嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
  Y: x$ _0 `; P' v. HQQ請問係咪wechat?
  L7 W8 Q3 M9 E3 j1 a4 p
好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   7 m7 f( `0 I, S0 h2 `
我用 Nateen 或 Tena Maxi
8 i$ E1 ~" }* N8 }$ ^8 [; m我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
+ ?5 h  D* L& i4 _# K1 M外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   
! e" h( r# [7 A8 u& v我直接鴨2-3層成人尿片 * r* Q2 q8 r( i$ \/ c. V
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
* i$ h9 I! d+ W" f: Q' w2 I5 P2 A& T% z
...
/ J5 X) ?6 n3 R" K) s! I0 VEDDY你都幾勁架喎
  H) ?4 C6 ]0 A( \: T+ Z1 j可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL
# f6 [- Z0 |/ v/ }8 F0 \4 Y8 t只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   ( q8 e/ r5 z2 [

3 j9 E5 n( s3 V  n我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
% l- {' y: p4 Y外面就包ABU比較可愛既片片
& N  }. k, ]. Q! O  \0 N- u. ]5 w這些尿片貴唔貴架呢,??
6 @" N7 t4 q8 F5 g7 T% F係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   9 f) n% {- e5 a1 u  q* G0 ?
飲酒押片,可以唔洗去
* k+ K% S0 B1 o' ~9 c/ O   I2 M/ i% \8 {8 }2 v
我唔飲酒,,
$ d0 \  Q1 \- y- k* `不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表     p5 F' R0 ]" `
% Z  d. u3 Y* ~! ?9 |( E1 B

, ~7 P( p$ u. T! f
! Y0 u! n+ I7 O% K" E係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
- Y2 T$ n0 b; V6 Z  g
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
, l* i' {7 \6 R/ `1 F& wQQ請問係咪wechat?
* I2 V" B1 X7 p. s2 S! w- R9 o
QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
" O; x1 |% g6 k) T) _不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
6 m1 k: A' x8 w- N+ n% Q1 Y
  l( ~& k- E, p這些尿片貴唔貴架呢,??
3 |) m$ f' x+ U/ N/ h) r4 U' E係咪即用即棄架.?
$ a# M% f! S% H$ x. ]; t" m9 M
比一般既貴O的O的啦,$ K) b5 j$ s4 H$ c+ e
紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   
$ o6 c1 K/ ~( b% S  ~
, B5 S8 a+ C, u
& u" C7 F6 m* Q$ w) q5 A# O8 M/ f我唔飲酒,,
/ [2 |! a$ E3 A& v9 j# r不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
/ B& [' M9 d# c- Z
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   - C& E+ i6 j$ y2 x& \4 X

9 r- D7 u1 A2 @% r8 `未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
6 z/ j1 @* h! s0 |1 |3 C8 H/ d$ n! A0 ^& m, }
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
. d) P/ q: o% B5 S# y0 h  ]. V6 Y3 A: ], M% k
) `! G# r& {6 t" o
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
3 x& ]+ I% u8 H" |; @未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   
6 ^# `, x0 F' d, s" K, f7 @, H" e( K7 \' ~( N
比一般既貴O的O的啦,
  x' |/ }$ L3 j* X紙尿片都係用完即棄
! k8 K- _5 i4 w6 v4 @9 i咁咪成日都要買尿片.?
4 O' ~( d3 @4 A6 _2 ~: i4 B! }2 l不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
" r$ `( d+ i% d. v; r1 E
  ^* X' v6 {/ C  O未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
; e  |) }3 V5 w# i# W# ]2 [  f1 ?
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,0 R# A/ G% f. y3 |
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
0 T; m. H+ l" A. R' |# g. j1 S
! @9 n- S, Y% V% W
! R5 w/ u9 V2 B( `# R% j% b) W有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
& a; t  }7 N) J3 x$ y
你是否飲好多水訓.?" u2 j- W4 U* k/ @" [8 v' V
你包片次數密唔密.??9 N7 L1 q6 D4 Q
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
: @& X5 F0 c  Z" v! h8 {影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   - M! b: [& l4 p" v; M

' d3 y5 k  H. b7 d未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
3 j& {# M/ s3 q5 b% w1 x* O我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
$ \9 _0 X0 p' G$ ?* B6 \當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   / V! T4 m) o8 q4 w6 S7 G& F
我未試過鴨片訓教會瀨尿
& P! b) e; B1 B8 v: E4 O4 [/ b' e
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.
% t, f# I% N- v- L6 D! ?10次有6次多數押住片乾住訓醒,