嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片8 O; j' o0 g( D( @. ^
& @( K3 i! [6 _/ X# g& q. i) m8 n
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
- O1 x7 `4 W( w6 z3 [( n: z  q
1 h9 l2 I1 e! Z# d& v! I% S要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
8 Y+ v+ S. N6 X: S6 {5 U" N
4 v' X( l' D! t4 x0 X0 D! D我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
9 x# t: Q% f  f
) b3 i; ?& ?! \9 X$ m2 q, u著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling - f) s: w# F$ M' Z/ W: S7 U
* ]. `. q/ F8 Q3 Z' t  y9 [) D. H" E
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
9 m% k( y' l: E7 s# y! G6 O* i; d8 ~2 H7 X
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
- m- @; C2 s0 t
* S* X1 d; M% ^' DTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
6 x" v  K2 i& S: d$ j# ]. J3 L( M! Q# D2 j
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!- O5 ^$ R8 \% E$ n# L0 W6 g  q1 I
' b# Q; X$ O- y$ P0 i( B# T7 z
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!$ Q% Z" l7 U+ j4 a9 I3 i! k' D

; F  e' l6 ^' U: D: k9 Y[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
) |  p7 k, x% A) o" m9 q得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片6 H1 R" V8 ?, I! Z- X- T/ h0 y

$ O! x) }& _( a' A9 R) s我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ( c0 b9 W5 I1 D
% z7 e8 E# u. ~4 B
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢2 {: o. k% |2 f' _

0 ]5 U6 Q) X: ]: w我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
! N+ m; k+ R# X$ `9 ]
& W3 D/ F) j7 U8 b  V; \! D: A) d著住瀨尿會漏水,又 ...
* N" ~! G0 [+ C& U2 k/ B
4 @; c# q2 E, B* u9 b* \3 j3 _
我用M SIZE,
; ~1 r3 a" H' R/ B, h* m7 kAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
# D- H7 W" L+ F) c* j而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
/ T. h# t7 i, G( {
' D, F0 e4 e1 Y8 L" D

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
$ Y) q+ @6 t9 d% h6 ~  w, H: r8 b7 z2 v- D3 Q2 \8 f

+ }! J6 q9 K( }9 r) o" ^9 J7 F& |我用M SIZE,# w" a+ F8 r. F5 I0 h
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
6 K5 b, q, D1 b9 Z( B而家轉O左用ABU 之類既ABDL片0 {) Y" p) m2 F- D3 I$ P

* q' k+ \( |  H& _5 i; J* ]http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
6 R* U  x0 _* i$ f, U2 c5 ^7 J

: f) v& Q8 D. X7 }7 V- g( z& ?" c1 S: s! X3 f7 V
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......! n4 D. S. c$ W4 ~* L1 H
呢個星期都只好包TENA.......9 O  H0 v# z* ^1 j/ L4 a1 c: F9 I0 f+ m5 \
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
2 p4 d, S! {. D: m: {8 N* P& V. v/ v% v3 P9 m7 _

) G$ s; B8 y2 f7 ~, V# e* u% c' B, p$ J6 @( u: U1 C+ ]4 W- {
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......9 v+ H* [5 A4 a2 o
呢個星期都只好包TENA.......
) p8 l5 O% l$ s8 w: m  p4 Y) p過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
% X3 ~/ r/ _7 I0 Q- L你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
3 |' Q" s" C, m- A
7 _; F2 ?0 M+ ?你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
4 ?# H$ M& e& n- V
1 i9 ^- H- _4 N5 @* |  F
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
" z5 y& Q2 ~7 ^3 F  }Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
/ ]; X5 ^1 F, @$ k3 A5 h  V
可惜香港買唔到膠面,0 h8 M4 X1 t5 M, }4 t; U0 F  T
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,3 @' P2 _$ S, z
% V1 ~& \2 |% ^
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短5 s7 Q7 w' j1 k- f1 ?- a/ }

0 W$ w/ O/ i% C4 }  l又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
5 c) C# [$ H) B你地會落街買?
6 C: R( j0 [& v% ^. c我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   " u4 C/ G2 r  H) s
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
4 d% O/ D1 r4 G: h7 N8 d: ?2 c
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
/ G; C/ ^3 F( r- m# {, u; Z你地會落街買?
9 i3 k+ w: p# X6 ^/ H6 j/ y最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   6 C  M/ u. B5 Z/ J* O* s/ q
Where? What websites
8 O' _4 T/ \) i& Z: Z' a' e9 h8 Y, q. k! f4 Z$ m
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
! H7 p/ Q0 t  B7 a[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
% }7 M0 f5 [8 t$ A$ y, u: s, m9 S; H( t  ~$ {0 r7 h8 y
可惜香港買唔到膠面,
  ]' J; p6 v/ Z/ h/ N, @# Q棉柔都係唔係我杯茶
' i3 G. t$ f/ B

' u7 g( {$ R6 |5 B/ j1 c$ ?, F現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...