嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
% n8 @7 H8 `; [$ J; G
2 J  F* b- G4 a1 V7 G其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三0 l. P! H& M* ^" C6 W
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
0 C/ k* l7 E8 J- j
0 N% j; b3 y4 q2 ]& C
好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   3 T4 ^# d& ~4 Y0 z' K
. N/ ~- H( r) q$ f, y
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
% ?* c' ?4 S, x% U女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
0 S) W# f5 a7 t
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
1 ?4 n, u- {) A: E+ C  y& f( Q  z8 n4 w) P
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
$ y! W' X4 r/ X, ?7 x: x我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞8 o3 w" w. z7 [+ D
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   ) {' q6 y4 ]3 n* F6 R
Better wash it now!!!
) i# r' Q3 `$ X: e2 ~( V- s: S# O昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
* v8 Z- b( Y! |+ X! S' `
2 ^/ V- d3 R8 o0 J. }我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
, E2 e9 Z  }- c/ h) h我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
8 F) @) Y+ K/ R/ e+ H7 M# J2 o& O嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
0 H" x% {+ ?. V是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   7 D4 u' y0 e9 v& G% `

. Q/ _0 q% x: R9 S9 Y+ l# v; I嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
1 d* Y" ?1 t6 f$ A; ?  X  x/ b是的話用app縮細一啲就可以了。
$ N( p- D( m% ~) F, p- x我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   + ~9 h% G. G2 r

0 D+ q7 O. u2 ?4 G我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
3 Z( b# p: n8 e* g/ m相片size大約900幾 x 500幾  P# ~* U% ~, z7 Q2 X) \9 l5 _9 Z
我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   4 ^( N0 |$ h. p- D5 H+ _

, ]! A1 ~3 u+ W7 W& J: F  j% `9 m" A" w相片size大約900幾 x 500幾
1 C9 A7 `6 ?1 W( Q# f我是用images easy resizer
9 @2 ]# b2 f6 F2 k
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   9 A' d2 {/ i- }

K! K" L( L. C- V8 }' F/ P你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
0 J+ \6 E+ \6 R2 @
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,4 Y( J+ J- ?6 d
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
/ R6 N( P9 ~' l
# S; [& k# N. u' T1 _: u! I我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
) J( @! E7 k# w. P( \! y; x有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
0 o( ?% S; H9 ?- l+ R
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   1 ], q0 T8 a' G" Z
% o/ s# T. [1 e) d7 W
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
' X# F+ o# C% T9 J! x) H7 g唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   8 t) w, c- W  Y% {0 D7 l
5 A1 z6 B6 F6 ~; o
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
8 Z8 O6 h7 ~- o+ N我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
3 e" g$ \0 M% r" j$ X# z8 m
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
( K5 o3 r5 N0 J8 u我會唔捨得整污糟d 校裙
) O7 |' a9 K9 p9 l" `
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
. V- [1 |7 u5 u$ G, I; J8 q; }you are so lucky with a nice gf
2 a: T/ a  Z- i( d  R Thank you

咁刺激