嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
9 E2 e/ b, l2 \1 L穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨" R1 |) I8 O6 }) Y: e$ e( ]
3 M9 L. U% j9 D) O* H0 P% P
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
3 Y# O4 ^  Q/ F* n& B- E+ t
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   - E2 j! {; S* f& Q2 G7 `; n& H

4 y# i  E: v: k2 d# E1 w. b; a. ?/ [$ @/ t2 e; A2 c
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
" F# ^# G8 ]) U
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   6 |8 S" l( z& V: Q4 @2 K
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
4 P# i" B% [# }# B: @; y
9 {" T- X" r9 V. @7 X2 Q# |好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
3 D  d2 x' `* ]7 `" u! L
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   * M7 o+ @8 ~0 }6 d4 m9 Y% E9 X: O

9 J8 g% j7 R1 N, W! k買到蒸氣熨斗囉
  v  `; T  V. v& L2 R
9 H" I: ?3 H) L- x打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
4 a8 @7 s. s7 E* D3 {4 Z
) E3 B1 ^1 x+ _6 F. N% E- Q
, _+ V/ K8 p+ T5 Z% N4 w我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
. w/ \, K' c/ d1 p  U" w
7 G) m8 P6 z' Z5 k/ _! @- C
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   7 W0 M0 p! |" j: R, O; q
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
0 I. t9 y; g3 I4 H% g* `

/ o& @1 Y  e; Y% [# U! R我cd咗刀會對住鏡打飛機law( q) v  u0 w* c5 ~' t
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
! J8 i2 X  l( @; ]穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
1 p0 n2 B( w+ Q: o% ?+ Y9 j% }$ ~5 n0 C$ u7 M
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
, E' w7 ^& i# x+ L% D/ `4 }姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   3 w9 w* J: S% q& g* M

' Z5 ~/ S  [0 Z" g- Y! s: B+ ?是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
, p4 x) n9 j9 Q0 `! c- F7 n  Q$ M7 J/ t; C, c3 E
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸. k8 O0 e- i7 I4 W- K
用沐浴露慢慢倒在身上
) s$ V& ]' x- S感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射6 W! r' {; ?9 y7 }6 R; g+ W8 a
唔知有無機會呢
2 M1 P8 ^+ e. T7 r; y; p1 J" S4 u' \: v  u% Q; d

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   ) j; L7 x& c# D8 c, U, t
3 s4 |1 S# l5 k4 U/ [4 ^4 B" y! v1 m1 Z& I1 B
7 H6 c% ~6 E' @/ y
打直刀可以熨果d?
- {$ u8 t* `; e0 l2 F# m7 S
係呀!
9 {" q! D- H0 ~: C買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   ! \  v+ B* ]& q8 B) D- W+ A
! u3 y+ v- n/ E  a* Y# ]/ R2 Z- \1 L
點解會無呢?
& W) H$ ~; c, r/ ?2 w& O  B" F0 ~9 d' o# k
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
5 a$ Q5 U  M5 e! ^6 s, t! O
: l7 Y. C4 D+ x/ y1 ~" F
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   ! M+ [* Q% g9 Z+ V  w& v9 [
* h; {4 I9 z6 c) i# O8 A2 \  Z
2 m/ q2 l1 w/ D) E$ w0 @
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
  p- V$ _+ w/ o/ M* C

7 o- R  e! w2 M% ^9 h唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   , i2 B/ ~2 }5 a; v' o, }; U# D
前兩晚試過全套校服在浴缸3 {7 s/ w+ N# i5 z3 o5 m3 c8 i
用沐浴露慢慢倒在身上
! _5 K2 F7 P; Y  V2 G感覺一絕
2 X9 O. ?+ c: ?$ K6 ^

) D4 U. G$ D5 t' Y0 B7 ?* g. |姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
4 H1 v2 Q" W3 t! }' x4 D7 ^" F6 y* ]/ d, }: C
係呀!7 X/ l* ^! u: E
買返一個用啦!
5 I8 ]( C# P0 W
+ [: W) d$ T( C- Y1 x
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
+ ?% Y% A+ Y6 v& s# |% g1 `8 r+ G3 v
7 }7 C. S% {  q- d4 C" L, x: \5 ]; E" b
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 # |6 k5 F$ ]. d8 w3 o7 D

3 Z: |7 j. J5 _0 G9 }. Z2 h$ k. r, P# J# t

: f$ s/ S0 l6 e. p唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
/ r# ?( l7 E) r
' M8 B3 S/ o1 w% L4 u旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   + m+ i% B( i* z7 K. c
前兩晚試過全套校服在浴缸
, N2 P9 Z& B/ |% f9 R( j" h* s用沐浴露慢慢倒在身上: p. Q" R. P& M2 h. p
感覺一絕
; |6 h8 I3 l: Z2 H: y我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,4 Z+ e$ H* P) h: L: C
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   ! `$ g0 ^* n1 ~8 z/ n$ b

' F0 U2 J# B7 U# Q我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,, w' g) V1 T1 }' M
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
5 a* ]7 K3 q0 n- {3 ^- m/ i' t* b在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的7 z& G& p4 C; K9 l( t( _3 m, Q8 d
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
7 W0 j* b' g. N, e. p8 v* b$ @# W2 K+ V9 c! r
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的2 i" x  m' ~4 w
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
2 Q9 P9 x+ B2 R1 `
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服," f" y- t3 p# i% r& L
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看