嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

穿女裝內衣褲遇到既問題

唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。  H0 y- ?7 u, j& g  C
內褲
0 j+ `# Q6 w: o1)最常遇到不合size,太細
* D* o" K: ~1 t* o" s& L1 @2)褲襠位太窄,會跌蛋* t5 u  l9 l4 p* N) F) g
3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛/ |7 |  Q: D$ U7 Y
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內褲無異味,但女底會有,奇怪。- U# A7 ^# `( H* x

3 L% W, H# p7 I% C* z5 U; P& C胸圍# E3 u, t4 F4 z9 @& d8 b, u
1)太窄,下胸不合$ n- g* O% ^1 M0 v( C

3 E8 X) X3 ~0 K0 s: k大家交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
全部都不會
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹喜歡包緊下面的感覺

主要唔慣低腰( C; A& x4 X- y9 k
#4 未試過
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 05:12 PM 發表   
* X+ r9 p3 c( G5 K$ H1 R! z. g6 `全部都不會
1 m; I/ X  f9 `, ~& n- {唔係個個都可以似你咁樣去fitting試架嘛

引用:
原帖由 joey221 於 2017-10-26 05:14 PM 發表   4 T) J: _/ K* }( v
小妹喜歡包緊下面的感覺
+ n. \! w( {5 C# Z; i2 {我都鍾意,不過有時買到D細到著唔到或者唔夠彈性,都會勒住唔舒服

引用:
原帖由 user9527 於 2017-10-26 05:35 PM 發表   + x; p' W8 }& Z3 V5 J
主要唔慣低腰
' p3 A" Q6 h+ k3 h9 W#4 未試過
6 d  k- v0 X. I- O
我都係最近先發現呢個問題

回復 1# silkypanties 的帖子

我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:06 發表   / `& i: E( n4 w- [  r* [
我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
$ b; B2 ]" {+ c  r

4 Z6 J4 _. z' O漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

現在已經可以目視知道底底合不合身,
( K9 f2 c2 w  L( o; d不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A

回復 9# adam5354 的帖子

我著既時候,我尿完會用紙巾抹先。: n- ~: Q/ w% p2 [" J
# j$ z8 g; R0 ]  E" Q; G7 }; m) J
不過的確有時汗味比較重,所以唔可以完全避免
做自己,唔聽教。

回復 9# adam5354 的帖子

我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:58 發表   5 w2 k! }! H/ R' F1 V# p* o
我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
  g. g% x  Q8 U' i
+ @0 m8 x& F" s* M  ]
問下女生喜不喜歡帶M巾丫!舒服?
9 d3 {! D2 d$ H漏尿每個女人都會有至在多與少
0 l* X) c/ ^7 V( p) F7 p1 G( `小便後抹不淨每個女人一定有淨餘尿抹不到

4:沒有

回復 13# adam5354 的帖子

如果著住底底唔舒服,我就帶M巾好無
做自己,唔聽教。

女裝碼跟男裝碼是不同的3 ~: d- R, u0 r9 N& W3 q) E
所以通常都會買大一個碼

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:34 發表   
2 v6 M' ]/ Z* u- j4 e+ @女裝碼跟男裝碼是不同的5 V- V- s, L/ R1 Q, X
所以通常都會買大一個碼
  ?8 Q/ n" B6 X7 E$ x' ^2 K0 Y% R- Q
鞋要買大一個碼嗎

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 20:37 發表   
! W! G% j; K  k+ Q5 c5 @5 [" n' ~+ K" P; E8 R& k0 B
- Z/ a  R( G" w) K
鞋要買大一個碼嗎
/ z! k" [8 G1 U) h/ T1 \/ ~
# k5 F" h" B+ d3 G+ W8 W買鞋不會

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:42 發表   
7 G. T- N% G+ w1 L: j
4 m- N( N6 v2 R! N/ t* O) N9 N* |& W# z
買鞋不會
  S2 H8 r# N( \6 |4 @3 C) ?" {/ V% G# B. o  ~
妳著幾號鞋子

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 07:37 PM 發表   ' h0 k2 _. ]% N% |" V" c

5 j$ h+ j* Z5 H0 B. G/ T# _7 c" C5 z
- Z% t( K3 \6 b, t4 v! B漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
4 R  p( T5 q  K2 I' ?! H似乎汗味機會都好高,因為我都習慣小便後抹乾,大大後用濕紙巾抹