嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪" @7 n8 {. G4 Y, j& C' B& _
或者日本和服二趾襪
+ n' m. A' q5 B# o1 p% @0 M3 h! R又或者睇日本和服AV
0 O# e! n3 }5 E' x! `是但揀選一樣協助到
- U* F; [" H+ l. T, h" z打飛機
5 ^) p$ x# D7 z; L) ^4 k6 E

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
4 Q# c! o$ u6 [% W6 y0 B
1 `3 O( I3 V3 q$ H. s/ o* I( l3 b: q5 N% h1 ~1 c$ U
Cd出街要打夠兩次先可以5 }: l+ u! U( Q- F/ c, B
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
: x) Q3 _, B9 d: O咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想) W( p0 C4 i& T
' N7 M5 h) t+ P2 x! S8 s' G
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   ; G' P7 s8 m4 u, f% p4 h
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J 6 M+ L, A3 U6 c; A" Z+ O

- m( w7 o' ~, e" T0 Q' Y
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   $ ]" t* a3 {6 D1 D; Z, o
基本上$ G" o$ n6 A1 O  S" n1 O4 |) }
著左女裝
: M5 ]2 A, S# b- s我係全情投入作為女生
% c4 O3 D- j# [  C/ N+ N$ ?+ U5 v/ m但的確係會有一定係性需要
5 j( E1 n$ n  |1 z* _" h一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮! j1 D9 U" C1 {' r  c, t' M
呢個唔係女生的表現
' g- w: l3 C3 G! c! L
; ~( f: m! H2 ^$ n" Z0 D5 h5 R- m6 \3 k暫時兩個方法9 j3 U& C" [6 [, P) v
一、用假陽具插肛門到自動射
, v" Y2 v+ d/ r6 Z! ?& }6 x; h二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
! I; @" E& Z- F1 s1 M+ T) i  _成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
' t8 q) B8 X. Z3 b, \/ }/ O
+ }! U+ v2 k. Z: R- g( d8 ]6 R6 C
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
- b) w4 K1 a8 x0 [2 W, O1 U當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   : u  O- R) h6 b4 y9 x
同意做咗女仔就唔打J   Q9 ]: o# |- l/ f

. j8 R# n! p5 u6 W6 w+ b
5 N6 g, t( ]; E2 @; A; C" i% p' ~% B
呢個心態
9 p& ^8 Y; n7 c$ H) |2 ?" r我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
- t, i5 Q3 i8 r9 J偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
* \2 _2 C6 T' Y3 _而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   . K, M9 q* a  B- {7 @& N6 V9 O# s
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出% N8 y- j* c) c3 N" X5 b
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
: b5 p# p& c5 A4 _$ y' u. Z# G有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
. T* g: G! r/ D' \; R* |/ U7 V$ F3 M9 [
  K, Y1 W4 ^' `
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
- p1 N9 H' |1 t8 Y8 e; [5 _$ L0 t我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出* Q6 y) N9 Y# Y. J5 @

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   $ f+ h, L" {; G$ `& |* H
我都曾經咁試過
" q! y% b3 W; M3 ?: ]# r* J* a- `: B, p
# U0 p6 Q% x" w8 v1 S" m) P可吾可以清楚講解一下??: Y. c" S9 i- p2 L9 b
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
7 Y: t# j) @; H$ H" R6 c我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出; I( E, S, \8 a/ p- Y
) T  d7 W7 Z! c  Q4 K) _8 M9 S" O# w* W) }
8 ~2 E" y& h* x& I3 e1 ?
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話9 o8 X. a8 q* L/ y1 f
* ?+ Y6 M" r  K; B; e
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎* m4 Y7 y( _: M$ ]# I
" ?* t$ e9 r9 K* M3 [! N
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透: X4 C2 N) j: {- J

; ^3 @+ t# Q& }) _而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事, d' _. y0 x6 V, n* d
  B0 \" C( A0 ~4 d9 G, |" p
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺6 X/ s: m$ A' N3 _
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘7 O" {1 a* u6 t' o9 q/ Y; K& _
- m2 J' E& L! T4 s( o