嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   ; e1 {5 Y- |7 W$ n: o

$ \' P1 i. E; j0 j6 X- u5 W- l/ z% \8 ~$ o: [
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
* s$ H: i/ z" A$ u
5 Z( L' c) a$ a- R我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
5 J9 P; n& ~& c著好校服後* k' y) S, l. l. b2 Z" Z
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
. J5 N! V$ [8 u" m8 _. V/ y然後用後拉$ ~; s6 @* a3 d+ z9 I8 ^1 F
要磨埋肛門位
, Q# u$ U% v! w" A拉到射為止7 {: |; p# p# n: r$ x) v
以前成日咁玩/ q# t6 \$ ?. M
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
+ h0 {, L. _. j% a/ G8 o" s6 E5 O8 j; O  W
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
7 t* X% w$ D! X* n6 @) i& ?- H
& B3 w& l3 b5 e" R4 H; L2 S
& y0 F8 h. U, Z7 S, }: V. `下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
' B5 O& g, t& |( E! I9 Z. r

4 d# a) p; U/ A8 R+ l* R% X, a我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
" B9 L& h. C- i: D6 N" m
( [+ h0 ?3 v* I5 q5 A9 c8 h- F$ }
& U' j6 j3 s, Z* g0 o4 h成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
) U# k( @8 Z' w' e; f% p! H
真係勁hi呀!
* Z$ B# d5 m% u不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
2 b7 W0 x' `$ s8 J: `! Z/ \8 I- [# V" Y  A: {; q
真係勁hi呀!
  o/ |* X) V- i; C! X不過就要買過件校服囉.
) J. O5 Q" J2 r! b8 s3 F4 }/ g
. @9 k; g5 E# V" G, z4 Z# w所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
/ q" P+ `8 {. q* |4 s
9 O% J1 P% r( n' w2 V" J2 X: H; v6 V: E
所以我自己係唔會禁做......
5 c2 X) {8 R8 x$ h9 V2 F我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
4 [  B- s4 u. {1 b9 g$ o' M4 ?* A. X. T+ v
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
$ u  }3 F, l6 S  z/ e  p" Q

+ }/ |+ L' N2 A  f好有錢呀 3 D/ J  R0 Q8 A) Z7 A% }# x5 b
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   0 g# L0 o1 |/ I

, ^2 a0 X1 ?) P
0 t5 z, ~+ Q) d6 D# F( X+ F好有錢呀
3 S1 y9 K6 Z  N* R我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
2 D1 h6 ~  Z4 w+ [又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
; O- f: `: ]7 d! m# C# Q
- c  h+ ~! x, L2 ][ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
' X/ C4 V: k+ |+ r; C
! X: V! w2 \) w* S( t+ o6 j
: L+ B! t+ H4 F0 Z好有錢呀
" J. @  b5 P$ |5 O9 o5 p: b我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
* ^! c$ U' ?, e0 Z7 j我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
, [, I8 v/ d+ u) i: g: _上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.1 {" N( W" i0 t8 [+ w1 [7 W

% e0 R( a8 V0 k0 O" e" a# q[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
, V5 e9 q3 g+ o& M8 o# |
( |) D  J3 C3 O- M+ u又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
+ _7 d, A+ C! |% {3 e

, {" b1 N4 g; M# H: g: H下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
, q+ X" H8 n5 ]* ^7 H" I1 f& H
6 Z0 z6 D* i1 Y6 b# H: ]5 K3 B+ G" x5 m& D
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
9 w; G% C0 V& A" P* t& D! U被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
! N& e' C) U8 r  z3 k. J  y0 G7 L0 {- a! D& M0 G$ n

P0 m# U. C; b$ G7 t$ k& W$ g下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
$ ^3 B% {1 Q8 a  d' n/ N4 w

+ I5 p5 E) H8 o' D  a+ q我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
0 v7 u9 R- g1 a* A5 x( J5 z/ M! x0 @  R+ L) C% m
: \; W1 }0 }5 ^( W  }( H/ L5 x
我鎖左唔關打飛機次數事
/ [7 C* E) n0 C$ v- Q( O4 k

" u; M' a% F! D  J' W* m3 n好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   & h* R/ S+ a! p$ R

8 O- G- L) k. a7 ]" x4 D* ?, X3 `7 ]' m+ s
我鎖左唔關打飛機次數事
8 J% D* Q9 b8 j) U# ~3 d; r0 j
咁係關乜嘢呀?2 T6 C3 K# b! \* S
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
# |6 P( ~7 F) R  K我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
: d6 C8 x8 C( o! T熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
  ^& [/ ~4 d! F5 j2 W9 ?& w4 o* W4 D" O" a* x' X# H9 m
% j: j$ C/ x9 U& q/ I$ D
好想知真正原因添...講唔講得架?
9 h  }1 p6 A. `6 ?& o  s- H2 ^+ S' ?. f+ A5 k# u
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   8 f6 Z( @1 F; @/ m" b' P

( d8 w/ H/ t. `0 E; }, m* J. W6 _9 g  @& j6 f
cd奴比主人鎖住係正常既事
9 ]( f( n% ^) C4 n8 _- n7 a+ l4 X5 _7 I. }) A5 l) u8 u
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   8 m. [- o; p5 M$ f* _! h

! y: C- H9 t9 I, N% _) x0 c被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
) \& }  m: [/ p9 s2 v
有機會都想試下咁玩~