇得救喇?

都唔知你咩裙. 窄腳裙? 又唔知"CAKE" 左起邊個位., Y6 S6 D& ^, _# p, n  N

- P. ^9 @- X; X: c我估係過唔到手同膊頭姐. (諗方法舉直對手, 而又可以令條裙走出來.) (如: 倒樹衝?!)

會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?

引用:
原帖由 fishball1342 於 2013-4-17 01:07 發表   9 U9 R" \( Y0 L$ _  A; ]
會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?
' ]6 J3 H% Q! A# a. F3 ]6 o2 U; }5 k
( D; [' B0 D/ V& L: Y6 H1 G
條裙冇拉鏈呀  B. y/ l0 h9 m- B1 S& S
唉, 腰位同搏頭位都太窄

無拉鍊+ d5 H% y. {) ~* p; a
3 S' f  L- ]& y7 ~6 b
唯有暴力

鳴嗚~~~
# |' k1 u' V" m5 {其實試左咁耐都唔得都知出事- X# s# @! G* H3 R1 h6 w% j
唯有狠狠將條裙犧牲 % T9 H; ~4 e+ S. l
當買個教訓/ ~1 f9 }. ?! Q* ?) A; W0 Z
* S2 y. [. }! _* [0 g! q
多謝咁多位既答覆

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 01:33 發表   % d$ @+ x3 s6 t8 d. N
鳴嗚~~~ 2 l& }7 V* y1 i
其實試左咁耐都唔得都知出事
5 H0 r3 I+ t! G% T唯有狠狠將條裙犧牲
# p  t5 W/ [, Z6 L% c/ H  B當買個教訓4 K: [( W) |' V/ U! b+ K/ \1 d8 u4 x! C
7 C9 Q( v- O! \9 G4 D
多謝咁多位既答覆
: S- J0 u1 Q. T) ]+ k5 V有落點可能冇上l....

通常我遇到呢d情況就烏低身慢慢拉上面拉出黎
; |2 j  S" A) H8 K4 ^5 B( [拉底上唔夠位過
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

用剪刀

吸氣個~~~~~  肚收起就可以啦
HIHI
我系CD 有冇人教教我禮儀 行為 表情方面^^

我FB:[email protected]

真唔真咁攪嘢?