嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   ) p9 Z% `* ~* E0 L( y
其實可能正常人無乜會留意依d野8 `- Z* b8 \5 q7 I- V$ s+ N1 h
係我地會注意到
7 x0 x' g) F2 R

t5 \& p2 ~0 g0 Y- u+ {都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   ) C, Q" [" E5 t! R  n
今年冬天可能會試
$ ~; H( V' M- O( u3 r7 f# B7 g1 r0 s) g  s, P* A9 R6 D
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
/ Z1 n5 b' v6 v5 N  A2 p4 I; J4 @8 Q% Q街上亂逛都沒人理
( H% c) Q4 N. z& x1 I( A% @只要D 學生番緊學既時段最安全" z$ S  q% V- @* R
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
. }$ d6 t$ m& W5 X3 I& W) X$ v! P. F, b( j. ~" O! |. f6 c" d
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我' Z4 [  Y! j, w
# o: w9 R; p( Q# _. c

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   
7 C, t- r; w1 {1 ^+ m5 {頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  . |2 R% S, q- X6 k
街上亂逛都沒人理 : m0 Y: L; t7 e* c  x3 p: X# }% u
只要D 學生番緊學既時段最安全+ t. H% v! l7 P& ]2 E6 W+ h
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
, M2 p9 C% S/ F  I9 l2 C* v0 h6 g$ e, ^0 x6 V  m
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
/ D% [6 `6 I, n/ w. z7 x( f% |

) x0 j9 Y( @' P+ R
6 G5 z, r! v- w頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋' d* R8 A* D" q8 [1 k' ^# [1 J
3 z! U# H) h2 K. E$ C1 l
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
: r* ]1 k; b' R# }! f  `多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
4 g! J' N* _  F% x" @9 L* N其實即使被發現,只要無被人影低就得- V3 \1 _$ C5 f8 l2 }6 E. C. J
多數d人好快就唔記得
. q  D$ n/ w$ |5 ]; p( ~+ @4 x: O, Z$ K; _8 H
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   
7 q3 \$ _5 `, R黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
$ `, l1 I! h+ X- A4 T" K# }, o+ K  a% }
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮3 ~. W0 g8 Z5 E& M
7 e, i6 p3 U- Z
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多: W5 H& Q9 p; c8 q

$ Q$ n8 e" x  [! y- F不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底
- v6 Z% p* |* [& q平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   % {# v& L- b7 ~. ^# V! l/ I, K# @, Q
; ?9 |3 d1 f2 y9 n( A8 X
; X/ l) c* i& C0 [0 j
最怕十年後又
0 e; h" w3 X0 E: l: `! z

# Q# G) Q) j. e4 }- I4 K: A' i0 N8 _/ @今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
+ k- `6 W9 J( H3 H5 f  E6 d0 l* e
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機: ]1 S3 A( I$ Y/ V" \

% V/ o2 Q9 q8 w今日都係中性打扮之嘛
8 b! u/ m3 D- `) k1 d" A9 c) `
+ x5 I! G2 N* R2 w0 J/ \/ Z# L0 |4 [1 P) v- J, ?
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體: z8 S2 {" a: f+ M2 h; T1 U& d- C
/ [+ `: e6 ?( O, K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   
! R$ ^% `. G$ B% O3 K
+ V$ y0 c# L' ~9 u
$ Q- E: Z( t# C) ~- x今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 ' u4 M" f6 H* f
! l0 \- X! m5 |- |
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機2 H0 [1 {- J: W2 _) F2 K

& r" y) m, H% Y/ ~今日都係中性打扮 ...
, `4 v. h8 E/ U: n

6 f0 z# \* H& R- p$ U6 L2 l冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   5 Y1 W: q: ?! `7 M5 x% R
, [! e. q$ }& @) ]9 I0 T8 ]6 M
: d+ R! g$ v$ |- i7 W
冇其他人見到?
* Y) z( V: T( a0 V3 l; L5 b! M7 _' i; f) R& ^! p' }
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)' d6 T; m8 k7 G. I6 I8 O: v
( r! }) A7 I: X! t: W
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野+ a0 g# C6 V& s6 o
# m; f0 n9 K% K3 U
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計