嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la4 _' O2 B5 ~& }+ w1 o
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
' T0 \5 X7 O/ s我緊係當無事la
: N$ [' Y9 M: t" @3 O我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
( r' e: ^; ?0 S( S! a/ a8 H. e! S
其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布7 x( X0 r8 v8 g$ \
今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
% o& E/ o* q6 y  C/ G: }時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨8 H6 X# }1 O4 L9 T" g
今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
, U4 \6 d* H9 z0 G* K; f* P鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
/ {3 c) |7 A+ C; K: c我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺
% W+ J) h  f& ?' e2 _5 E4 B: e% F鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
/ C5 I% M; x2 b6 {) p' t師兄有冇試過用大毛巾玩?* `, C& B/ z, W
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
3 P+ W3 @3 L, E+ w) [# ~+ d今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
* @0 R8 d) e, r" L1 `通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,( h7 e- Q' g( z0 m5 @
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,( `* ^0 w( y# l% [5 m
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
/ ?# B3 o5 X- }& w4 `* \2 h+ P1 A7 J! y$ I1 ]- e
師兄有冇試過用大毛巾玩?
$ G, b5 ^; S+ k2 c" b摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
: \/ X4 T+ P) m6 ~6 h. ~' o9 A
0 p, U: p$ z4 w, Q2 O$ V- _8 n請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   
' {6 [$ Y. D9 ^; ^9 u+ ^& T( p$ U+ ?( ]! G
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
( b( a$ t/ J4 D( [' u# S2 I: ^每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,# m7 A$ {7 R. s: C! `
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
4 m4 Y( Q0 W  L* _1 I9 |) U
" D! m! _# y- _
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......- Q1 M. L2 p7 E6 i' ~
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
: [, I, B  c: P5 n 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. ! y+ g* @; n7 r$ B' s2 u, G8 X
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
6 [  h  H  _5 V( Y# G0 T/ d有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   4 b5 M5 \+ p0 o/ g) c

1 F  e$ P% d$ b: O) A: `5 V7 s$ s, N+ y; K
請教一下點摺的呢?
) O0 H4 k# z+ ~/ O& n# R其實方法好簡單架炸..
" a% U$ S- }' \- j% K, p去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)0 B* Q4 a4 Y4 C; r( F: D0 x
大約$608 M0 V; x- ^3 b2 u
我之前就用這種毛巾玩..
5 H  m8 r, x# \先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)3 o3 U$ K* q' e: w+ v
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
0 h1 x" ?' S0 N6 s9 J# E這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,
8 u+ }' z1 ?- ]) X$ H大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   
- T2 L) H/ Y3 V# V7 |( h' W/ h- }6 \5 u3 n7 v1 ~* W5 S: f
, T$ Y: ?( X) D" Q6 m
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
, d( c# v$ r  L通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
' q8 H: `$ a0 q( K5 n: o9 G6 S 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. - {. ?2 a5 [; ?7 |! E6 A  g; B
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴1 ^: K- b. Q$ q1 q) ]; {
...
. W) b! X) w* J9 _; r( }我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨* Q2 i# \* R) U0 M0 ~  N$ a
再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識! ^& [0 j6 h3 a% O! p
而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,, Q/ t/ N( ]1 q: h' t- D* k
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   
$ z; ~/ s( `3 [7 I$ i' X我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
4 I7 ~* X4 E. G7 F) a, u) K0 h嗯,師兄原來鍾意這種風味,: Y5 O/ @+ n+ X' D% [' {, U) `
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片
( |6 F) Q' q4 y3 ^  H' Q8 M下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的6 K# {  m* A6 A; e4 s/ _5 B
0 g! ^0 n2 c) h! Y1 {3 a

( J0 R, |6 T; ]8 [  |, A: ~% @+ O( x

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   , D3 s& k4 J7 F1 x
好厚.我諗一定好舒服
: W5 R: e6 `5 b% F( Z
4 U8 L8 L6 d+ E! h

& o/ }( X& \. A係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下8 }& i" P$ V, H+ E  i" N5 b+ D* A% F
& F0 [+ @: ]  I! ?4 D! ~6 C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件