嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

最近大膽左(關於戀手套)

我最近大膽左 晚上駕車時會戴住對粉紅色洗碗手套駕車 仲要過隧道比錢 開頭會比剛好不用找續 比完快快開車 剛才回家特登比要找續 等啊姐找錢的感覺好緊張 我不敢同她有眼神接觸
+ ^1 b1 \0 [6 ?) ~7 @早幾晚仲試過有警察路障 被截了入去 警察問我點解戴住手套駕車 我話啊仔剛出世 我剛才戴住手套食煙 不想隻手有煙味回家抱他 所以就戴住手套 比他話我有小孩就唔好食啦 之後都冇嘢 所以依家晚晚駕車回家戴住對手套 等大膽D 或半夜時 真係試吓 放隻手出窗食煙先
# D' e2 ~4 P3 C( O$ ^( P' K5 V3 A2 z) k1 E
覺得好的就按一下感謝吧~~
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

厲害……我無咁大膽,唔敢咁做

回復 1# wadee 的帖子

小弟試過係公司 手指損咗問女同事借手套洗杯。
. E* k7 c0 G! m. H. O% B仲特登問用菊花牌嗰位借。

太大膽了,應變能力好犀利

其實在晚上駕車 隻手放低D 在馬路上應該冇咩人見到
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-10 02:10 發表   
. W& o( s  n' k2 G( |3 k: v小弟試過係公司 手指損咗問女同事借手套洗杯。& I  C# G4 x; }; T2 z( [
仲特登問用菊花牌嗰位借。
/ K2 j1 T' D0 p. s! X; W
係唔係你喜歡的粉紅色菊花牌先
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 123456cd 於 2016-4-10 09:43 發表   1 p0 I* n: ~# X
太大膽了,應變能力好犀利
# j* O3 o" @+ `. Y9 Q
其實都唔係咩應變能力 只是每做一件事前想好每一個會發生的可能性 就會好D
這裡有很多很好笑的笑話

有無諗過搵份要戴膠手套的part time job?

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-10 22:50 發表   
3 z! o- r2 m% m# A有無諗過搵份要戴膠手套的part time job?
  t$ A2 K( I. v4 c) O師兄有好介紹?
這裡有很多很好笑的笑話

回復 9# wadee 的帖子

洗碗工場
: o8 }4 }# {" S如果有學生妹來做part time 就更正) {1 x$ ~) P. r" S0 i" h4 p; i
全日對住+戴住膠手套

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-12 18:53 發表   
  }4 J$ b2 _, r# A  `* w洗碗工場- b7 \) d5 M' o" @0 N6 B! b
如果有學生妹來做part time 就更正
# u4 a. g# p3 [  e全日對住+戴住膠手套
' ^+ o* x7 z+ s; j* c& Q8 C) W學生妹我睇怕都冇 啊姑就應該大把 6 [+ w& w  Q5 K# j- V( N
仲要大多數戴黑色工業手套 =冇興趣
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-12 18:53 發表   
7 d4 T9 G2 F' U6 o. Q: L/ \  w8 @洗碗工場) A5 t7 s/ f. A4 \" }8 T% s+ u
如果有學生妹來做part time 就更正
0 q6 L9 M6 n" T# `. Y+ Q# N' i) \% Q全日對住+戴住膠手套
) b/ M7 n1 h  ~9 c0 [* M% i
考慮過
$ O) t# K# H3 Z6 \但除左清潔,飲食,維修,賣魚賣菜
1 o" U7 \( h9 ?8 N: r  }仲有d咩行業

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160414/19570602
( k' Q1 t* V$ `8 S: k# Q2 s* H
. J# A8 e9 c  [  w2 v; N今日蘋果日報,較少見人賣豬肉戴膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-4-13 21:28 發表     n+ Y5 O! v# B; u9 V

$ b5 U4 e3 q3 P考慮過 1 n% [& o0 ?/ Z
但除左清潔,飲食,維修,賣魚賣菜
; C/ M" ?9 `0 q, |仲有d咩行業
* J% P0 {# i0 z
除咗做街市都仲有 不過我冇資格做 例如 醫生 護士 牙醫 老人院介護 醫院的嬸嬸 救護員 美容師 寵物美容師 獸醫 藥劑師 化學員 化驗員 都可長期戴醫生手套工作  不過我冇得做 其他戴手套的工作 印刷公司員工需要時會戴 收買五金廢鐵的姐姐都是工作時長期戴 超市理貨員好多都有戴不過都係姐姐 有D送貨工人都會戴 例如送餐廳酒樓清潔用品(因為個桶超污糟) 送凍肉鮮肉 送冰 送海鮮等 又或者去新界的農場做養豬都可以$ q! A' ^# e, D" [9 f& T
仲有我唔會做的工作 黑箱車搬運死屍的員工 死人化妝師 同做賊都可以
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 gcyc9 於 2016-4-14 16:17 發表   
! O/ Q9 r" [7 ]2 z# Qhttp://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20160414/19570602) }2 E! e2 M% R) |" r% m7 c6 Q

+ D6 ]1 F/ i2 A* d1 C今日蘋果日報,較少見人賣豬肉戴膠手套
- b: L3 Q9 H) j5 p唔係啦 在超市內或佳寶賣豬肉都常見到有 連今日蘋果日報都有相
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
這裡有很多很好笑的笑話

回復 14# wadee 的帖子

有些未必係膠手套5 ]' G# v- O. M  g! c+ m( ^
而且好多都無資格
+ a2 K2 v1 ~7 y( Y  o& d- A4 a& C0 M; B" N) V, F
講開醫療或薄綿手套
" O8 v2 X# g1 T大家有無留意到多左超市收銀戴?

覺 近年超市收銀員是多咗戴醫生手套 我在超市買嘢時會排她們的隊
這裡有很多很好笑的笑話

回復 17# wadee 的帖子

仲要特登要找錢xd?: `% w0 q3 Z9 m7 }) g2 p

9 a% P1 g/ s; k/ R但好多係師奶

回復 18# cdelli629 的帖子

係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住駕車
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-4-14 21:13 發表   
* L3 l- h! ?! T- Z1 Z; ?; ?. {. o7 p) ]) [3 z  E

- Z" f1 G, s9 K講開醫療或薄綿手套0 z: q( H4 V8 a. T$ {
大家有無留意到多左超市收銀戴?
6 a# W: W8 H1 c; N& E5 E4 {
2 P! b, N9 B& N7 i" o: D
銀紙好多菌㗎4 j6 d8 Q* U8 T/ B
試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。