嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

制服+加多張著上身影"34

大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar  Y2 W" L+ I6 Q

' _+ `; M: f# Y; [6 S
  V$ E) w2 [" D/ {* ]
! V% O3 D% t3 Y" r$ ?; T- n+ w/ Z
我最鐘意的制服0 K9 C0 Y; v. O" l/ R
7 T. H, G1 K  y
覺得好的就按一下感謝吧~~

正, 又一套可遇不可求
5 l, M" G$ }1 Q1 I. J2 ~) \不過鍾意之前嗰套, 窄裙超好feel

m記公關姐姐 @@

呢套制服超正呀~~~" d4 R$ I* [5 s  I, i
好想有一套

着上身黎睇下la

校服算5算先?我鐘意牙
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

只嘗試過類似套裝一類的,制服還沒勇氣嘗試呢!(怕形象崩壞 )

ok la

公關姐姐套衫真係好靚好想著

係唔係之前果套定係而家果套?
5 m% d1 x* f, N  _$ h: w" g1 Z  C" ^" a因為睇得唔係太清楚同唔係太記得...
. p7 v! v' L, a4 l9 v
" M* d, p. i( |9 w* }不過之前果套靚過而家果套...

著黎影相啦~

回復 11# jacjac 的帖子

怕太肥,整爛套衫呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-29 23:18 發表
! h8 ^5 q( Y7 w/ ?0 ]怕太肥,整爛套衫呀
你大約幾高幾大?
6 R' ]# y5 G( F! O& I$ H我178,36-28-34$ F0 u% Y; e5 s8 l/ K
有冇可能岩著?
暫停寫入

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 29-4-2014 22:28 發表   % _3 y. w- P# b, ~4 V
係唔係之前果套定係而家果套?
4 P$ ?9 }$ `/ a0 f3 d因為睇得唔係太清楚同唔係太記得...
. T  e/ [; o& o
8 J. k: ^7 |% r7 g/ Z3 H) N( G不過之前果套靚過而家果套...
4 O; W5 b( Z# v+ c5 w5 a" A6 J% j) S5 K8 c7 ]* V0 k/ j
應該系好耐之前果套

引用:
原帖由 c0272714 於 29-4-2014 21:07 發表   & p) ~% r3 w( j6 P8 ?# ~
公關姐姐套衫真係好靚好想著
8 Q; w+ ]1 ?, F( K) C  G

$ v) v+ z2 M7 Z尼套仲難搵過空姐制服

回復 14# ZOE.HO 的帖子

唔係呀,2014年至唔用之嘛

引用:
原帖由 uniformlover 於 1-5-2014 02:58 發表   1 S( Z$ w# P8 A) y/ i
唔係呀,2014年至唔用之嘛
3 t+ o  {2 @+ R, j) G4 `- [
' Y7 M* B$ f- m8 j1 @旦系有什麼方法可以搵到泥買?

回復 17# ZOE.HO 的帖子

都幾難吓,我都係襯朋友出街嗰陣偷著同影相

引用:
原帖由 uniformlover 於 3-5-2014 02:34 發表   
5 X: Y' L6 q) k# L  G& @. O6 a都幾難吓,我都係襯朋友出街嗰陣偷著同影相
1 j& S+ x0 S7 x

; z5 q  z+ @0 L& S& Z你刀好牙,起碼叫有得挽過

回復 19# ZOE.HO 的帖子

平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢