嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

禾想要個靚靚CD奴>.<

禾想要個靚靚CD奴>.<

巧中意靚靚CD。要靚靚要靚靚要靚靚一定要靚靚
1 Z, l, K" @9 b& S# l 有無靚靚CD系M屬性$ i! B- y, C. K% b* R
禾系女主,玩好多項目,識綁繩
! N: W4 f* T: N9 `. s7 ?1 `4 v3 L& S! i 留低個人資料留低個人資料留低個人資料!0 H% Q7 m) M& D- y" n9 g9 g9 f
快D搵禾啦
  t) @( s9 h+ t* [2 J" ~: @  z" g. a: z+ g" Y. _
覺得好的就按一下感謝吧~~

未成年過主

一起開始淫賤旅程

你係女主,姐係你都係cd. 0.0?

要男性奴?

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 08:06 發表   ' D3 ]. f1 [5 y' Q  U# U* ]
你係女主,姐係你都係cd. 0.0?
2 u" @. A. r. V
女主姐係女

係咪真嫁

真係有女主

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2016-6-22 11:06 發表   
# |  D  g9 [( x- @係咪真嫁
1 r5 x+ T9 @$ o 唔係丫∼唔巧信禾

引用:
原帖由 songkin 於 2016-6-22 10:59 發表   
3 H* i$ M5 B  T' a9 I) ^3 s, g
: Q! ]- c) ~4 G) y, Y- M 女主姐係女
$ ~) s% V, ]* F/ B) {( N5 f+ N" ?8 ^& X
你之前開post 又話自己係男

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 12:57 發表   
  g" P# U# ]- `3 j1 N5 p3 w
. S& Q- o( G0 G! p7 x8 p) b4 R. \你之前開post 又話自己係男
" u, h  @1 S- ~, [) f3 sAc借人的

pm you .....
Wechat:stc0122

主人,調教我啦!!

Pm左喇。。。。
6 ?/ \2 _3 A- }- yChingchingsadako

現在係主定奴用AC
; ~( [) c0 p+ E" f  [本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Wechat:chrisc3939

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   2 x0 n; w7 O3 C  \) E4 @. X  L
現在係主定奴用AC
" k$ X" _8 D" a0 C- E: `本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
4 n; ?; A7 U/ ?6 m9 \/ k
主用緊奴的ac

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   
. q2 ?  x" E4 p7 r* I2 S6 P現在係主定奴用AC4 Q6 K- r3 Q6 ^/ n) r* ~
本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
$ }- M/ Q: R9 }- Y( ?0 S我都想睇cd主調教

Pmed 請睇下

最鐘意比人綁