嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   1 R# X% t6 J# V# Z, c0 N
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
' C- E6 m% }* J! \4 V
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   
9 h6 n7 n1 A0 Q4 D, Q2 a+ k9 v8 c. R5 y( X- p
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
9 H& D8 x/ r3 h; N9 T( j) F" f) e9 \: v. c$ {8 q+ z2 s
耐5中一次la4 n, T% e2 _. b. u2 r
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   
- m) ^( A+ v6 ~% C2 C+ B  x% S& i; o
/ k) w$ d3 \- Y$ g( R& r+ o% o3 C. u' ~3 W' X8 S" U+ t  U
1 n( {; G) X2 [& ?

. a: Y7 i3 |! i* W& v" @
! K* {; J2 _; C, o6 a" B無錯,耐咗就....................
& K4 {% @# u, c2 d* O9 Q3 g& s4 T3 `% ~' J4 C
我有套保良射咗無即時洗
$ J/ y; K" T9 q# Y& a: \7 F( Y結果黃咗洗5返白
8 k; }- b/ G  r而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   2 m. a2 G+ s5 k
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
6 Y2 S6 n' h* Z* F% t

4 s7 B1 S0 }: i, n6 E金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   7 h4 L: j! r9 G; }& B8 v
& S1 N7 M3 a/ w5 f: g9 N* N) x

" V' Z4 A; t0 v  b: p耐5中一次la
2 I3 {( X+ n7 R! @4 w著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
+ L: ~! b( J6 ~
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   ) F- K* z  L5 _: @* N: O& D- u
( M+ I( z- F. _! r4 L2 c
" u; y& s+ C9 K9 Q3 W6 ?
我有套保良射咗無即時洗
2 N/ O. d! f2 H9 d結果黃咗洗5返白* F) [) ]: M) J) ?* S' {1 @
而家套校服淨系用泥射
) j$ e/ q8 C4 E8 I# b  ^$ j  [
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   
0 ~, J, A6 Q+ ^, S$ t( y我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
; J) H# h; f- `8 B) G( ~5 A8 t# Z" R# H% K5 J5 |
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   + l) x: K- M' a# f; `7 a
* U" {: ?8 ~' Y5 K* {5 z5 H
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
0 x4 Z/ S' \+ z; S# m' B4 c+ c- t- I9 q  r
我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   ' B/ c( `8 S" Y$ ]5 x8 a  V: F

6 P- q' o, }! B. o6 O8 |我一射完會即刻洗,哈哈
) C0 h( c$ T' O) p: j+ N( F  }5 V+ \4 C# J# s, b0 |- \" w9 T+ [
我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   
1 c. t3 p8 t* d1 T: @* E/ z
  C) ^8 y+ G# Y( x* o  B8 J+ ]7 y) C, z
我刀系,所以家中無人才會射校服
5 L0 e$ r( {' }9 ?, L  x5 `
我刀係
9 z) f: g! J& U8 I+ ?! D3 v/ D' _屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   7 s- a+ A. G8 T8 m) l

6 S0 z, U8 G8 q  O2 R2 t! x' ?8 r, u! D6 s$ Q" |) [
我5可以比屋企人知我有校服ma
; f3 X% _) I/ F( R係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
7 ~/ Y: y# V# h$ G: r3 \) \2 m# G+ J
我刀係; u4 e9 b7 n  S2 o/ L
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
4 N3 Z% t) Z& H. v
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   - x/ q# @& w! n7 f
5 i$ |  O% j3 {2 l
我刀係
- f6 V! D5 a# s屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
) `  u1 c! }5 r$ {6 T
2 {2 A8 k& m& j+ X. [7 u
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   
' U$ x, E6 r( B9 a* X7 J* |* |# f* Q) H7 f3 d
係房熨囉.
& b9 y; P$ D: O# E" g7 k
9 o3 T0 A7 s; h- I/ z7 g" }7 A
沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   6 a% C# u& q# y8 U# g* ]
! _7 ]# ^% k1 K, J& l+ V2 a
你屋企人成日去旅行?
& W" s! Y2 N2 w: z: ?: x- n2 C
唔係嫁
- R! x/ ~, z9 ?所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
# b3 [: L, x" p- c% M
$ z' x9 N; d4 ]/ A+ _* [
% P' q9 J1 m1 D- K% _沒地方牙,間房子細
+ D' b% i' R: d2 g
買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   9 v  L: y9 d+ L' w0 ?+ T
+ F. g1 o, M# U
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
  W) Y# Y/ h+ M* K  S
0 W7 ?5 y, f7 T我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨) k. Q: f1 y4 F$ R0 w
( y( O% S1 |- [( b& @
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   * P) S8 S: R, a! T
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
/ ]0 j- ~7 ~2 d( k9 `$ ?* a: n6 }7 u  Y; ?- f
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
# k( G) P5 L3 ], m5 h# W% U& E& Y1 |0 n% U, F
嘩.....妹妹咁詳細既.,.+ A; M$ f& ]- J* b  |, F
好享受咁喎-3-