嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

cd照片被朋友看到了!!!

我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
吃了偉哥的大叔

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 16# none004 的帖子

但是哪有那么简单

引用:
原帖由 applebaby 於 2016-2-19 09:57 發表   
) w" }* b) m. Q. \5 q這兩個朋友把口如何?
# L$ I# z2 N- d/ t
一般般的朋友吧,把口如何不太好说。

引用:
原帖由 samleung3000 於 2016-2-19 10:44 發表   / X3 B& [; I/ o% q/ r
身材幾好呀) m% b6 D2 {( M% b6 H4 I7 R
佢發現有咩所謂
& Q0 Z0 V$ B+ H发生这种事总会想很多很多的

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2016-2-19 12:50 發表   ! Y9 B# V. P% f- u* y% y. j9 E
如果好熟好熟仲要無心病果D, 我覺得可以講喎~ 9 w& H8 H7 k3 k
我最熟果三個朋友, 兩女一男都知我CD~
9 [# a! r, R3 n) a) b! X) X: r6 d% D  h: |. T* h( P: m. q; D0 t3 z
男(單身30歲)果個仲講笑話叫我扮女友影相俾佢屋企人睇交差~
8 B: k# j) `  R好羡慕你呢。这

引用:
原帖由 oral_sex 於 2016-2-19 15:39 發表   
) i; K2 d0 a) v7 c我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
2 |% p7 ?& X5 l7 u谢谢开导,希望这事就这么过去好了,大家都忘了它。

希望朋友唔會同其他人講

回復 27# hellohi 的帖子

是啊,好希望就这

上半身也後自然
2 E8 n- c/ z% M但坡跟涼鞋似乎唔係好夾
4 U9 u$ w: H8 [( d可能簡單一對密頭高跟會更合適. P0 Y( d' P4 ?0 @2 D5 ]; u
更有少女味

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-21 08:41 發表   ; Z8 c' m$ `: t% V4 j8 g4 T3 p
上半身也後自然2 {) v+ C  e0 z% k" X! _( I2 N& l7 o* N
但坡跟涼鞋似乎唔係好夾9 Q: @8 C2 u# |0 p- b9 p$ {
可能簡單一對密頭高跟會更合適# k* M2 A' b! L; d( Z, U" i
更有少女味
) H4 f" _9 z( P& v* t! \
好哒,我觉得我现在更需要假发

我自己用完電腦,一定會清除紀錄,: B. m2 u2 u( `6 f2 A
即係recently open files,同browser history+ G' l0 ?7 C7 X1 E& b9 u/ y2 t2 h
或用Chrome incognito

so embreassed

每位cd 都係最驚呢樣。。。

如果他們介意 很快就會知道了5 G5 J; Q  Q( ?! [8 o* K
這種事一定要小心地做才行
+ G3 {& ?4 W2 i- x其實 放電腦沒加密蠻危險的

maybe a good start :D

下次記得把放CD相的資料夾加上(隱藏)屬性,之後你朋友上來時去:
6 G5 v! q4 w$ u4 [' G【資料夾選項】>【檢視】>【隱藏檔案和資料夾】下的 [不顯示隱藏的檔案、資料夾或磁碟機] 勾上。
, i6 Y: s; I0 J* E7 P之後你所有有上 (隱藏)屬性的檔案、資料夾也會看不到的了~
/ u0 `' K0 |; N' @+ x9 W注意:有些圖片程式會把你隱藏的圖找出來......

其實你個朋友係男定女 ?  如果係男既頂多以為係你女友既相- }  n! O* S( x  x, Q
但如果係女   就可能睇得出相中人唔係女仔

引用:
原帖由 1677 於 2016-2-25 07:52 發表   2 M7 w; T* L1 _& z+ Y. ~4 V
我自己用完電腦,一定會清除紀錄,7 }) @& H  w& s) ]' I# G0 T  l
即係recently open files,同browser history
' B: K% d  o+ Q/ x$ L- W1 I2 N或用Chrome incognito
. m/ |6 H5 B9 ]1 s5 K
一般浏览记录我会很小心,但是除了浏览记录有些软件会默认记录上次访问的文件夹的。。。

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-25 18:29 發表   
$ _4 Q1 T; P- Q' e9 o0 O5 m$ d
. d# h# v$ I: G, {
2 L: h% I. `7 U是啊