嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

禾想要個靚靚CD奴>.<

有無相丫..女主@@

這樣調教?
. r& B  t6 x6 m& m- p: E' [8 ~( I( h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 21:04 發表   
/ j8 Y  |* g( s  F有無相丫..女主@@
* x" v2 c$ D1 ?
- -。有都唔會咁樣SD出來啦

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 21:14 發表   
* Y; k, R' O9 p) X5 a; \6 t' O這樣調教?
  d5 D) H- ^" V: e( j$ J8 {- R137803
( a7 \8 S9 ?- _& B# E; u+ T, X  ]
咁我玩得重D* k2 P% k7 j/ X0 ?  Z3 I+ D7 V

. _, |: r8 C9 p, B1 @[ 本帖最後由 songkin 於 2016-6-22 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 songkin 於 2016-6-22 22:22 發表   1 @% c" {8 K' c  X" G) K
% W4 ?! }, ?3 i
咁我玩得重D
' V: Z, ?$ q6 H! B, @. t/ u
我調你得唔得?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

不如雜會一齊調喇&#128536;&#128536;&#128536;

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 22:56 發表   
! o6 Q7 u2 j9 R- u1 {$ T; p9 _9 E& E) y6 M
我調你得唔得?
* K0 i8 G- _4 D2 `  u! V你訓醒未

引用:
原帖由 gacchan 於 2016-6-23 01:32 發表   
) c7 \' @; N3 [- E不如雜會一齊調喇&#128536;&#128536;&#128536;
) G/ V% o0 }) I$ l2 H! g姐系咩- -。

最近多左女主出現

我又pm妳先

你地調教我得嗎?

新手求GUIDLINE
wechat/ig/line annabwing
歡迎cd/ts加

Pm我,我pm唔到人

想識人就主動PM人啦!

懷疑樓主呃人,個 post 寫到好似好心急咁,pm 左又無覆,大家小心有詐

引用:
原帖由 wh92115 於 2016-7-4 11:46 發表   
; P" G" d1 d' N3 y* A6 S" Z懷疑樓主呃人,個 post 寫到好似好心急咁,pm 左又無覆,大家小心有詐
7 a3 F' @8 g2 S咁覆你就有詐…你估你萬人迷咩

引用:
原帖由 songkin 於 2016-7-6 23:40 發表   3 v* v( i' y/ ]& @4 L( r1 u6 J8 \
: U0 l  k6 }& x  [7 d
咁覆你就有詐…你估你萬人迷咩
2 H9 P% F( ]) l3 F* w# ^3 @
5 ]9 h6 j9 ^! s; M1 _$ T* ]2 E( d( H* W, o5 y7 g+ G
你想識人主動PM 人都好架

回復 36# songkin 的帖子

呢句萬人迷我覺得好啱黎形容你

你真係以為自己係萬人迷要催要請呀?真心可疑囉

引用:
原帖由 wh92115 於 2016-7-7 10:21 發表   
' p. e+ j1 O: g! J' F呢句萬人迷我覺得好啱黎形容你
9 z8 W9 ]& U* ?4 C
唔係萬人迷點會覺得人哋一定會應你丫…天真