嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

樓主獸性大發

what a waste

呢件有冇底裙連埋

無論如何 喜歡就好

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-8-4 04:53 發表   
! V( w! ?6 I5 F8 d- s呢件有冇底裙連埋
- N. |9 W' N+ n$ }7 z: x* p5 K8 |

0 Y/ s% o2 W) Y呢件應該無

好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-8-4 20:07 發表   + r" N/ c( Q, h5 A) n% O
好有sm feel... 不過咁撕法浪費O左O的...
1 S& e, b7 O3 m% L$ P& v( ~: e

4 g% P) o  t( p我射到啲校裙黃哂攞去丟咪又係咁

爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。

既然都撕破了!!
3 W+ q2 Y/ n/ t4 g要不要在上面狂射精XDD

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-8-13 19:35 發表   
% O* O- p5 V8 C$ [& O+ v' N+ @既然都撕破了!!/ R0 f* j8 Q2 ?  i* t
要不要在上面狂射精XDD
3 q$ |- b  v# q
有呀!
9 @! ]. H' {# K射完之後洗返乾淨,留返下次用來包住JJ打飛機.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-12 22:14 發表   9 _- e# @  s) \* S& k
爛曬囉,但我係你既話第二朝五點零丟係學校門口,然後係附近扮等巴士。
2 M* m2 U: U  ^. t; R0 }- t$ G
著住校裙?

玩得咁大呀∼∼∼∼

我今晚再行動,再撕校裙,都是秦導,, A# z) J8 X& s2 A9 |; O8 J* M/ p
因為條裙校不夠完美,所以撕毀佢.4 m9 b& m9 M; q% |8 v
撕毀之後還有2條秦導.

Good idea, 下次試下咁玩

今次點樣撕法呀?

容易買翻既玩下冇所謂...

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-13 20:03 發表   0 |  C- U- l( B% u- O$ N1 J! w2 b6 \

* R  h% D) O) A9 k6 f* _; p- z1 s) [, V著住校裙?
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦0 c/ A# U: o" D

L0 W; o0 J" |3 M: {[ 本帖最後由 2206 於 2013-8-14 03:19 編輯 ]

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-14 02:00 發表   0 Y6 k+ t' A, ?, Q6 Z  L
今次點樣撕法呀?
  u4 w! f- Z. r' `4 A左右兩邊的線位撕開,撕到去就果度,,
. E% r" m! B2 t: X7 R撕到呢度,再留返下次再撕.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:04 發表   
: u: Y3 O) E2 d+ m6 h) s容易買翻既玩下冇所謂...
$ W" G2 ?+ E# z2 r2 i
好易買,我仲有兩件呢款,有件仲係未開封.

引用:
原帖由 2206 於 2013-8-14 03:18 發表   6 x/ |7 D1 s; C; t( ~4 h
唔係呀,掉條爛晒既校裙掉係學校門囗,然後自己係附近食花生,不過梗係要搵個冇人既時間啦
1 U3 @& o; s2 M" m3 M9 O
咁果件咩校裙來呀?
# `% [. `, u, d# O9 K& D之後有無拾返佢呀?