嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-14 23:00 發表   
7 O  ?& r8 `8 z6 }/ G8 ~5 u係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住 ...
+ x4 U" b! \% B% c! V  @
: M1 M' |* x5 @6 ^易地而處 為人設想 比個like你

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-15 09:52 發表   " y% z9 O$ \) d* n; O. l

7 P( H+ C. R8 D" p2 h, r# I8 ]3 ]( G1 @/ ]
銀紙好多菌㗎
  S# o! X. ]; S  |) O( |3 C試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。
# D1 H$ f. @1 h* y收銀戴洗碗手套真係少見喎 如有機會見到 佢條隊多人 我都一定會排
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 20# Marigold 的帖子

唔知有無收錯風$ y" W  Y" k# Y; Y- c2 Z
以前埋數唔對(包括偽鈔)要收銀賠
8 {+ \4 I- b4 l  K* {6 O1 U4 Z' w戴左手套咪不可憑手感分辦真偽鈔

都真係幾大膽,好彩反應夠快。不過比人望住會唔知點咁

#adoreeeeeeeeeeee

回復 24# Rilakk 的帖子

其實我就係想比人望到 自己好緊張的感覺 緊張得來自己又好開心
" G5 I+ m3 M* D, d$ B6 K6 E最近仲要試過 過隧道俾錢時 有個比較後生 我估未夠30的女人 在我給她錢時 我相信她是有意摸我的手套 從手掌到手指 試過3次 俾錢時都是 真想問她 是否都愛手套 她是戴黑色綿手襪再戴醫生手套收錢
這裡有很多很好笑的笑話

回復 26# wadee 的帖子

可能係都唔出奇,遇到時您再問下佢囉lol: K$ e  C$ l# X. q9 l/ r  G7 Q3 e
同老婆玩都唔夠喉咩其實

回復 26# wadee 的帖子

戴住手套又點摸到手套?
8 A$ n8 ^4 ]* ]) a& F4 R同埋好少後生做隧道收費員

舊圖shh...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

嘩!正呀兼罕有喎。) A* t' p9 R  |4 A# C/ Y
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   
" @. @, r/ Z5 ?次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
* N6 B, G9 D6 k5 Y

! `# P2 V: r. q$ ]惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比

引用:
原帖由 wadee 於 2016-8-23 14:14 發表   % R8 W: Z; D' {. M. k: l2 V3 S
正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
& m9 d+ Q: n7 k7 }( K; P5 h# z" b" r: j; `4 e7 G# R% @. S' {; z
佐敦道, 2013年O既事啦...0 o! Y8 S" E0 F% u
呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
$ b. `& @2 r/ ^7 N
" g& W, F9 u3 S$ V[ 本帖最後由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:04 編輯 ]

回復 32# 十指套衣裳 的帖子

明白,可能公司供佢地執貨用

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 22:21 發表   4 N/ N' e, _9 z1 w4 ?! p" k& F
明白,可能公司供佢地執貨用
4 z/ V8 _: y7 z5 ]+ ]
& h: E* G7 l5 R& y3 q! V5 Q個次我真係問佢有無多一對

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:02 發表   
, r. E1 E' r% j$ q7 `5 @. `
4 c. j% D5 g% H" F+ c& X" r* D* S) B  L9 d/ c& T8 P
佐敦道, 2013年O既事啦...
5 z$ z: \" q3 r  z5 `# V" [2 i8 f呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
( Y/ P9 M  E7 i/ ~6 o' Y) r7 g/ J
明白 我都係愛全新手套 污糟咗同冇咗陣味 就唔太喜歡
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-24 08:54 發表   7 l# |7 h' b2 E9 Y

! y! ~$ f0 N: G3 b2 n1 s0 D, K9 z& {9 q: _( O6 ]
個次我真係問佢有無多一對
/ U4 L1 H! H' Y: w# R  f
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:00 發表   
( Y& }% G9 M' S( h$ h6 _. w4 t4 Q2 S: ~7 s4 e# N

# q. _. J+ e5 u+ K8 R6 d9 ^/ Y6 |惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比
3 h5 l! `- j" U' A- ~& h. F5 N1 ~) b3 q) f% I
惠康公司好似係比一隻Jackson G40勞工手套散貨用。' T4 y' h" v$ g8 Q) V" M

# t2 Y! b( E# _[ 本帖最後由 Marigold 於 2016-8-27 00:42 編輯 ]

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   
4 H% J1 h8 b" M0 _嘩!正呀兼罕有喎。8 r5 g1 o+ O" r1 ^! u8 f6 p: u# R( `
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
  m: Y( X/ j; P: ?

9 X( V; @. A5 `6 ~. M9 n又會唔會係散緊奶櫃雪糕之類,收銀㩒鐘出嚟幫手嗰? 散凍貨好多時都白手套+洗碗膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:27 發表   9 y% z% ]& a) ?

8 a. p' j' I5 }5 M- a$ }姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?
$ e; J! u2 j( B$ e無,之後佢話公司派