嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如真心考慮緊TS(變性)の香港網友可inbox我嘗試提供幫助: ) (但不能假扮想TS!)

留意到妳熱心助人,請小心好心做壞事" R! o( |$ Y# w) w- j5 I/ P& H
性別認同包括性取向,唔講性只說愛不是純情,是傳道。
$ @; u* ^4 ^+ ^手術前或後是法律和生理的調整,與心態上認同性倒錯無必然關係。1 x+ F9 T6 V2 @8 w
有冇變性都要面對社會,是否瀜合因人而異,與性別,手術無必然關係。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

其実我最主要都係想提議番俾初次睇普通科のTS朋友大約可以点同dr講

P.S. cos 依家都仲有好多普通科drs唔知HK有此GID科!! / f. U/ e8 E5 B& M7 g5 q* Q
/ f. U: a" l( Z5 X
至於成功転介到威院GID後,下一歩就当然由番該院のGID跟進啦
# d) O7 Q0 B+ p2 k" U1 b$ h1 y8 [4 }5 T3 o
welcome to my fb : )

fb.com/ChanTszTungTung

至於想自己俾$去外国做依方面我就冇任何資料可提供

!!絕不賛成跳過HK威院GIDの評估就去外国做!!

http://jinliang222.pixnet.net/blog/post/28592884
; x+ S% p' T& y7 g/ O- Z, y% m$ a4 r; z; o
YES, adam講得啱 ,起碼年半/以上のGID医院評估と「女性生活体験」絕不能跳過!!!
4 P8 d+ ^/ \+ t1 r' _) p- `3 B; d/ Y5 R' \  Q$ C1 w

所以要見精神科

泰國係都有評估,不過果啲評估真係。。。

未経当時人の同意就喺forum貼出当時人のfb相片為冇乜品) q( s& |0 p9 I% C; B
1 j: @0 j  i' m3 ~$ h# C. C

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-12-18 11:57 PM 發表   2 |2 G7 e: p+ i: @- L0 j% h+ h
泰國係都有評估,不過果啲評估真係。。。
/ C) z" v/ [& I# Q3 f6 ^' S* K# U0 w9 ~) k, g
YES, 聴聞泰国有D所謂「評估」,半日/1日就“評估”完“ok”!!!

引用:
原帖由 潼潼 於 2016-12-19 01:56 發表   # j" V+ b6 U; ]- _; C2 |# Z# a

+ g5 `; h& g% c& u' M- j( f) a" t! J3 e) |+ x4 b3 k+ E2 x0 t6 ?
YES, 聴聞泰国有D所謂「評估」,半日/1日就“評估”完“ok”!!!
! f7 c2 f* n  {  q6 R0 \# O所以你咁樣去「幫人」根本就會助長左人地做錯決定囉!即係唔係話你立壞心腸,但懶好心總會有做壞事嘅時候。真係好有需要嘅姐妹,自然就會搵到相應嘅解決辦法。到時自然會有機會你地認識,你想嘅到時咪互相鼓勵囉,無需要咁樣來招fd子

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-12-17 08:02 發表  ] ]
5 e1 u7 j- `, _, Phttps://www.facebook.com/TungTunggy?pnref=story& c; P9 a# e  m3 v2 V8 A) J

9 B% ?* U' p, L以上連結是樓主facebook各位朋友看看樓主是一個CD,還是TS呢?" W7 L# |6 V8 w+ w. {
各位朋友自己來判斷樓主是否幫到大家呢?3 [9 L0 \3 j8 x
以下是樓主的美照~~1512684 L) x1 ~3 f; I4 ~, {- \
151269: q9 m" {5 ]$ a. D) M& b

/ `/ L5 D8 ^: d- {$ N. I小妹就覺得樓主很 ...
2 ]$ R% t' M. M' G! p" Q
做人5好gum缺德

L, ]9 q% T. F   

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-12-12 12:13 PM 發表   
+ d' d" Q8 h5 v- y- P) s一個真正想變性的人不會常常掛口唇邊我係TS我係TS!他們會改變自己以自己想做的性別融入社會不會自我標籤!
" s' R' R$ P3 ?& \我洗咗啦!你呢?

還是要循歸正規醫療

在此真的不建議跳過精神評估就去ts...且要先考量好再去做不然只是自找麻煩

引用:
原帖由 潼潼 於 2016-12-17 05:09 發表   - e: \) i4 Q+ M6 Y) D! ]
P.S. cos 依家都仲有好多普通科drs唔知HK有此GID科!! 6 @! I! W& c# _, p) R/ _5 x( S

; ~' A2 [6 @/ t2 `至於成功転介到威院GID後,下一歩就当然由番該院のGID跟進啦
, Y/ R3 j$ B6 Y* C6 @# J; ~
, b8 ~7 _5 a  y
醫生都唔知,你就知,你好叻丫