嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服0 c2 S2 q! y6 {6 t" I" s
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
5 \+ I) p( i  o1 X, O各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   3 F# u$ A( T) V0 X
三套校裙你會點用?會不會賣?
# w' Y1 S8 M& _6 v1 H我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   
  @: P$ r2 h: _0 q) B. @# x# s7 ^2 W1 X2 {& ]
自己著住來撕爛都一樣咁正!
7 W# N0 z+ o% `" E" F
5 g) _2 m8 s0 J1 ]* q

7 g; f+ _* w, I5 h* o2 X你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
) J/ Q9 e8 n4 C0 K# B5 U: {" u第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
" T$ {+ ?+ z4 T5 S( T, K唔用就應該送俾人
- B" I3 O" m, u3 K9 g& m% y. Y6 a

" L+ d7 d% J# H3 a) m6 \諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   
3 E1 w+ G5 N7 j, a) ?做乜咁晒野....
  n+ x. Q1 p+ k9 c8 F+ L
* O9 t- L+ c  B
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   ( G5 ?+ ]7 D6 r. e; Y
因咩事要咁做呢???
2 _& V% U" |& \* [, y有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
- @4 |1 x/ w& c3 ^! c0 v5 q撕爛不如益人
6 P  y! \+ j7 `/ p$ V$ D* |# Q
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   
1 v+ o0 i8 y& ]好像很浪費喔, @& o; q7 p! }9 ~; l1 _* g2 @/ R  }
撕掉?
" x3 O( v6 c4 z
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
' y. i' S) o6 z* _4 H; k1 F3 c8 E5 @- c點解~~~~~~~~~~
9 h% f% I6 E, M. F

d" c' L1 h5 \* h' j# k為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
( z. [0 v8 K$ g+ }; z同自己玩SM...?
! V' s8 ]# l) m% g
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   2 C/ b5 k( w% O5 X( t
雖然我都唔會整爛啲校服
% f% N2 f3 b7 x% P/ O但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
2 s# K2 R5 N. d# E' m. y各有愛好
" B* r, T! X3 l" G8 r
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表     f9 E  D, s- H. o% f
. n# X& ^3 U) ~" P: R
8 S2 r4 e5 S% R( U
( f5 |  l' t; {0 M9 j" U, s
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
5 ?* m$ H2 B* E2 n" p
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   . `+ U3 F+ D9 ]* y5 H6 w
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.
+ p4 {- G5 g) P' c- |' C# ^8 @第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
, L2 z5 }7 L9 Y* |" e8 j: G3 d! c
度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
, W0 }$ O% X$ w0 P8 p9 H係咪用界刀界嗎?
: n  E# }, M  F; i
乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   % B) U& T7 R6 Z! [+ c( L# @2 D
a bit waste bor
$ }. Q- m4 F- }+ y0 W, O有D啦!
, O% p" o6 B9 N$ S( o無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   
7 T7 m! ], b( @
8 M4 S' C" V, l2 ^4 M9 R講得無錯!
$ S$ x* t. `& P# a
* x' a" m1 j) T3 k4 Q雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~