嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
0 t+ ^5 Y# F2 W- ^( t8 `; G基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
: \+ k7 b% Z* O1 e0 J0 y早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~3 Q* {7 w" m# ~- G& W
4 o: O' F& l" a8 e* [  f4 C& R; f

5 ^; p; b; I3 }! L2 m3 z3 V0 {: P
7 }$ e0 t1 A9 B1 Q# Y1 }: T7 B$ N3 \& R+ M+ P* W' [" x- m( t% }

4 ]% Y% ?; i: O9 F/ }# ]

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
. U" Y" O# a' p2 D$ x4 \乖啦!唔好郁.幫你換尿片
6 U' {  x; P% F* ^( x好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
( E8 o' o/ c- {: K( f3 m3 {$ E( h
好濕丫,快的幫我換片片
% ^9 F$ c1 d( r' T* v9 o0 {打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
2 B, V4 Y* N& {, l. ?. s8 J1 o0 t8 Y2 i/ h; i  X
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
1 n( U0 s1 q5 z7 v
+ \* K4 F3 f( Y$ o. j3 Z5 I
( v% N6 E  }3 i" d3 f# M& R
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   9 d) \1 A" z6 J( ^  {* R
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
9 b' d0 l9 K" P- |0 }/ g- a
, ~4 D! ^0 n: b" Q& E) t; G

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   # H* L5 o) K  c5 |) ^
濕得好平均,不怕漏
5 S7 ^5 A8 i! {* P7 @4 D
& u  P' f1 U# n8 W! v
: }- l. T/ W! B- m$ I( D' G
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   
/ ?9 _5 S7 c+ n+ J# @其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,1 {! H; d3 Y7 b: n: D
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏: {  ?- p8 d3 Y6 N! u# E& g
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
2 t% h$ I! s9 t  n9 p* t, _" G) E& s0 W
http: ...
2 [" @0 n+ F+ t' E) ~0 W: U

4 y7 |6 o* @. g$ d4 [, Y包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?3 \* U0 i7 ]; s9 |$ f
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   8 ?& M8 j6 |0 {* [# o' n# G
4 J% Z5 e5 {9 U

! f$ l4 a7 S! M. Q包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?8 l' ^; {3 b8 f- M. [: u
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
" G5 L3 e: U- ]0 [
去德國試過,會問有的咩,
$ e$ \: a2 g1 o答左尿片仲會伸手入去摸下確認。