嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

$ D1 X2 l9 j6 p  F+ U  n. D) ]係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
: S6 z; x' A- ^4 i我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。& p9 U. G+ O. y5 K6 x- Y5 v
Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
7 l. ^( h+ ?) W2 w  }" l4 a直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...( K7 g4 l& G9 f( T2 a
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
: `' K. z0 T1 C0 \5 N% C0 ncd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...3 v8 w8 M% V# ]# X9 v  {
) Z2 U2 U+ o% I* c* I& A0 Y
7 J1 r2 u, e5 D
我完全5得law
: i% ?9 T9 q: O) I+ C想著女裝已經硬哂$ f  ]/ ^7 w7 R: z
著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
2 s: \0 P4 i# V2 W5 B我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
; E, }8 }) w7 N8 g" P; {7 |* g5 Z
9 _! }: r& n8 x+ U9 i肛門?7 C  [. w: I7 a4 k4 e
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   : r7 T5 f" }0 x
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...$ y& D/ _/ c# @* P6 j, a
$ u3 |+ `5 \5 b$ {
8 I( r4 G* P  x& w, |8 R呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   # c9 u/ Z& |0 j4 h' M
+ @! ^  d% |" T# d

* e6 ^; A/ n8 i5 k8 {: Z2 t$ n- k我完全5得law
5 S& ], Y/ I3 l3 L+ @0 p想著女裝已經硬哂
' @* L. o* j4 [) P著咗已經濕埋
3 y- t( D- R& \% T" M& Y
+ k  C" x" x3 X+ A3 o$ V0 f1 S  Q0 R我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
  Y9 H: o6 U4 i) v$ @$ e. `% h# n0 g8 N' @2 @
! ?: e% Z7 R2 [7 ?$ C# `
我完全5得law, S6 w% b4 I, @% K* @
想著女裝已經硬哂, f6 B. F0 q+ f; W" m9 N& k/ ?
著咗已經濕埋
; V; Y% J8 t( G0 h2 ~% O我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
0 m; Z; F0 d, y我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
' j4 N% S' E& y+ o* i2 x) U5 R" v

5 z2 Q9 Z* x- C2 [: x黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   ' W  s6 }6 T5 x9 ^+ C& l
/ k1 \9 P$ Z% h5 A$ O- {

7 H4 W! j9 T0 n7 |7 @* |黏實左取唔到出來點算 ????
8 ^/ g! r8 ^* j. g/ l. a6 |0 c% Q
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
+ y* C: C) O* o) S& X5 e$ j# P我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
9 ^0 f& B6 v, y
3 G8 f5 R2 T; y3 B
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
% O: K7 R& m. h8 S; I* y2 o' t, b& s
2 L2 G" t( A6 x2 h9 O: r/ Q
我同你一樣!!!!!!
9 ?; U% n- |3 T8 e/ _* }( X0 Q
- w4 M4 h% i" f" m6 S
Cd出街要打夠兩次先可以  H& {7 k5 B& c: |' Z% B
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
5 x1 I- W1 G' ~" J& }2 z! x' y) w
$ e/ r& }0 b0 j) [9 o* S: @一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
# N, R( c" j4 \/ k( D; P
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
9 x' u6 ~1 {4 f5 }我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
' }' q; x, g* |; u5 s2 N9 O% p- [6 H
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
5 z/ `+ \9 U) d6 _7 ^( T我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
, Z& U5 L; O9 i( F& o! E! s* l4 p" A7 \+ l8 X0 N2 i
唔係好明,可否講清楚D?
& f( Z9 e2 J8 E5 g3 U點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   * F8 b( y/ A& y" e
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
( p- @/ I% ]" N9 x3 y, U( L8 c
好激wo, we chat我:jockeyub