嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   7 {8 v% ]/ k. U. k
唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。" n6 v. u7 [8 ?5 @) C) R% O
內褲0 ^) C& A6 ]! l' [8 y  v
1)最常遇到不合size,太細  c9 k- s$ v. m6 S' j# X" D" l
2)褲襠位太窄,會跌蛋
2 m) L0 r  V2 @% i: l) C3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛4 l# s% x4 B: `  Q
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
$ H$ l' Y; S6 y( ?7 v  l
$ @8 m$ `4 p5 p  K' b% S% l# C) I全部都會遇到。  U, n8 n" ?  u& s
1) 買大至少一個碼
. O) H/ Z' f5 ^( C& b2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的
$ D* N( y. d! }! `' R2 ?" P3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
+ m5 w/ H( }$ B3 Q7 T) {! [  N4 e4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。
1 V2 S8 T8 ~( g# `2 @" r. I" z( Z( e

2 c4 b& e2 Q, I, O1 O1 [/ b5 u* S, |# h[ 本帖最後由 samou 於 2017-10-27 10:08 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   1 M# e/ v+ E- @# h1 S% w
現在已經可以目視知道底底合不合身,( ^7 _# y# h, C" g2 r6 L  `+ |* V
不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
' e( x' L) ]* s$ P4 R
- A8 R' g2 J0 `2 I$ x# d  b
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦! - o$ f; @" X$ l( S
跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   / l1 C7 S( Y2 C3 J9 t( c5 \4 P
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
8 y# P1 ?3 r& x7 m* G/ _/ [我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   
, ~% z) z5 r1 S8 d: }5 s睇下乜款式啦! + }4 G' a- d9 F3 a* a
跌個蛋蛋都正常。
. J: s$ U# A, }- u5 D+ ]' T
, ]& N/ t6 _4 U/ S% Z, _! D
就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊 2 u. r' R! G8 F) p& C
+ w/ p- e" [0 S
bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   ) r# b3 x( w( x! p  a) H+ n
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
3 n4 K1 R" |+ |6 J/ @
都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
! \" l) W; p9 i3 n4 {現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。
/ F3 [$ n4 t  d8 J, N+ t最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
' Q$ p. U+ z( T. D( F睇下乜款式啦!
7 ~/ K' p6 U' ]1 u  K. j$ S跌個蛋蛋都正常。
3 i4 e2 |& k' n) q
跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   
% s2 v- s2 |' ^; O$ S下胸不合  
) Y2 [3 I; e& A5 y- W" b
係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包1 o6 J8 F2 X( \( R& C) x0 j

2 s4 m+ D) G1 ?7 U# d) M4 w: Zlace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   
% m! n- v/ Y8 J2 p  T6 o1 v& p回答你前,可以先問你穿那牌子?
, K+ o" `1 R7 u& U5 z( X( F2 ~* V
我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel
3 E9 k  \( m( n: o/ d  d+ b當然有D唔係我架啦9 f. t5 D0 C% T% l
你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   ( S7 i) D/ ^+ `- f+ w$ T; D
前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
1 Z$ y5 C4 [+ B, F6 L9 U& P5 u$ I& X3 n1 D8 \  |% |7 d
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
; F  a; d) C4 R% Y6 ]7 K有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   
' D9 ~9 A9 R6 ?; p$ `除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
' v" }6 G1 Y' d/ LRM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   
* V$ B7 H$ U8 A7 @9 g# ^; V$ m; T# s) v; U
RM 又夠彈性又夠滑
, g, @  ^4 z3 c5 Y
* N% |9 v; q3 J) j2 {& P! F- u
之前吾知。7 E' ]6 ~) q( M/ _% D# C
一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   
. o3 v& V1 y8 o# D1 q我都有ND問題
$ s% m& n  F3 f# h8 Y! P, t6 BND 係咩?