嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
( P/ e/ ?1 u9 }- @# e9 o5 e( Z多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
" e: _$ ~! Y/ x+ n% k1 k3 n# B9 Z) O' N( `/ U' L
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
# S! |+ P0 x. W我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
# k/ @1 J1 ~, n/ N. {. ?/ s, o/ S4 c) U. i
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   ; c: v0 K+ M$ R* d0 u8 g* d
  {1 x# o1 v& ~2 w! K

# C6 |! V+ W. Q5 V周未可以穿我盡興了....
9 C# g9 _  E  |; Q, Q. q/ R* ]
9 l+ O# \. v* N- B; U
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   2 ]0 L8 o4 e/ q+ V! R  o* j% I

; k6 o0 q  E+ X4 z4 W/ @+ o4 f' E5 t
) y: P, p& O" C著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
, |9 Q( j7 K+ Y: @  ]1 H5 W  a
' g( ]! i  m( J5 d% K$ X6 @8 Z黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
  D/ X3 J$ H6 j# m
0 h; b: B  `' a
; u$ r' P+ C1 Y- t黑色開檔, 比較方便
. i. U2 N* ^) r* T0 L

2 x. s9 b3 @( o8 u, y我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
& V: B% L4 Y: B5 ~* L* Q
# R  {5 @8 \! E, H/ J1 j7 }* q! w" J& o* _% b$ k; s
黑色開檔, 比較方便
" K: L! K5 w9 G: ?- Q8 q) s! b" C) s; W; _0 j9 G2 b$ J& I
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
* Z, h0 C4 r. j& r1 {( U& ^5 z; x4 b9 @) l
3 Q: V- d  l" O1 u, U
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
5 R9 x& N6 G; ]( h+ A/ u2 ]
4 L  q- ~+ W: m  Z" b
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
4 a2 h% q! @9 r( {4 h' q出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭# H9 F  M' z' `+ k$ J
出左街又好難拉番高8 A+ ~8 q6 W. F2 G. m
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表     b- |( z, g% a" Z) i' |9 j! [
唔怕長筒襪會下滑咩?5 J% N$ J! N+ r% h* g* p) o
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
3 |. ^6 v$ U& O& Q出左街又好難拉番高
9 c& s  y6 e  l' R" B% [% w有無咩方法解決?
" }6 D* n/ j$ F! Z- x! i5 y7 \. B
7 w; \2 T  {1 T+ @' N) b1 e
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   0 h# A9 U9 i0 U% U2 u- G0 Y4 J! I
# O1 @$ j6 G* J' ]0 a5 ^2 R
- p) _; w" ~, c1 `4 o+ f* z
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
+ Z5 O& J) b& @4 ^
1 U/ Q" r9 o1 Z9 Y8 e; R! x
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   7 Q- K& k- ?# z2 K

6 ^+ t( O+ ^- P4 ?+ m4 X, j6 w8 r$ `6 X8 s" @. S- L6 h7 s) \
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
$ w5 H5 A+ |7 N" T* ]5 T
7 N+ E# r& S% m; y. t3 O, d
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感0 i/ p7 a. ^7 j+ [6 R
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
1 `+ T- }5 L! L* d- [背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 , }& |. y3 D# R$ h+ }2 x: I
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
% f, ]4 T4 Q% P只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
& a+ x8 D( u; n! y8 ?穿絲襪上工(走路)很正常 " ?# @" D; h1 x' D) N  T' \, y5 z
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄+ s  m& s( y- g. N; Y
只是穿了身體會有變化 無法上工
- p) z# j$ B2 N& z$ k5 f' }- f) Q! Z' B9 n0 x3 O
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
+ }# B9 {2 {2 |3 F. E( E2 Z我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
( d1 I, V+ V1 q: p3 y( Z7 C2 R9 M  ~1 c- [5 H: v* F( e2 j
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野5 w# U8 r  r( W  A: X
係我地會注意到