嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

最後解唔解決到呀?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乜野裙黎的??
1 F" P) Z$ q/ M, j* ?0 }
$ D5 a8 h0 }$ u7 t0 j幾$??

我以前也試過
1 E$ f4 i* F2 i4 {/ p那條紫色的連衣裙穿上去後除不下來
% }1 d( q2 E1 q* h0 |結果把腰帶位剪一剪除下來之後
3 |0 E9 @+ j7 r% C1 L7 [
( c/ V  H2 }2 I" L/ G/ M7 w......就搵到條隱藏拉鏈

影張相上來參詳O下. 其實唔係好明白.

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 00:34 發表   
& A2 q( ?. \3 L, ~, Z# s1 @- q% Q% s6 X
, V- v! B* r: W, I8 p( F
" I1 o7 Q$ U# V3 s; `唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)
4 x* l+ E( N8 ^: h9 v係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢
5 Q- M  M$ T, n" d3 k2 z* c& q
, J6 d, D0 E/ y: H" |* o1 xthe final.  u may need to cut it.

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-4-17 09:05 AM 發表   
2 c/ L: o- a, f6 r1 R) u8 k最後解唔解決到呀?
9 v, D9 n% n1 H) x2 o4 |

: r- J1 ~, ^- |
- y- g5 |/ Z, j3 c& ~ 最後解決唔到,我會找容易拆線地方拆線,除落黎補反

好可惜

除唔到落黎...咁你點著架
誰料你為了他可這樣不雅

著one piece最方便

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-21 08:58 AM 發表   
% [1 @( o& P: u) u: b& v+ L除唔到落黎...咁你點著架
3 K8 {" j; D0 s4 Q  f

( H7 u0 ~9 t/ i. e' d( e: J/ a+ x( Q1 E
著到唔一定除到

停一分鐘,呼氣,先free左只手出離,就容易除D

i love init

O how come...
* @- t  W& _& E, C' e6 \Is it ok now? Both the dress n u?z
high and dry

樓主半年前求救除唔到條裙,今日仲有人回

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-9 10:28 發表   
' U, G- `  N$ @' Y0 r) @樓主半年前求救除唔到條裙,今日仲有人回
1 a8 `. H" Z1 r7 U
大家都唔會睇日期,可能有人估樓主仲未除到條裙

想睇咩裙@@

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-9 10:28 發表   
) n# M% Q7 F3 B- w, `樓主半年前求救除唔到條裙,今日仲有人回
9 |/ P! f& t% {# V
可能半年後今日都未除到wwwww